Yustsome, nailpolish, swatched, woodstock, green, koh

Swatched-it | Woodstock green

Vandaag laat ik in deze swatched-it al een wat oudere lak zien, die ik kreeg van Linda. Ze ging verhuizen naar Afrika en deed een deel van haar stash verkopen en ik kocht een ‘surprise bag’ voor 25,- waar ze allemaal mooie lakken in zou doen. Voila, hier is Woodstock green.

Koh

De meeste dames weten dat Koh al jaren onder de luxere nagellaken haar plek heeft verkregen. En dat de oorsprong in Japan ligt.

Yustsome, nailpolish, swatched, woodstock, green, koh

KOH Colours zijn verrijkt met Topaas. Deze prachtige exclusieve edelsteen heeft een glasheldere glans en een unieke hardheid. Net als Topaas hebben KOH Colours een oogverblindend mooie sprankeling en is de lak langer beschermd tegen beschadigingen. De toepassing van de gepatenteerde Nano Technologie zorgt voor een duurzame, langdurige en intense kleurlak.

Swatch

Ik weet uit ervaring dat Koh lakken fantastisch lakken, het kwastje is erg dun, maar dat vind ik persoonlijk erg fijn. Helaas was de lak wat vloeibaar en bij nagel 1 had ik al een ongelukje in de nagelriem. Het was voor mij zelfs nog even lastig het weer goed te krijgen.

Koh woodstock green nailpolish yustsome

 

Ik lakte maar 2 laagjes en het zat er perfect op. Jammer dat mijn nagels zo slecht zijn op het moment, iets te veel gepoetst de laatste tijd. Ondanks handschoenen. En daardoor is het allemaal ook weer droog. Dus olie, olie en nog eens olie.

Koh nailpolish woodstock green

 

Koh woodstock green nailpolish yustsome

 

Glimmertje

Ik had geen zin in een mega nailart. Moe, niet lekker en dus koos ik voor een glittertje wat ik aanbracht met een sponsje, dat geeft meer dekking dan gewoon lakken.

img_1791

 

img_1792

 

Koh lakken zijn niet goedkoop… 18,95 per flesje! Maar elke Koh is wel een juweeltje want je kunt ze lang dragen.

Bedankt voor het komen kijken!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

13
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

avatar
9 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
YuStSoMeJoycejeapiebelCindyYvonne Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Joyce
Gast

Prachtige kleur! Hoe houdt jij je nagels zo sterk en lang?!

jeapiebel
Gast

Zeker niet goedkoop, maar je hebt het erg leuk gedaan. De kleur is wel apart vind ik. En idd je nagel is erg mooi.

Cindy
Gast

Vind koh een supermerk maar zie het steeds minder. Prijzig zijn ze maar je koesterd de lak ook wel dan.

Yvonne
Gast

Wat een mooie kleur, en dan zeg jij dat je nagels het zwaar hebben. Je zou die van mij eens moeten zien dan ben je gelijk weer blij met jouw nagels.

Babs
Gast

Weer zo een beauty! Hoe doe je dat met het sponsje? Spoel je hem daarna uit met nagellak remover? Ik heb gisteren van essence een kwastje gekocht en 3 sponsjes in een verpakking.. het kwastje is volgens mij te slap, maar wel heel lang.
Die sponsjes zou ik kunnen inzetten, je hebt gelijk, als je glitters met een kwastje aanbrengt, dan zijn ze te veel verdeeld.
Ik moest zo lachen, ik zag de onderkant alleen van de eerste foto en dacht even dat het vlekkerige billen waren, hihi…
Mooie foto’s!

Annette
Gast

Wat een prachtige kleur en wat een enrom leuke nailart. Ik houd normaal niet zo van nailart maar deze zou ik voor de maand december zo bij je bestellen 🙂

chucky1012
Lid

Erg mooi en netjes afgewerkt met de glitters 😉
Ik heb van dit merk ook nog een aantal nagellakjes.

Xoxo

Astrid
Gast

Heel mooi kleurtje! En de glittertips vind ik ook prachtig. Ga ik binnenkort eens namaken als mijn nagels weer wat sterker zijn. (Nu breken ze steeds af door de hormonen denk ik?)

Nancy
Gast

Volgens mij hè. Ik het al eerder gezegd maar ik ben een beetje jaloers op die mooie nagels! En wat een prachtige kleur!