tweezerman, tweezer, pincet, allure, award, brows, curler, procurler, wimpers, haartjes, krullen, curl, pincet

Tweezerman Nieuwtjes!

Tweezerman is gespecialiseerd in beauty-tools voor gezichts-, nagel-, voet- en handverzorging. De vernieuwende en hoogwaardige producten van Tweezerman worden al jaren gebruikt door professionals in de schoonheidsindustrie. Het Tweezerman pincet, de Slant Tweezer, is één van de populairste producten en is in de loop van de jaren meerdere malen onderscheiden met prestigieuze awards.

Tweezerman nieuws

Met de Slant Tweezer (€26,95) breng je jouw wenkbrauwen vakkundig in vorm. Deze welbekende en bekroonde Slant Tweezer van Tweezerman is een pincet met 25° schuine punt, staat bekend om zijn precisie en heeft perfect uitgelijnde, met de hand gevijlde tips die elk haar telkens weer nauwkeurig grijpen.

tweezerman, slant, nieuw

Met de Point Tweezer (€29.95) breng je jouw wenkbrauwen vakkundig in vorm. De Point Tweezer een zeer fijne, spits toelopende punt, ideaal voor het verwijderen van stoppels, ingegroeide haartjes en splinters. De met de hand geslepen uiteinden sluiten gelijkmatig en stevig om zo elk haartje vanaf de wortel te verwijderen.

Tweezerman, point, tweezer

Voor de wenkbrauwen

De Brow Shaping Scissors & Brush (€29.95) is een roestvrijstalen schaar voor het knippen van de wenkbrauwen. Het heeft een ergonomisch design met dunne, handvervaardigde bladen. Het schaartje wordt geleverd met een spiraal borsteltje om de wenkbrauwen te borstelen.

brow, shaping, tweezerman

Prachtige wimpers

De Promaster Lash Curler (€27,95) is ideaal voor iedereen met diepliggende, amandelvormige ogen. Deze ergonomische wimperkruller heeft een brede opening en is aan de bovenkant wat minder gebogen waardoor elk haartje wordt gekruld. Zorgt voor optimale controle en creëert in slechts een paar seconde prachtig gekrulde wimpers.

tweezerman, lash, curler, promaster

De Procurl Lash Curler (€31,95) in rosé goud! Een ergonomisch vormgegeven wimperkruller die nauw aansluit op de ronde oogvorm en de wimpers een mooie, long-lasting krul geeft. Is gemakkelijk in gebruik voor zowel beginners als experts. De dubbele body en voorgevormde lussen bieden extra stevigheid voor een mooie krul.

procurl, tweezerman, rosegoud, goud

Ronde hypoallergene siliconen Curler Pads zorgen voor een intense krul zonder aan de wimpers te blijven plakken. Bij iedere wimperkruller krijgt je standaard 3 pads, zodat je deze om de 3 maanden kan vervangen voor een optimale werking.

Like

Laat een reactie achter!