ricaud-dr-pierre-ricaud-makeup-beauty-review-mascara-bronzer-oogschaduw-nieuw-yustsome-blogger-40plus-look3

Feestlook part 1

Ik wil voor de komende feestdagen op elke vrijdag een feestlook plaatsen! Zodat jij als 40 plusser (of eigenlijk alle leeftijden) geinspireerd kan raken voor jouw look met kerstmis.
Recent kreeg ik van Dr. Pierre Ricaud een pakketje opgestuurd met een 6 tal producten, 4 laat ik vandaag zien.

EEN DOKTER EN ZIJN GEVOEL VOOR DIAGNOSE

Ons merk streeft sinds zijn oprichting door Dr Pierre Ricaud in 1986 een wetenschappelijke aanpak na die is gebaseerd op diagnose, innovatie en doeltreffende resultaten, met als doel het creëren van gepersonaliseerde verzorgingen voor uw schoonheid. Onze verzorgingen worden vervaardigd en geleverd zonder tussenkomst van derden. Bij de vervaardiging wordt een ethische en veilige aanpak van de schoonheid gerespecteerd, vanaf de selectie van de grondstoffen tot aan het eindproduct.

ricaud-dr-pierre-ricaud-makeup-beauty-review-mascara-bronzer-oogschaduw-nieuw-yustsome-blogger-40plus-mintro-copy

Feestlook met Sonja

Ik ben geen make-up artist, geen MUA ik ben gewoon Sonja en ik heb kijkende naar anderen geleerd om mijzelf mooi te maken.
Okay ik wilde vroeger niets liever dan make-up dragen, maar van thuis mocht dat dus niet… herken je dat? Tasje mee naar school en dan make-uppen voordat de bel ging? En zodra je naar huis ging weer het afhaal ritueel. O wee als je het vergat, dan moest je uitleg geven.

Ik kreeg van Dr Pierre Ricaud een Mascara, oogschaduw, oogpotlood en een bronzer. Wauw heel mooi! Oh en nog twee nagellkajes… maar dat in een later artikel.

[ezcol_1half]ricaud-dr-pierre-ricaud-makeup-beauty-review-mascara-bronzer-oogschaduw-nieuw-yustsome-blogger-40plus-2[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]ricaud-dr-pierre-ricaud-makeup-beauty-review-mascara-bronzer-oogschaduw-nieuw-yustsome-blogger-40plus-2a[/ezcol_1half_end]

Oogschaduw | Gris Polaire

Deze is prachtig zo in het kleine doosje met 2 gram inhoud. Het logo op de bovenkant en een sluiting dat doet denken aan een edelsteen.
Ook het poeder is voorzien van een logo.
Als ik een ooglook maak, gebruik ik graag meerdere kleuren, echter ik kan mij voorstellen dat je ook wilt weten hoe deze kleur nu alleen op het oog eruit ziet.

[ezcol_1half]ricaud-dr-pierre-ricaud-makeup-beauty-review-mascara-bronzer-oogschaduw-nieuw-yustsome-blogger-40plus-2b[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]ricaud-dr-pierre-ricaud-makeup-beauty-review-mascara-bronzer-oogschaduw-nieuw-yustsome-blogger-40plus-2c[/ezcol_1half_end]

Zoals je ziet is deze prachtig zilvergrijs van kleur en komt heel mooi uit bij mijn ogen! Bedankt dame van de PR, u heeft smaak!
Om het wat feestelijker te maken heb ik het zilverkleurig potloodje gebruikt om onder mijn ogen nog wat accent aan te brengen. Een beetje uitvegen, anders kijkt het zo strak en dat vond ik ook niks, mag best nonchalant!

ricaud-dr-pierre-ricaud-makeup-beauty-review-mascara-bronzer-oogschaduw-nieuw-yustsome-blogger-40plus-2d

Kijk, daar krijg je mooie ‘Gemma’ Glitter ogen van! En kun je met twee simpele producten al een prima ooglook maken!

Mascara

De mascara is zwart en ik moest weer even wennen aan het borsteltje! Tja, als je eenmaal eentje weer gewend bent hoe die over je wimpels rolt, dan is een nieuwe niet altijd de eerste keer ‘even prettig’ maar zoals alles… het went!

ricaud-dr-pierre-ricaud-makeup-beauty-review-mascara-bronzer-oogschaduw-nieuw-yustsome-blogger-40plus-4

Bij de bovenstaande look heb ik slechts 1 keer de mascara aangebracht. In de volgende foto’s twee keer.
Let wel op, dat als je de tweede keer na een tijdje aanbrengt het wat ‘verhard’ aanbrengt.

Bronzer

De bronzer is schitterend, schitterend omdat het erg mooi blinkt en vooral met de feestdagen een must-have in je make-up-stash!
Mocht je nog een beginner zijn, schaf deze aan! Het geeft je gezicht zoveel meer diepte en tevens straal je!

[ezcol_1half]ricaud-dr-pierre-ricaud-makeup-beauty-review-mascara-bronzer-oogschaduw-nieuw-yustsome-blogger-40plus-3[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]ricaud-dr-pierre-ricaud-makeup-beauty-review-mascara-bronzer-oogschaduw-nieuw-yustsome-blogger-40plus-3a[/ezcol_1half_end]

Een hele mooie warme kleur, ik heb wel al wat bronzers, maar deze heeft nu mijn hartje echt gestolen! Wauw! Ik ben zwaar verliefd!


Verkrijgbaarheid:

De producten zijn ook fijn online te koop op de website van Dr. Pierre Ricaud!

Mascara: Limited Edition* | nu 40% korting 11,40

Bronzer: Limited Edition* | nu 15,00

Eyeshadow : Limited Edition* | nu 40% korting 11,40

Oogpotlood: Limited Edition* | nu 40% korting 4,80

  • * Tijdens het schrijven van mijn artikel d.d.30-11-2016

Make-up look

Ik pakte er wat feestelijke kleuren bij en ging helemaal los met mijn ooglook. Natuurlijk kun jij zelf erbij pakken wat hierop lijkt. De look is een beetje paars/blauw geworden omdat ik dat erg mooi vond voor een soort van ijskoningin.

ricaud-dr-pierre-ricaud-makeup-beauty-review-mascara-bronzer-oogschaduw-nieuw-yustsome-blogger-40plus-look3

[ezcol_1half]ricaud-dr-pierre-ricaud-makeup-beauty-review-mascara-bronzer-oogschaduw-nieuw-yustsome-blogger-40plus-3b[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]ricaud-dr-pierre-ricaud-makeup-beauty-review-mascara-bronzer-oogschaduw-nieuw-yustsome-blogger-40plus-look1[/ezcol_1half_end]

ricaud-dr-pierre-ricaud-makeup-beauty-review-mascara-bronzer-oogschaduw-nieuw-yustsome-blogger-40plus-look2

Wat vind jij van de look?

Ik heb bewust gekozen voor een getinte lipgloss, zodat de ogen eruit springen.
De blush ook zacht gehouden en verder alles mooi afgepoederd.

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Je Naam
Like

17 reacties

  1. Pingback: Swatched-it | Winter twinkle snowflake | YuStSoMe

  2. Gelukkig kan je nu helemaal los gaan met make up, niemand houd je meer tegen. Leuk en frisse look heb je gemaakt , je lijkt helemaal in je uppie. Ik moet denken aan vakantie op het eiland, zee strand…

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!