Kerstlook III | May the bling be with me!

Vandaag laat ik jullie een kerstlook zien, waar ik wederom in de glitterpot ben gevallen. Met de feestdagen mag dat he! En deze keer show ik gelijk het prachtige nieuwe palette van BH-Cosmetics welke ik via de directe site besteld heb.

Ik zag deze palette en was op slag verliefd, kijk maar mee waarom…

De vorige palette, Galaxy Chic was al prachtig… die zag ik bij Glamouristagirl.nl en moest en zou die ook hebben. Zoals je weet heb ik een zwak voor sterren!
En deze SUPERNOVA is dus eigenlijk een gestorven ster.
Zoals de sterrenkundigen dat noemen: is het een verschijnsel waarbij een ster op spectaculaire wijze explodeert. De uitbarsting is herkenbaar aan de enorme hoeveelheid licht die hierbij wordt uitgestraald. De ster vlamt op met de lichtkracht van honderden miljoenen tot meer dan een miljard zonnen.

bh-cosmetics-supernova-eyeshadow-palette-swatch-review-yustsome-1

Supernova | BH-Cosmetics

Een behoorlijk groot palette met maar liefst 18 kleuren. Elke kleur heeft een naam gekregen en ik zal ze zo met de swatches allemaal benoemen.
Het palette bestaat uit glimmende oogschaduw, verwacht er geen matte tussen. Hoewel ik liever mat tintjes heb, wil ik met bepaalde dagen nog wel eens alles uit de kast trekken!

bh-cosmetics-supernova-eyeshadow-palette-swatch-review-yustsome-4

De eerste rij: Phoenix – Leo – Vega – Capricorn – Pisces – Lyra

bh-cosmetics-supernova-eyeshadow-palette-swatch-review-yustsome-4a

De tweede rij: Pegasus – Libra – Stella- Nova – Gemini – Scorpio

bh-cosmetics-supernova-eyeshadow-palette-swatch-review-yustsome-4b

De derde rij: Aurora – Celestial – Neutron – Aries – Nebula – Luna  

De kleuren die bij mij op nummer 1 komen te staan zijn:   Leo & Vega, Stella & Nova en dan de hele laatste rij vind ik prachtig. De absolute nummer 1 is Aries!
Ik heb deze swatches gemaakt zonder primer! En ook op mijn ogen zonder primer. Ik vond de pigmentatie zo goed, dat ik bang was dat het over mijn grens zou gaan en dus hield ik het bescheiden.

bh-cosmetics-supernova-eyeshadow-palette-swatch-review-yustsome-3

Star Wars Lipstick

Voordat ik verder ga met mijn look, laat ik jullie een lipstick zien, welke ik eigenlijk nooit zou dragen. Gelukkig zag ik recent in een verloren bak bij het Kruidvat deze lipstick nog een keer liggen en nam hem mee. Yeah…

bh-cosmetics-supernova-eyeshadow-palette-swatch-review-yustsome-6a-star-wars-lipstick-40

 

bh-cosmetics-supernova-eyeshadow-palette-swatch-review-yustsome-6b

Ik vond deze lipstick zo mooi passend bij het eindresultaat van mijn Supernova kerstlook, dit is de kers op mijn make-up taart!

bh-cosmetics-supernova-eyeshadow-palette-swatch-review-yustsome-5

Een bescheiden look, echter zo voelt het bij mij niet hoor… Ik heb gebruikt Phoenix, Leo, Aries, Celestial, Libra en Luna.

bh-cosmetics-supernova-eyeshadow-palette-swatch-review-yustsome-7

Jammer dat ik vergat om foto’s met mijn camera te maken, helaas alleen met mijn tablet gedaan. Beetje minder, maar ik hoop dat de look er goed uitziet.

Ik moest daarna nog boodschappen doen en bij de Scapino kocht ik een paar pumps. Tijdens het afrekenen werd ik door de caissière aangesproken dat ze het zo mooi vond. Haar moeder was in de winkel en die moest ook even komen kijken… dat zijn nou leuke dingen! Dank je wel lief meisje!


Dit was de laatste inspiratie look… ik hoop dat jullie hele fijne feestdagen tegemoet gaan en mocht het dit jaar even tegenzitten… kerst zit in je hart!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Je Naam
Like

27 reacties

  1. Ik vind de lipstick erg leuk. Ik kan ook soms foto’s vergeten te maken met mijn camera, dan denk ik later, zo zonde is dit! De kleuren van de palette vind ik heel mooi. De groene kleur in de eerste rij swatch die heb ik helemaal niet. Prachtig!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!