Nyx, nyx cosmetics, lipstock, round, snow white, dwarf, fairytale, swatched-it, lipswatch, lipstick

Swatched-it | Snowwhite | lipstick

Hallo,

Geen nagellak? ย Ja dat klopt. I.v.m. mijn computer problemen kon ik niet bij mijn recente foto’s van de oude camera. Gelukkig kon ik wel foto’s van mijn nieuwe op de tablet bewerken en uploaden.

Inmiddels heeft mijn man e.e.a. kunnen herstellen, dus vanaf volgende week ben ik weer 100% terug. Gelukkig is het geen moeten bij mij en blijft dit een hobby.

Vandaag laat ik een lipstick zien, dus kom er gezellig bij en kijk naar de plaatjes en oordeel zelf wat je er van vind.

NYX

Ik heb een zwak gekregen voor dit mooie make-up merk en sinds mijn ontdekking heb ik al een paar lipsticks aangeschaft. Recent kreeg ik mijn eerste BLUSH en wil ik binnenkort nog wat meer producten kopen.

Bekijk hier meer NYX…

Ik was een paar weken geleden in Kleve waar ze bij de DM voortaan ook NYX verkopen. Helaas niet bij alle DM drogisten en ik greep 2 keer mis. Gelukkig vond ik bij poging 2 de DM die het wel verkocht.

Binnenkort zie je wat ik nog meer kocht ergens wel online verschijnen, voor vandaag heb ik Snow Whiteย voor jullie.

NYX Snowwhite lipstick lipswatch yustsome lips red lips

 

Zoals mijn vaste bezoeksters weten heb ik een zwak voor rode lipstick. En toen ik deze Snow white zag liggen wist ik dat ze mee naar huis mocht.

NYX Snowwhite lipstick lipswatch yustsome lips red lips 2

 

De lipstick is erg creamy en glijd over je lippen. Ik moet als kanttekening vermelden dat oudere dames even met een kwastje de liplijn zetten anders loopt het in je rimpels. Maar voor de prijs (4,35) miep ik niet! En de pigmentatie en houdbaarheid is prima! Dus een prima aankoop!

NYX Snowwhite lipstick lipswatch yustsome lips red lips 3

 

Bij mijn lichte huid is Snow White natuurlijk perfect! De kleur spat er vanaf en gelukkig heb ik nog ondanks mijn leeftijd volle lippen (ik ben een bofkont).

NYX Snowwhite lipstick lipswatch yustsome lips red lips 4

 

Tadaaaah…

Deze kleur is niet bij de Douglas te koop, maar daar kun je ook terecht voor NYX producten mocht je dus niet bij de grens wonen.

In Duitsland vind je de DM drogerie en kijk even online welke winkels er NYX verkopen!

Bedankt voor je bezoekje en tot volgend weekend of ergens in blogland!

 

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Je Naam
Like

37 reacties

  1. OMG dus ik moet snel naar een DM drogist, even manlief strikken voor een ritje haha. Maar prachtige kleur, staat je super son!

  2. Oh wauwie hee wat staat die kleur je goed!! Dit moet je alledaagse kleur worden joh, echt geweldig! het valt mij wel tegen dat niet elke DM dit merk verkoopt, had ik niet verwacht eigenlijk. Binnenkort maar bij de DM in gronau kijken…

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!