Swatched-It | Bea for a day

Het is niet te geloven, maar een hele tijd terug won ik op Instagram bij Trust Fund Beauty weer een prijs!
Ze verloten best vaak onder de volgers producten en soms kun je al tot de gelukkige horen als je een lekkere pittige opmerking maakt.
Helaas ging het mis en was het niet goed gegaan met mijn mailtje, komt vaker voor, want ik heb al eerder een prijs niet ontvangen. Echter na twee keer niks, dacht ik toch even aan de bel trekken.

En daar kwam ze dan Bea for a day!

trustfundbeauty-bea-for-a-day-swatched-yustsome-nailpolish-2

 

De kleur is prachtig, echt weer een tintje dat past in het herfst-beeld.
Een warm roze kleur, die mij doet denken aan prachtige rozen. Heb jij al eens van de James Galway roos gehoord? Deze roos had een oma van mij in haar tuin. En vooral de volle bloem is een waar kunstwerkje om naar te kijken. Ik geloof ook dat wij vroeger het “Bakker” boekje thuis kregen en daarin stonden die rozen ook. In ieder geval roept het iets op!

trustfundbeauty-bea-for-a-day-swatched-yustsome-nailpolish-1

Zoals ik gewend ben van Trust Fund Beauty dekt deze nagellak ook weer ontzettend goed en in twee laagjes ben je klaar met je manicure.
De glans is ook erg mooi, echter voor de houdbaarheid lak ik altijd een top coat er overheen. Tevens helpt het om mijn ribbels wat te verdoezelen!

trustfundbeauty-bea-for-a-day-swatched-yustsome-nailpolish-3

 

Ondanks de mooie kleur en de prachtige glans, was ik na 1 dag al weer wat verveeld en besloot er nog een nailart op te maken. Geen tralala hoogstandje, wat simpels met een stempelplaatje en waterdecals. Ik koos voor veertjes omdat ik dat erg mooi vind.

trustfundbeauty-bea-for-a-day-swatched-yustsome-nailpolish-n1

trustfundbeauty-bea-for-a-day-swatched-yustsome-nailpolish-n1a

De lak heb ik niet lang gedragen, want we gingen een paar dagen weg. En voor die gelegenheid had ik een andere opgedaan. Iets wat bij al mijn kleding zou passen! Hihihi… die zie je volgende week!

Je kunt Trust Fund Beauty ook kopen, maar tel daar wel een redelijk hoog bedrag aan verzending (14 dollar) bij en je lak kost al snel 30 euro! Ai! Niet echt een aankoop die je 123 doet, althans ik niet. En daarom wacht ik altijd een korting van 50% af… blijf een Hollander!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Je Naam
Like

11 reacties

  1. Wat een mooie kleur zeg! En je nailart is ook fantastisch! Ik roep al maanden dat ik het ook eens ga proberen, en dat ga ik echt tzt een keer doen. Ik wil dat ook kunnen!

  2. Jeetje wat heb jij een mooie lange nagels zeg! Ik zou willen dat ik mijn nagels zo zou kunnen laten groeien, maar ik heb echt ronde bolle nagels haha. Mooi lakje ook, zeker voor de herfst! Liefs

  3. Wat een prachtige kleur..en die glans is echt amazing. Wow.. ik ga ze ook volgen als je het goed vindt, ik wil ook best zo een (dure) lak winnen, top!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!