Douglas foundation stick 2 review swatch yustsome beauty intro

Foundation Stick | Getest

Toen ik deze online voorbij zag komen had ik net een van NYC stick aangeschaft. En toch moest ik deze ook uitproberen… het lijkt onderhand wel een saga.

Waar ik het over heb? De foundation stick van Douglas.

Ik ging helemaal om, toen Jolanda van Zazazoo.nl  deze op haar blog liet zien. Ik vertelde al eerder dat ik voor mijn liquid foundations altijd al een stick gebruikte van Yves Rocher.

Douglas foundation stick 2 review swatch yustsome beauty intro Creamy

 

Ik bestelde direct na het lezen met mijn Douglas cadeaubon deze stick en nog wat andere spullen. En weet je ik kreeg er nog een superleuk cadeau bij.

Douglas foundation stick 2 review swatch yustsome beauty intro

 

Mijn eerste Douglas Heaven foundation, een kleine mini uitvoering. Echter dat kon mijn pret niet drukken! Want wat is het leuk om op deze manier kennis te maken.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Wat schrijft Douglas op de website?

Heaven Foundation van Douglas Make-Up is de ultieme oplossing voor de vermoeide huid. De magie achter de cushion foundation is de selectie van pure materialen die de helderheid van de huid optimaliseren en de huid een jeugdige uitstraling geven. De romige en super zachte formule maakt de huid glad en egaal.

En ik had nog nooit een cushion foundation in mijn handen gehad en was dan ook aangenaam verrast over de werking. Okay met het ienie-mienie sponsje was het niet fijn werken, echter ik zette even door om te kijken en wauw! Prachtig!

Douglas foundation stick 2 review swatch yustsome beauty intro

 

Het is geen volledige dekking, maar geeft je wel een frisse look. Het verzacht je huid, zonder er echt ‘opgemaakt’ uit te zien.

Creamy Foundation Stick

Zo nu kom ik op het hoofdonderwerp, de stick. Ik bestelde kleur nummer 2. Een gokje, want ik heb normaal altijd de lichtste kleur, echter ik merk dat dat te licht is voor mijn rijpere huid en zie ik er snel grauw uit. Een kleurtje extra geeft net dat beetje meer.

Douglas foundation stick 2 review swatch yustsome beauty stick creamy 2

 

Deze Foundation Stick van Douglas Make-Up is een on-the-go stick foundation. De foundation geeft direct een langhoudende en natuurlijk look –> Douglas.nl

[ezcol_1half]Deze Foundation Stick van Douglas Make-Up is een on-the-go stick foundation. De foundation geeft direct een langhoudende en natuurlijk look. [/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Ik twijfelde toch wel en was bang om een Trump look te krijgen, maar het viel nog mee. De perfecte kleur is er nog niet… (heb jij de foundation mixer al gezien? Ze meten dan je huidskleur en mengen de perfecte kleur, alleen voor jou. Het kan dus het kan wel, echter daar moet je wel wat extra voor betalen).

Goed, mijn budget is niet toereikend voor super exclusieve make-up, dus ik maak mij op met wat voor handen is.

De dekking is trouwens best goed, medium tot volledig. En voor mijn droge huid geeft het een mooie glans en ziet het er niet rampzalig als een sahara uit.

Douglas foundation stick 2 review swatch yustsome beauty swatched

 

Mooi… ben ik blij dat ik weer een stick heb! Dus de zoektocht kan ik nu wel staken… of? De fijnste blijft in mijn herinnering! Dit is echt een hele goede nummer 2!

Ik maakte er gelijk een look bij. Niet zo heel bijzonder, lekker casual.

Douglas foundation stick 2 review swatch yustsome beauty intro

 

Het jasje is een lange bomberjack van Vero Moda welke ik voor 14,95 bij Zalando kocht! De lipstick is NYX, blosje komt ook van NYX oh… alles is van NYX echter de mascara is van Lookx ?

De Douglas Creamy Foundation Stick kost slechts 12,95 en is verkrijgbaar in 4 tinten! 

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Jolanda
  28 Jan 2017
  1:05pm

  Wat ontzettend leuk en fijn dat hij jou ook goed bevalt! Lief ook dat je me noemt ❤

  Shopverslaafd
  28 Jan 2017
  7:12pm

  Ziet er goed uit!
  Lijkt mij wel een fijne stick!

  Bianca
  28 Jan 2017
  7:29pm

  De stick foundation ziet er goed uit, die ga ik binnenkort eens van dichtbij bekijken haha x

  Carolien
  29 Jan 2017
  8:10am

  Ziet er heel natuurlijk uit op de huid. Mooie review!

  Joyce
  30 Jan 2017
  10:48am

  De stick foundation ziet er goed uit! Tis een gezond ogende foundation! Ik moet eigenlijk een foundation van €45 kopen, aangezien alle lichten kleuren nog te donker zijn…. grrr! Het matcht nooit met mijn witte oren en nek Haha!

   YuStSoMe
   31 Jan 2017
   12:19pm

   Oh dat is vervelend. Oorwarmers en sjaal om ?

  jeapiebel
  30 Jan 2017
  10:54am

  Een Trump look daar zit niemand op te wachten. 😉 Een mooie glans heefthet zeker. Wat goed dat je droge huid een foundation stick kan gebruiken. Als ik dat doe wordt het meteen Sahara. 😉

  Yvonne
  30 Jan 2017
  6:34pm

  Ziet er goed uit vooral die een na laatste foto mooie dewy glans geeft het je.

  Karen
  30 Jan 2017
  9:46pm

  Ziet er heel goed uit! Hele mooie glow.

  Melike
  30 Jan 2017
  10:27pm

  Lijkt me ook echt een goed product. Ik heb ook ooit een foundation stick gehad van een ander merk en dat beviel ook heel goed! Leuke blog heb je trouwens!!

   YuStSoMe
   31 Jan 2017
   12:17pm

   Dank je wel! ♥

  Wendy
  4 Feb 2017
  7:17pm

  Ik hoor vaak iets over foundation sticks. Ik heb er niet eentje…hmmm..voor mij lijkt deze een beetje te veel glans. Ik glim al heel snel van mezelf. Maar het lijkt me wel super hanig: hup wat indianenstrepen, beetje blenden en klaar! Even kijken of er ook een ultra matte variant is ?!
  Groetjes, Wendy

  Maskertje tijd | More than moisture | YuStSoMe
  25 Feb 2017
  3:00am

  […] mijn beauty kast. Recent had ik bij Douglas een kleine bestelling gedaan en naast de lipstick en de foundation stick, kocht ik ook nog twee […]

Laat een reactie achter!