Oriflame The One | Smokey mascara & Matte lipstick

Wist jij dat Oriflame regelmatig ook leuke aanbiedingen heeft?
Vandaar dat ik weer via advertentie op Facebook een leuke, nou zeg maar heel voordelige, aankoop gedaan heb bij dit mooi merk.
Ik heb niet zoveel met de verkoop en de party’s, ik ben meer het type ik doe het wel op mijn manier.

Kijk je mee wat ik voor mijzelf aangeschaft heb?

Oriflame-the-One-Matte-lipstick-mascara-yustsome-1

Oriflame The One | Mascara

Volume blast mascara

Ik hoefde eigenlijk helemaal geen nieuwe mascara, nee… ik heb van The One nog een hele fijne andere liggen en nog 1 op voorraad voor de reserve.
Hoe ik dan toch op deze aankoop kom, ik geef even ‘met een knipoog’ mijn vriendin Bernadette de schuld hoor… die had ik geattendeerd op de 1+1 actie en ik wist dat ze nog een fijne mascara zocht.
Tja en dan ga je zelf ook even kijken en meestal is zo’n 1+1 ook een optelsom voor mijzelf en de uitkomst is dan VERKOCHT!

The One | mascara | matte lipstick | review | yustsome

In ieder geval viel mijn oog op deze Smokey uitvoering en ik heb helaas niet de mogelijkheid om valse wimpers te nemen ivm de latex die vaak in de lijm zit. En ik durf het ook niet zo goed meer aan (iemand mij kan overtuigen, wil ik het graag proberen, mits het 100% gegarandeerd zonder latex is).

Het borsteltje ziet er uit alsof je nog geen streep mascara op je wimpers gaat krijgen, maar ik ben nog die oude versie borsteltjes gewend en moest even huiveren bij deze fancy uitvoering.

En wat kan je je vergissen zeg, op mijn hand leek het niks en op mijn ogen… aangenaam, mevrouw wimper!

[ezcol_1half]The One | mascara | matte lipstick | review | yustsome[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]The One | mascara | matte lipstick | review | yustsome[/ezcol_1half_end]

Zo… even een uitleg. De ene foto, het moge duidelijk zijn is zonder mascara en dus het welbekende naakte gezicht!
Dan heb ik rechts (ook voor jullie? 🙂 ) iets te veel erop geflanst, want ik was zo enthousiast dat ik maar bleef strijken met mijn borsteltje, dat het na 3 keer wel een beetje to much werd!

Ach ja… ik weet in ieder geval dat het een hele gave mascara is die na twee laagjes echt wel het effect haalt van een smokey!

Oriflame The One | Matte lipstick

Color unlimited matte lipstick

Een lipstick, die kun je net als nagellak eigenlijk niet genoeg hebben. En ik wilde eigenlijk een andere lipstick kopen die op mijn wishlist stond en nu weer langer moet wachten omdat ik deze vond en ik kan wel janken dat ik niet alles kan kopen,… echter hallo dat doe ik toch allemaal mijzelf aan.
En niet miepen, genieten van wat je nu hebt. En dat is een hele mooie matte lipstick.

Oriflame The One | Mascara Volume blast mascara

De lipstick komt in een ultra slanke uitvoering in een doosje gehuld.
Goed stevig materiaal, zodat je lipstick veilig in je tas kan. Dop klikt goed vast en dus ben ik ook niet bang dat er viezigheid op kan komen.

Ik koos voor de kleur Vivid Pink, omdat ik wel van een mooie knallende kleur hou. Ik had nog een twijfel tussen Berry Crush, die leek me ook heel gaaf, echter de zomer is in aantocht en dan kies ik liever voor lekker fel!

[ezcol_1half]The One | mascara | matte lipstick | review | yustsome[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]The One | mascara | matte lipstick | review | yustsome[/ezcol_1half_end]

Het is een hele mooie kleur, en ja hoor… deze heb ik nog niet! Nee serieus ik had nog niet zo’n mooie matte lipstick! Wel rood en zo, maar niet deze tint!
In het zonnetje is het een roze roze tint en als ik het op mijn lippen aanbreng wordt het weer een beetje roze paarsig (of ben ik nu kleurennuanceblind?)

The One | mascara | matte lipstick | review | yustsome

Ik moest mijn lippen wel scrubben hoor, want de dag hiervoor, toen ik ze binnen kreeg kon ik natuurlijk niet wachten en tja je raad het al, een en al vel op mijn lippen. Dus mijzelf die avond goed verwend met een masker en de lippen gescrubt met de scrub van ‘wat maakt je mooi’.

[ezcol_1half]Ingrediënten Mascara: AQUA, STEARIC ACID, HYDROGENATED OLIVE OIL CETYL ESTERS, ORYZA SATIVA CERA, GLUCAMINE, BUTYLENE GLYCOL, COPERNICIA CERIFERA CERA, HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA, ACACIA SENEGAL GUM, PVP, CYCLOPENTASILOXANE, VP/EICOSENE COPOLYMER, SILICA, CYCLOHEXASILOXANE, CERA ALBA, SYNTHETIC WAX, SHOREA ROBUSTA RESIN, IMIDAZOLIDINYL UREA, DIMETHICONE, RHUS VERNICIFLUA PEEL CERA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, METHYLPARABEN, DISODIUM EDTA, HYDROGENATED OLIVE OIL MYRISTYL ESTERS, LECITHIN, CETEARETH-20, PANTHENOL, PROPYLENE GLYCOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLPARABEN, PHENOXYETHANOL, BHT, PEG-12 DIMETHICONE, ETHYLPARABEN, CI 77499, CI 77266 (NANO)[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Ingrediënten Lipstick: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, ISOHEXADECANE, SILICA, OCTYLDODECANOL, POLYETHYLENE, MICA, DIISOSTEARYL DIMER DILINOLEATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SOYBEAN GLYCERIDES, CERA MICROCRISTALLINA, PARAFFIN, ISOPROPYL LANOLATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA, PENTAERYTHRITYL TETRACAPRYLATE/TETRACAPRATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER UNSAPONIFIABLES, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PARFUM, SHOREA ROBUSTA RESIN, RHUS VERNICIFLUA PEEL CERA, PROPYLPARABEN, BHT, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, CI 77891, CI 15850, CI 45410, CI 77491, CI 19140, CI 77492, CI 77499[/ezcol_1half_end]


Verkoop: Via de consulentes van Oriflame
Verkoop: Via de website van Oriflame

Consumentenprijs:
Oriflame The One | Mascara Smokey: 13,00
Oriflame The One | Matte Lipstick: 13,00


Heb jij al Oriflame producten? En weet je nog wat je eerste Oriflame aankoop was?
Mijn eerste Oriflame aankoopje was een lipgloss en iets voor kinderen, wat ik voor mijn nichtjes heb gekocht.

Handtekening

PS Morgen komt er een look online, waar ik deze producten ook gebruikt heb!
Stay tuned, fijne dag!

 

Like
  Look | Only You eyeshadow palette | Limited Edition |
  5 Mar 2016
  7:04am

  […] De groene eyeliner is van KIKO en heb deze al eens vaker gebruikt. Die vind ik zo mooi. Helaas wilden mijn wimpers niet meewerken en ik kreeg op een gegeven moment een beetje een kliederboel, gelukkig kon ik nog e.e.a. corrigeren. En als laatste de mascara van Oriflame The One Smokey volume blast die ik gisteren besproken heb. KLIK. […]

  Natasja
  5 Mar 2016
  1:24pm

  Mascara en matte lipstick daar heb er nooit teveel van 😉 Mooie aankopen, zeker met de 1 + 1 actie!

   YuStSoMe
   5 Mar 2016
   7:18pm

   Ja, ik hou de site nu nog meer in de gaten!

  Roxanne
  5 Mar 2016
  10:17pm

  Mooie lipstick! Mijn 1e aankoop was het Wonderpotje. Make up zal ik er niet gauw kopen, omdat op de party’s niet alles meegenomen wordt en ik het te duur vind om maar gewoon wat te kopen op goed geluk.

   YuStSoMe
   6 Mar 2016
   8:17am

   Ik vind de party’s ook niet echt je-van-het… Soms hoor ik info die nergens op slaat. Of ze kunnen nog geen mooie makeup look aanbrengen, jammer.

Laat een reactie achter!