Idun, minerals, make-up, cosmetica, nagellak, review, beauty, blog, yustsome, swatch, nagellak, nails, vernis, ongles

100% puur gezuiverde minerale make-up

IDUN Minerals is een uitgebreide collectie op basis van 100% puur gezuiverde minerale make-up, geschikt voor alle huidtypes. Dat geldt ook voor de gevoelige, hyper allergische huid en voor lenzendragers. De producten zijn in Zweden ontwikkeld door een team van vooraanstaande wetenschappers en huidexperts.

IDUN Minerals bestaat uit minerale poeders, vloeibare foundations, concealers, blushers, bronzers, lipglosses, lipsticks, oogschaduwen, mascara’s, oog-en wenkbrauwpotloden, nagellakken en luxe make-upkwasten.

Uit het persbericht

[tx_heading style=”default” heading_text=”IDUN MINERALS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Minerale make-up is anno 2017 populairder dan ooit tevoren, vanwege de natuurlijke samenstellingen die zelfs de meest gevoelige huidtypes volledig respecteren en niet irriteren. IDUN Minerals verstopt de poriën niet, maar laat de huid volledig ademen. De uitzonderlijk milde formules hebben een verzachtende werking op de huid en bevatten van nature een zonbescherming, die vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV-straling helpt voorkomen. De producten zorgen dat ​​de verschijning van fijne lijntjes wordt verminderd en werken effectief tegen (hyper)pigmentatie en andere zichtbare tekenen van huidveroudering.

[tx_heading style=”default” heading_text=”IDUN MINERALS NAGELLAKKEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De IDUN Minerals Nagellakken hebben prachtige kleuren die lang blijven zitten dankzij de ‘long lasting formula’ met een sublieme hoogglans. Ze bevatten géén schadelijke stoffen die je in andere merken nagellak vaak wel aantreft. Niet alleen zorgen ze voor een mooie kleur op de nagels, maar de formules verzorgen de nagels tevens met mineralen, vitaminen en amandelolie. De IDUN Minerals Nagellaklijn bevat ook een glanzende Base Coat (‘Kristall’) en Top Coat (‘Diamant’) voor het mooiste en lang houdende eindresultaat.

Idun, minerals, make-up, cosmetica, nagellak, review, beauty, blog, yustsome, swatch, nagellak, nails, vernis, ongles

[tx_heading style=”default” heading_text=”SWATCHED IT” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik zag her en der de prachtige PR tasjes opduiken en was zelf ook erg nieuwsgierig naar wat er in zou zitten. Nu hoef ik niet alles te testen, daar heb ik enkele lieve andere bloggers voor. Doch als ik nagellak lees, dan zet ik dat ook in mijn aanvraag erbij! Dat ik daar al heel tevreden mee ben.

En zo gezegd, zo gedaan kreeg ik twee prachtige lakken toegestuurd die iedere vrouw wel kan waarderen. Het zijn twee neutrale kleuren, passend bij elke outfit.

Idun, minerals, make-up, cosmetica, nagellak, review, beauty, blog, yustsome, swatch, nagellak, nails, vernis, ongles
Links zie je de kleur Topas en rechts Opal.

[tx_heading style=”default” heading_text=”TOPAS & OPAL” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De nagellak zit in een best wel luxe ogend flesje, mede door de zilveren band op de dop. Verder moet je eerst de vierkante dop lostrekken om het potje te openen. De lak is,in tegenstelling tot ik verwacht had, mooi van dikte. Totaal geen waterig goedje. Ook de dekking is perfect voor een natuurlijke nagellak. Ik heb merken gehad, waarvan ik nog steeds een review online moet zetten, maar nog niet weet hoe ik het ga brengen… nou deze kan ik je zeer zeker aanraden! Ik had slechts 2 laagjes nodig bij de Topas kleur.

Wat een heerlijke kleur! Het is nude, met een warme ondertoon. En bij mijn lichte huid, zelfs prachtig om te dragen.

Idun, minerals, make-up, cosmetica, nagellak, review, beauty, blog, yustsome, swatch, nagellak, nails, vernis, ongles

De kleur Opal is er een die ik nog een keer lak voor de feestdagen, wat een kleur! Zeker in  ombinatie met Topas en zo droeg ik het ook de laatste 5 dagen! Ja 5 dagen… en dat is lang bij mijn nagels!

Idun, minerals, make-up, cosmetica, nagellak, review, beauty, blog, yustsome, swatch, nagellak, nails, vernis, ongles

Idun, minerals, make-up, cosmetica, nagellak, review, beauty, blog, yustsome, swatch, nagellak, nails, vernis, ongles

De kwastjes, het vasthouden van de dop… perfectie, want ik was zeer verbaasd dat ik met mijn handen (geen gevoel in vingertoppen) zo secuur kon lakken. En ook dicht op mijn nagelriem zonder uitvloei. 

De laatste tijd word mijn gevoel in de vingers steeds minder. Ik heb momenteel Fyso met dry-needling… het is zelfs zo erg dat ik regelmatig wat laat vallen, ook kwark in de supermarkt! ?

Goed, dat was even een persoonlijke noot in het geheel. Terugkomend op IDUN, als de nagellak al zo goed is, dan kriebelt het nu ook om meer van dit merk te proberen.

[tx_heading style=”default” heading_text=”IDUN MINERALS WEETJES” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

IDUN, de Noorse Godin van de eeuwige jeugd De merknaam “IDUN” komt van de oude Noorse godin van de eeuwige jeugd. Het logo van het merk verwijst naar een mand met gouden magische appels die deze godin had. Zij deelde deze appels met andere godinnen, om ze op die manier ook eeuwig jong én op hun mooist te houden. De verpakkingen en tasjes van de IDUN Minerals producten zijn voorzien van interpretaties van de Noorse godin en deze zijn gecreëerd door kunstenares Patrizia Gucci.

De beauty en de appel…het verbeteren van het leefklimaat op aarde

Voor elk wereldwijd verkocht product van IDUN Minerals plant het bedrijf fruitbomen op plaatsen in Oost Afrika waar fruit, schone lucht en werkgelegenheid het hardst nodig zijn. Dit project is gericht op het helpen van mensen in nood en wordt gedaan in samenwerking met Vi Agroforestery (Vi-skogen), en Zweedse organisatie die erop gericht is om armoede te bestrijden en het leefklimaat van mensen in Afrika te verbeteren.

Waar te koop?

De producten van IDUN Minerals zijn verkrijgbaar bij diverse G&W Winkels, professionele schoonheidssalons en huidverbeteringspraktijken.
Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen is er de website: www.idunminerals.nl

• IDUN Minerals Nailpolishes​​ 9,95

[tx_fancyblock height=”” padding=”32″ bgcolor=”#81d742″ overlay=”0.4″ bgurl=”” attachment=”fixed” bgsize=”cover” fullwidth=”no” ]KOOP JIJ BEWUST MAKE-UP?[/tx_fancyblock]

 

 

 

Like
  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  HAhaha, en dan kijk ik nu even naar mijn eigen stompjes, wel netjes gelakt natuurlijk, en dan zucht ik maar even!

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Ik ga ze binnenkort ook flink inkorten! Het word nu lastig!

  Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat vervelend van je vingers Sonja, lijkt me heel naar! De kleurtjes vind ik trouwens wel fantastisch, heel mooi. Helemaal mijn ding, als ik niet zou nagel bijten hihi

  Monica
  25 Jan 1970
  8:31pm

  De kleurtjes staan je echt heel goed. Mooi hoor ?

  Marleen Weijman
  25 Jan 1970
  8:31pm

  OMG DIE LAKJES <3 ik wil ook! Die kleuren zijn echt prachtig!!! Ik heb wel gevoel in mijn vingertoppen maar ik ben gewoon extreem lomp dus het is fijn dat ze zo goed lakken, haha!

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een prachtige lakjes! Opal is mijn favoriet van de 2! <3

Laat een reactie achter!