garnier-masker-hydro-bomb-sheet-gezicht-yustsome-review-blog-2

Sheet mask | Hydro Bomb

Vandaag heb ik een maskertje voor jullie wat ik al een tijdje in mijn lade had liggen, maar je kent dat wel, weer geen tijd voor nam om eens lekker te gebruiken. Op vrijdagavond ben ik vaak alleen en ik dacht waarom ga ik nu eens lekker een momentje voor mijzelf nemen…

Hydro Bomb

Hydratatie kan mijn huid nu wel gebruiken. Ik sta wel eens op en dat ziet mijn huid er vreselijk droog uit. Wat ik in de nacht doe is mij nog een raadsel en wie weet moet ik mijn nachtcrème eens aan gaan passen…
Goed Hydro Bomb van Garnier kocht ik bij de DM in Duitsland voor nog geen 1,50 ik dacht zo rond de 1,39… ja ik ben mijn bonnetje al weer kwijt 🙂

garnier-masker-hydro-bomb-sheet-gezicht-yustsome-review-blog-2

 

Sheetmasks zijn momenteel hot in beautyland en ik merk dat ze steeds meer te vinden zijn, of ik ben mij er nu meer bewust van dat ze bestaan, dat kan natuurlijk ook. Enfin, deze viel gewoon op en ik moest deze uitproberen.

garnier-masker-hydro-bomb-sheet-gezicht-yustsome-review-blog-1

 

De achterzijde is dan wel in het Duits, maar je kunt ook plaatjes kijken en dan zie je dat dit masker een tikkeltje anders dan anders is. Ik laat het je zo zien.

garnier-masker-hydro-bomb-sheet-gezicht-yustsome-review-blog-3

 

Tot nu toe zie ik een doekje, waar de ogen, neus en mond zijn uitgespaard, gedrenkt in een verzorgende lotion.

garnier-masker-hydro-bomb-sheet-gezicht-yustsome-review-blog-4

 

En hier merkte ik al op dat er een blauwe folie tegen mijn masker zit. Ahaaaa…. nu even opletten, want ik ben zo haastig soms dat ik het geen uitzondering vind als ik het weer verkeerd aanbreng.

garnier-masker-hydro-bomb-sheet-gezicht-yustsome-review-blog-5

 

Ha… het zit er goed op! En het is best een groot masker, gelukkig zitten de gaten op de juiste plek… en met wat gepriegel kan ik zeggen ‘okay’ het zit.

garnier-masker-hydro-bomb-sheet-gezicht-yustsome-review-blog-6

 

Zo’n sheetmasker roept bij mij altijd de meest vreemde personages op… en ik kan er niet bij lachen. Ja wel om lachen…. dus ik tekende er maar een mondje bij. Wat een serieuze blik Son, maar testen is voor mij ook een serieuze aangelegenheid.

Ok, mijn oogleden hangen ook op half elf, schijnbaar was ik dus echt al moe.

Het masker is verrijkt met granaatappel extract, hyaluronzuur en zou de huid intens hydrateren en het uiterlijk van fijne lijntjes verminderen.

[ezcol_1half]garnier-masker-hydro-bomb-sheet-gezicht-yustsome-review-blog-7[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]garnier-masker-hydro-bomb-sheet-gezicht-yustsome-review-blog-8[/ezcol_1half_end]

Ik heb het masker 15 minuten op mijn huid gehad. Je merkt dat het echt heel nat is en mijn huid slurpte het op. Het masker bleef goed op haar plek zitten en ik hoefde niet bang te zijn dat ik het kwijt zou raken. In deze 15 minuten zorgt het serum ervoor dat mijn huid gevoed word met allemaal fijne ingrediënten zoals propylene glycol, een synthetisch organisch alcohol dat water absorbeert. Het fungeert als bevochtigingsmiddel in moisturizers om het uiterlijk van de huid te verbeteren met name hydratatie en veerkracht. Glycerine is gekend om zijn eigenschap om vochtverlies te voorkomen en te hydrateren.

Verder is de geur subtiel, tenslotte moet je het 15 minuten dragen en als je dan met een vreselijke geur onder je neus zit is dit niet echt ontspannend meer.

Het twee laagjes systeem is voor mij nog steeds een vraag, waarom? Wat heeft dat stukje nu voor een meerwaarde? Ik weet het je niet te vertellen…
Wat ik wel merkte was dat mijn huid na de inwerktijd nog zeker 10 minuten vochtig bleef. Ik heb het verder naar mijn hals verdeeld en ben nog eens rustig voor de tv gaan liggen. Eenmaal droog voelde mijn huid echt heeeeeel zacht aan. Okay check!
Mijn poriën zagen er nog wel ‘groot’ uit en ik had denk ik verwacht dat ik weer als 18 uit zo zien, maar dromen zijn bedrog dame!

Het masker schijnt nog lang na te werken en ik lees dat het na een week nog zorg voor een goede hydratatie… check!
Ja dit is een masker dat voor herhaling vatbaar is en de volgende keer dat ik weer bij de DM kom, neem ik de andere variant ook eens mee. Ik dacht dat dat een groene is met Moisture & freshness en ik heb ergens nog een roze gezien online, maar weet niet zeker of dat ooit in Europa te koop zal zijn. Goed. Ik kan zeggen… ben je net als mij nogal ‘dreug’ hihihi dan is dit masker echt een aanrader!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Joyce
  18 Nov 2016
  5:37am

  Klinkt super fijn! Ben zelf dol op dit soort maskers!

  Wendy
  18 Nov 2016
  7:08am

  Zou dat tweede laagje er niet voor zijn om het masker goed vochtig te houden? Als je het laat zitten aan de buitenkant, droogt de lucht het masker niet uit, maakt het je poriën open door je lichaamswarmte en kan je huid noooog meer serum opnemen. Ik heb een masker van siliconen die ik precies om die reden over sheetmasks kan doen. Geen idee of dat bij jouw masker de bedoeling is….gewoon een theorietje ?!

  Nancy
  18 Nov 2016
  7:56am

  Okay! Ik ben ook nogal ,,dreug,,??dus lijkt me een heel fijn masker! Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen aan mijn Fancy Friday linkup!

  Annette
  18 Nov 2016
  5:35pm

  Het blijven toch fotogenieke maskers die sheet masks 🙂 hahha, Zelf ben ik een beetje huiverig voor Garnier omdat het laatste product dat ik gebruikte zorgde voor bulten (kon niet ontdekken welk ingredient) jammer maar gelukkig zijn er genoeg andere merken.

  Jolanda
  18 Nov 2016
  8:50pm

  Klinkt heel goed!! Nu heb je me toch wel weer nieuwsgierig gemaakt!

  Marsha
  18 Nov 2016
  9:04pm

  Ziet er heel goed uit zeg! Ik ben altijd wel een beetje voorzichtig met maskers want ik heb een heel gevoelige huid.

   YuStSoMe
   19 Nov 2016
   9:59pm

   Ik heb veel last van allergie en bij deze merkte ik niks! Gelukkig!

  Claudia
  19 Nov 2016
  7:34pm

  Claudia en maskers een onlosmakelijk duo. Ik ben toch wel benieuwd geworden naar dit product!

  Roxanne
  26 Nov 2016
  10:41pm

  Ik bescheur me altijd om die sheet masks, maar ze zijn wel fijn! Overigens verkopen ze de roze variant bij DM, ik nam m pasgeleden mee

  Nancy
  29 Nov 2016
  7:01am

  Ik ben gek op sheetmaskers en ben benieuwd naar deze. Inderdaad om te zien krijg ik ook altijd rare gedachtes bij Haha

Laat een reactie achter!