Utsukusy, hylaronzuur, masker, yustsome, review, japan, sheet, mask, masker, vocht, herstel

Utsukusy | Hyaluronzuur veil masker

Hyaluronzuur gezichtsmasker – Utsukusy Schoonheid – natuurlijke huidverzorging

Hyaluronzuur veil masker

Vocht, vocht, vocht, vocht, vocht! Dit diep hydraterende hyaluronzuur vlies masker herstelt de huidlagen zodat de huid beter vocht kan vasthouden.

Wat zegt Utsukusy mij over het product:

Doordat Castor olie (of Ricinusolie en ook wonder olie genoemd) een reinigende en tevens verzorgende werking heeft, wordt castor olie vaak gebruikt bij een droge, verouderde huid. Ook maakt castor olie de poriën vrij van bacteriën, waardoor de huid er gaaf uit ziet. Castor olie ondersteunt het herstellende vermogen van de huid. Doordat je moleculen een kleine massa hebben, kan de olie makkelijk tot de diepehuidlagen doordringen. Door de bijzondere eigenschap van castor olie, de mogelijkheid om door de verschillende huidlagen heen te kunnen dringen; vervoert castor olie de werkzame stoffen diep de huid in. Zo wordt het huideigen hyaluronzuur uit dit veil masker goed in de huid opgenomen zodat de huid weer goed gehydrateerd is.

Bevat geen parabenen.


Recent won ik op facebook bij Utsukusy Schoonheid een voor mij nog onbekend fenomeen. Het Hyaluronzuur vlies masker! En er zat ook nog een proefje van de Bejin reiniging bij en twee mudmaskers, whoooo nou ik ben zo benieuwd nu! Veel over gelezen en nu ben ik aan de beurt!

Utsukusy, hylaronzuur, masker, yustsome, review, japan, sheet, mask, masker, vocht, herstel, hyaluronzuur, vlies, Tatjanas

Gebruik van het hyaluronzuur veil masker

Reinig de huid zoals gebruikelijk. Laat de veil ongeveer 15 minuten zitten.

Okay, ik reinigde mijn huid met de bijgeleverde Bejin facial cleanser zoals het netjes heet en volgde de instructies op die er bij zaten. Altijd fijn, aangezien ik altijd tien keer iets moet lezen eer ik het snap.

Utsukusy, hylaronzuur, masker, yustsome, review, japan, sheet, mask, masker, vocht, herstel, hyaluronzuur

 

Een hele aparte manier om te reinigen… het lijkt alsof je over je gemakeupte snoet een dagcrème aanbrengt… had ik het wel goed gedaan? Ff lezen, huh ja denk het wel… ik nam een warm doekje (ik gebruik dus spuugdoekjes van de Hema) en nam de makeup af. Ik verwachtte niet dat dit iets zou doen, maar wonder boven wonder was mijn huid schoon.

Mijn ogen heb ik toch even met de daarvoor bestemde remover eraf gehaald van merk *piep*. Ook hier heeft Utsukusy dus een soeciale reiniging voor, dit vind je in de webshop.

Utsukusy, hylaronzuur, masker, yustsome, review, japan, sheet, mask, masker, vocht, herstel, hyaluronzuur, vlies, Tatjanas

 

Hoezo droog? Nou zo dus dat er kleine velletjes zichtbaar zijn. De huid eruit ziet alsof de Sahara een een zusje heeft op mijn wangen! Vreselijk kan ik je vertellen en ik kan soms wel sikkeneurig zijn om dit gedoe, bah. Maar hey, wat zeur ik? Er zijn ergere dingen in de wereld.

 

Daar gaan we dan, voeden, voeden en nog eens voeden. Dit gaat denk ik wel voelbaar zijn? Krijg ik kriebels of kan ik rustig gaan liggen?

Ik scheurde het zakje open en zag het masker goed bevochtigd erin, echter niet zo nat als ik wel eens bij andere maskers bemerkt heb.

Utsukusy, hylaronzuur, masker, yustsome, review, japan, sheet, mask, masker, vocht, herstel, hyaluronzuur, vlies, Tatjanas

 

Ik moest zelf wel even passen en meten, want het gezicht van mij is een beetje scheef, waardoor 1 oog net niet helemaal door het gaatje kon kijken. Mijn neus, ook groot van maat, scheurde er doorheen en ach, ik ging toch liggen tv kijken en heb hier en daar wat aangedrukt.

Mijn man kwam de kamer op en moest wel even lachen, daar lag ik op bed, masker op, hoofd in een handdoek en om mij heen lag nog wat vouwwas, ik wilde multitasken, maar het masker valt dan eraf, verplichte rust dus! En dat beviel mij goed. 15 minuten, ik heb het nog volgehouden ook… ik die niet kan stilzitten.

Bij het afhalen van de veil kan je de overgebleven hyaluronzuur en olie inmasseren voordat je daarna je huid zoals gebruikelijk verzorgt.

Mijn eind conclusie

Mijn huid schreeuwde om vocht en dat heeft het ook gekregen! Ik denk dat  ijn woorden weinig indruk zullen maken, maar de foto des te meer.

Utsukusy, hylaronzuur, masker, yustsome, review, japan, sheet, mask, masker, vocht, herstel, hyaluronzuur, vlies, Tatjanas

 

Mijn huid was (na 3 dagen ging het resultaat weg) echt goed gevoed. Duidelijk strakker en veel zachter! Minder rimpelig, kan ik dat zo zeggen?

Nu ben ik een plattelands meid en hou van beauty, blijvend nuchter en ik zeg gewoon het is een verdomd lekker masker!

Deze en nog vele andere Tatjana’s maskers zijn te koop via de webshop van Utsukusy Schoonheid. De prijzen zijn per 2: 6,50 (dit masker kost per stuk 6,50)

Kijk even of er voor jou ook een masker bijzit!

Bedankt dames van Utsukusy voor deze mooie prijs en binnenkort laat ik uitgebreid het andere masker zien!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Like
  jeapiebel
  28 Dec 2016
  7:45am

  Ik zie ook echt het verschil op de foto. Top zeg, maar dat verwacht je ook niet anders van Utsukusy. 🙂 Een papier masker vind ik altijd makkelijk te gebruiken, maar idd soms past de oog of het mondgebied niet altijd even goed.

  Babs
  28 Dec 2016
  8:02am

  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .Jouw huid is inderdaad kurkdroog! Ik zie een mooi resultaat, goed masker!
  .
  .
  .
  .
  .
  .

   YuStSoMe
   28 Dec 2016
   8:49pm

   Babs deelt puntjes uit! Hihihi ik moest zo lachen!

  Gonny
  28 Dec 2016
  9:52am

  Wat heerlijk zeg!
  En 15 minuten niks doen… ook.

   YuStSoMe
   28 Dec 2016
   8:48pm

   Vooral dat… ‘mijn man zei al: weet je wat jij zou moeten doen…’ ?

  Natasja
  28 Dec 2016
  10:00am

  Schijnt een heel fijn (maar ook prijzig) merk te zijn. Heerlijk dat je het gewonnen hebt en jezelf hebt kunnen verwennen met een goed resultaat zie ik.

  Ellen Stevens
  28 Dec 2016
  1:19pm

  Wat een mooi resultaat! Fijn dat je er van genoten hebt. Dit moet iedereen zichzelf soms even gunnen: ME time

  Lonneke
  28 Dec 2016
  1:30pm

  Dit resultaat had ik niet verwacht ik ben verbaasd zeg wat goed. Ik gebruik twee keer per week een masker, heerlijk kan echt niet zonder.

  Annette
  28 Dec 2016
  3:30pm

  Goed zeg!

  Joyce
  28 Dec 2016
  4:57pm

  De maskers van Utsukusy zijn zooo ontzettend fijn! Leuk dat jij ook een pakketje gewonnen had!:-)

  Kim
  28 Dec 2016
  5:08pm

  Ooh dat klinkt echt als een verademing! Mijn huid is ook mega droog en dat doet soms verrekte pijn.

  Jouvence
  29 Dec 2016
  6:31pm

  Lijkt me een erg fijn masker! Heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd. xx

  Evelien
  30 Dec 2016
  12:02am

  Wow, wat een verschil <3 Ik ben toch zo benieuwd naar dit merk!

  Yvonne
  31 Dec 2016
  1:01pm

  Ik ben dit soort maskers ook meer een meer gaan waarderen, heerlijk.

  chucky1012
  1 Jan 2017
  4:25pm

  Dit ziet er zo goed uit!
  Fijn merk.

  Tatiana’s Sea Mud Mask | YuStSoMe
  26 Jan 2017
  4:05am

  […] dat klink ver weg) won ik via de Facebook actie van Utsukusy Schoonheid een tweetal maskers. Het Hyaluronzuur veil masker heb ik reeds gereviewd en ik was er voor mijn droge huid zeer over te spreken. Vandaag duik ik het […]

Laat een reactie achter!