Jeans, Fritz, Goch, shoppen, fashion, fanshionista, blog, blogpost, yustsome, beauty, lifestyle, sweater, sweatjeans

1 hele comfortabele broek in 3 looks

Het is donderdag en weer tijd voor een nieuwe #fashionover40. Deze keer had ik het idee om mijn nieuwe broek te showen, maar ja… hoe doe je dat op een leuke manier? Juist… laat 1 broek zien in een aantal looks. Zo geef ik weer inspiratie om ook eens te combineren met je bestaande kleding collectie.

[tx_heading style=”default” heading_text=”SHOPPEN MET JE MAN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Als ik met Paul ga winkelen komt hij vaak met meer kleding thuis dan ikzelf. Op de een of andere manier lijkt het wel of er een handrem op zit bij mij en durf ik opeens niks uit te kiezen. Vaak duiken we even de Kik binnen in Goch en na de DM is het vaste prik om dan bij Jeans Fritz binnen te lopen.

Hier slaagt mijn man altijd. En wil je weten waar bij jou het dichtstbijzijnde filiaal in Duitsland ligt… KLIK.

Nadat ik toch ook maar wat in de rekken ging snuffelen, werd ik blij van een heerlijke broek. Ik pastte 2 maten, m en l. Beide zaten goed, maar ik wilde een lekkere baggy broek en dan pak ik een maat ruimer, dus het werd de l.

Jeans, Fritz, goch, shoppen, fashion, fanshionista, blog, blogpost, yustsome, beauty, lifestyle, sweater, sweatjeans

[tx_heading style=”default” heading_text=”3 LOOKS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De eerste combinatie is een casual look met een warme trui van TAKKO FASHION, deze trui is heerlijk warm,  zacht en een om in te wonen. Ik hou van deze heerlijke breisels. En het staat overal op. De trui is niet lang, eerder cropped bij mijn lengte, maar ik draag hier dan ook een s.

Jeans, Fritz, goch, shoppen, fashion, fanshionista, blog, blogpost, yustsome, beauty, lifestyle, sweater, sweatjeans

Mijn nieuwe laarsjes zijn van de Aldi!!! Ik zag deze platte laarsjes en ik moest ze hebben. Mijn man Paul is een paar centimeter kleiner en ik loop niet altijd op hakken dus deze zijn ideaal. De prijs? 19,95… leuk hè?

Jeans, Fritz, goch, shoppen, fashion, fanshionista, blog, blogpost, yustsome, beauty, lifestyle, sweater, sweatjeans

De tweede look is een die ik van de week gedragen heb. Ik kocht op de markt in Eindhoven recent een nieuw shirt… voor 2,50 en het is van het merk Intown, maat m. Het shirt hoort zo verwassen te zijn! Ik draag het bij koude dagen onder mijn Liza Lola truitje!

Jeans, Fritz, goch, shoppen, fashion, fanshionista, blog, blogpost, yustsome, beauty, lifestyle, sweater, sweatjeans

En de laarsjes die ik bij Van Haren kocht passen er perfect bij. De sjaal had ik nog in mijn kast liggen en ooit samen met vriendin Remke gekocht op de Libelle beurs voor 2,50. Ja, ik ben een echte budget topper ?

De laatste look is er een die wat meer mijn oude ik is. Ik heb altijd wel van choqueren gehouden, dus mijn haar ging daarvoor omhoog. De rest heb ik toch maar netjes gehouden. Mijn man zag de foto’s en zei… ‘als je jouw haar maar niet zo draagt in mijn bijzijn’! ?

Jeans, Fritz, goch, shoppen, fashion, fanshionista, blog, blogpost, yustsome, beauty, lifestyle, sweater, sweatjeans

Ach… mijn kuif zakte telkens in! Dus het werd meer een verfkwast na een nachtje in de terpentine! Hoe ouder hoe gekker, toch?

Het jasje is een oudje van de Primark, het truitje is van Marks & Spencer 19,95 en heeft korte mouwtjes. Ik draag wederom mijn Aldi laarsjes en een zelfgemaakte ketting.

Jeans, Fritz, goch, shoppen, fashion, fanshionista, blog, blogpost, yustsome, beauty, lifestyle, sweater, sweatjeans

Hierboven zie je ook nog wat close-up foto’s van mijn broek. Het is een jogger, maar ook heel netjes te dragen. Ideaal dus.

Jeans, Fritz, goch, shoppen, fashion, fanshionista, blog, blogpost, yustsome, beauty, lifestyle, sweater, sweatjeans

Zoals hierboven te zien is, is fotografie altijd een verraderlijk iets… maar de middelste kleur is te licht! Goed dat ter info!

Hoe vinden jullie mijn Fashion looks tot nu toe? Een beetje feed-back is wel welkom!

Like
  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Oh geweldig! Wat een gave looks! Ik vind die met het jasje ‘t mooist omdat ik van contrasten houd in een outfit! Dus lekker baggy en casual en dan met een jasje! Super! Wat een gave ketting ook. Ik vind die eerste look met die grijze sjaal ook vreselijk gaaf!

   Sonja Van de Sande
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Ja, zo leuk dat jij ook een broek online had met 3 looks! Twinny!

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Echt leuk en wat een zalige broek, ook echt wat voor mij

   Sonja Van de Sande
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Zodra die uit de was is… check!

  Life as Chelsey
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Die broek lijkt mij echt heerlijk! Leuk dat je hem ook op verschillende manieren kunt combineren.

  Ike Hassankhan
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Het staat je prachtig!

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ze hebben tegenwoordig zulke leuke dingen bij de Aldi! Zoiets verwacht je daar niet! De Takko trui is echt geweldig! ? Lekker warm & cosy!

Laat een reactie achter!