Favoriete haar producten | haarstyling | Got2b

Als je kort haar hebt, dan moet je styling echt mega goed zijn. En de zoektocht naar fijne producten die mijn kapsel de hele dag in model houden is eindelijk ten einde gekomen!
Nou ja, ik ben met deze producten van Got2b erg blij en laat je zien welke dat zijn voor mij.

Got2be-haren-styling-tip-hitte-bescherming-clay-istylers-texture-yustsome-9

Got2b | Schwarzkopf

De producten van Got2b kent iedereen wel al. En het is niet nieuws onder de zon. Echter bij de DM stond ik naar nieuwe styling producten te kijken en deze vielen mij nu op. Vroeger heb ik wel eens iets geprobeerd, maar was nooit zo razend enthousiast. Toch wilde ik deze meenemen en testen.

Ik heb bij het Kruidvat alleen nog maar (in mijn dorpje) de 2 sexy Big Volume haarspray kunnen ontdekken en de drie andere producten helaas nog niet. Maar qua prijs neem ik het toch liever bij de DM mee.

Got2b | Schutz Engel | 1,95 200 ml.

Dit is een lotion om je haren tegen de hitte van een fohn, stijltang of krultang te beschermen. Aangezien mijn haren al dor en droog zijn is het wel van belang om daar een beetje voorzichtig mee om te gaan. De reden dat ik deze kocht is vooral ook omdat ik de fles erg leuk vind! Ja het oog wilt ook wat!

[ezcol_1half]Got2be-haren-styling-tip-hitte-bescherming-clay-istylers-texture-yustsome-3[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

In het nog vochtige haar spray ik voldoende om alle haren een soort van jasje tegen de hitte te geven. Daarna föhn ik mijn haren en merk meteen dat ze niet zwaarder worden, maar nog lekker luchtig. Mijn haar is dor, door het vele kleuren, maar toch ziet het er verzorgd uit. Het heeft een mini glansje!


Aqua, Alcohol denat., VP/VA Copolymer, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum, Cetrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Silk, Butylene Glycol, Phosphoric Acid, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Benzyl Benzoate

Got2b | Texture clay | 1,95 75 gr.

Serieus, dit is me toch fijn spul! Ik kan mijn haar lekker wild maken of ik zet een kuif omhoog, deze clay doet het voor mij! Door de vaste en stevige structuur zorgt het ervoor dat mijn haar de hele dag in model blijft! Als een blok!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Een beetje Texture Clay in je handen warm wrijven en lekker door mijn korte haar woelen! En voila! Om dan de plukjes haar op hun plek te leggen. Soms moet dat wel hoor! Anders heb ik weer het bekende Einstein kapsel! De clay ruikt overigens heerlijk fris!


Aqua, Cera Alba, VP/VA Copolymer, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera, Palmitic Acid, Cetyl Ethylhexanoate, Steareth-2, Steareth-21, Propylene Glycol, Parfum, PPG-5-Ceteth-20, Phenoxyethanol, Cera Microcristallina, Paraffin, Aminomethyl Propanol, Carbomer, Methylparaben, Ethylparaben, CI 19140, CI 15985

Foto: DM-drogerie

 Got2b | Powder’ful | 1,95 10 gr.

Het is een poeder… ja! Ik kocht deze voorheen van het merk BALEA en die zijn ook echt heel goed. Nu was ik toch daar en voor het bedrag van 1,95 kon ik het niet weerstaan om deze ook mee te nemen. Het poeder is voor mijn dunne bosje een uitkomst en geeft mij vanaf de haar inzet een mega volume! Ken je de getoupeerde haren look! Nou dat gevoel dus, Woesch gevoel als ik het gebruik!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Hoe simpel is het gebruik? Beetje strooien bij de haar inzet, woelen en verdelen en het volume is direct aanwezig! Nu heb ik gehoord dat dit haaruitval zou bevorderen, maar mijn haaruitval komt niet hierdoor, dat is een kwestie van hormonen!


Aqua, Silica Silylate, Sodium Benzoate, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Citric Acid

Foto: DM drogerie

Got2b | 2 sexy big volume haarspray | 1,95 300 ml.

En weer een heerlijke haarspray! Nu gebruik ik deze echt niet alle dagen, omdat ik dan altijd met een bos haar zou wakker worden, waar je u tegen zegt. In de zin van, mens wat heb jij vannacht gedaan! De lak geeft goed volume en mijn haar zit zo’n avondje stappen echt de hele avond goed, ik hoef dit niet te checken in een spiegel, het zit als een huis!
Nu denk je vast dat het dan ook super hard word en dat valt mij reuze mee. Een beetje wel, maar nog heel makkelijk weer te verwijderen!


Dimethyl Ether, Alcohol denat., Aqua, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum, Isopropyl Myristate, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone

Mijn conclusie is dat ik een fijne lijn voor mijn korte kapsel gevonden heb. Ik heb toch de ingrediënten er maar bijgezet, omdat ik weet dat ze niet helemaal voldoen aan de ‘groene’ norm. Jammer vind ik wel dat ik niet terug kan vinden of ze testen op dieren! Volgens de site van Naoki wel, dus ga ik daar ook maar vanuit… had ik ook liever anders gehad.
Het is soms wikken en wegen. Wil ik deze producten dan nog voor een tweede keer aanschaffen? Als iemand mij een alternatief kan aanbieden, zonder dat ik daar een sloot geld voor neer moet leggen vind ik het prima. Vroeger deden wij het met bier, maar dat gaat op den duur zo stinken en dat ideetje met zeep van een jongen was destijds ook niet zo tof tijdens een wandeling in de regen!

[ezcol_1fifth][/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth][/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth]I heart makeup love chocolat look yustsome[/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth]I heart makeup love chocolat look yustsome[/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth_end][/ezcol_1fifth_end]

De producten die ik hier laat zien zijn door mijzelf aangeschaft. Ik koop ze in Duitsland bij de DM-drogerie!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

11
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

avatar
9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
BeautyjufYuStSoMeLonnekehillybillybeautyAnnette Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
Beautyjuf
Gast

In ‘t verleden heb ik ook eens wat producten van Got2B gehad. Volgens mij vond ik die toen erg fijn. Inmiddels heb ik een aantal favorieten van verscheidene merken. Zo heb ik een volumepoeder van Kruidvat en een haarspray van Syoss. Qua shampoos wissel ik veel merken af.

Lonneke
Gast

Ik vind je haar altijd heel mooi zitten! Wat goed dat deze producten zo fijn voor je werken en ben nu wel benieuwd of het ook voor mij zo zou werken, ik ben nog zoekende naar goede haarproducten en het is best lastig. Voor de Got2b Texture clay spreekt mij wel aan maar weet niet of mijn haar daar nou te lang voor is of niet.

hillybillybeauty
Gast

Ik ben zo jaloers op vrouwen zoals jij die hun haar echt perfect kunnen stylen! Ik ben daar echt niet in thuis. Elke keer neem ik het mij voor om eens te gaan oefenen, maar het komt er niet van. Je bent echt een prachtvrouw!

Annette
Gast

Die laatste foto is echt prachtig. Ik vond kort haar ook altijd veel meer werk dan nu mijn langere haar hup borstel en in de staart ermee hahaha

Babs
Gast

Texture Clay lijkt mij ideaal voor Tom zijn haar. En helemaal niet duur, ik sta (zit) ervan te kijken! Volume in mijn haar wil ik ook altijd graag. Ik heb diverse sprays en vaak zakt het na een uur weer in.
Ik ga deze onthouden!

Linda
Gast

Lekker ding! Ben zelf weer aan het proberen mijn haar lang te laten groeien, maar dat gaat niet snel genoeg naar mijn zin. Zo kort als jij het hebt durf ik daarentegen dan weer niet.

Natasja
Gast
Natasja

Wat een heerlijke creaties maak je toch met je kapsel, zo leuk!
Lijken me fijne producten, met mijn lange krulhaar heb ik andere nodig.

Nancy
Gast

Hahaha, ja in de ,,punktijd,, zeep in je haren! En als je t dan ging touperen zat je kam helemaal onder.

Jolanda
Gast

Mooie coupes! Ik gebruik bijna geen haarstylingsproducten. Alleen wat olie om pluis tegen te gaan ☺