2 | Vers van de pers

In vers van de pers deel ik met jullie nieuwe cosmetica producten die recent zijn uitgebracht of binnenkort op de consumenten markt verschijnen.
Indien er al door een blogster over geschreven is zal ik de link erbij vermelden, zodat je de uitgebreide review en visie daar verder kunt lezen.
Een soort van doorgeefluikje en waarom niet, ik vind het leuk om jullie te informeren.

Lees in deze ‘Vers van de pers’ meer over:

 1. ORIFLAME INTRODUCEERT DE NOVAGE ECOLLAGEN-LIJN
 2. ALL YOU NEED IS…LOVEA!
 3. NIEUW: BELNATUR GLYCOFRUIT-LIJN

ORIFLAME INTRODUCEERT DE NOVAGE ECOLLAGEN-LIJN

Oriflame Novage Ecollagen Lijn

Een wetenschappelijke Anti-Ageing doorbraak

NovAge Ecollagen, Oriflame’s geavanceerde anti-ageing huidverzorgingslijn heeft een nieuwe naam, een verbeterde samenstelling en vernieuwde, nog elegantere verpakkingen! De producten hebben klinisch bewezen de lengte, breedte en diepte van rimpels aanzienlijk te verminderen en verbeteren de teint en textuur van de huid.

Het gladde, volle uiterlijk van de jeugdige huid is te danken aan de aanwezigheid van een gezond collageengehalte. Dit neemt echter af bij het ouder worden, waardoor rimpels en fijne lijntjes ontstaan en waardoor de huid aan elasticiteit en stevigheid verliest.

Oriflame NovAge Ecollagen is ontwikkeld op basis van twee innovatieve plantaardige technologieën. Beide pakken de oorzaak van fijne lijntjes en rimpels bij de basis aan, te weten bij het helpen voorkomen van de collageenafname. De gepatenteerde Tri-Peptide Technologie stimuleert de collageensynthese en de celenergie en helpt oxidatieve stress voorkomen. Plantaardig stamcelextract van de nachtschadefamilie (solanaceae) bevordert de collageensynthese en beschermt de integriteit van het huideigen collageennetwerk.

Meer informatie en een uitgebreide review lees je bij GLAMOURISTAGIRL


ALL YOU NEED IS…LOVEA!

Mailbeeld-1

Eindelijk een écht 100% natuurlijke zonnelijn voor groot en klein, om zorgeloos te genieten van al het goede van de zon

‘Bewust’ leven is een nieuwe lifestyle. Consumenten vragen zich steeds vaker af welke toevoegingen er zijn gebruikt in de producten die ze eten én op hun huid smeren. Ook de vraag naar biologisch neemt sterk toe. Op het gebied van biologische zonneproducten is er relatief weinig aanbod. Lovea, een van oorsprong Frans beautymerk, ontwikkelde als eerste een volledig natuurlijke lijn met biologische zonneproducten. Lovea BIO Suncare staat garant voor veilig genieten van alle goede eigenschappen van de zon op een 100% biologische wijze, zelfs voor de extreem gevoelige huidtypes én de tere huid van kinderen.

Lovea staat voor zorgeloos genieten van de zon voor het hele gezin. Daar horen o.a. geen parabenen, chemische zonnefilters, synthetische parfums, kleurstoffen of andere chemicaliën bij. Die zijn ook nergens voor nodig. Lovea bevat in plaats daarvan natuurlijke geuroliën en minerale filters die de huid optimaal beschermen tegen UVA- en UVB-stralen.

Veilige, minerale zonnefilters die niet ín je huid dringen

Lovea BIO Suncare is de eerste 100% natuurlijke zonnespray met minerale filters op basis van titaniumdioxide. Deze natuurlijke zonnefilters blijven in een dun laagje ‘op de huid’ liggen, terwijl de gebruikelijke chemische zonnefilters worden opgenomen door de huid. ‘Lekker dik’ smeren is niet nodig. Dun aanbrengen en goed uitwrijven geeft het beste resultaat, zonder witte waas. De producten van Lovea BIO Suncare ruiken bovendien erg aangenaam en lekker zomers. Dit komt door de natuurlijke, Tahitiaanse Monoï-olie, die eraan is toegevoegd.

All You Need is… Lovea!

Wie zorgeloos van de zon wil genieten heeft maar twee dingen nodig. Ten eerste: de zon en ten tweede… Lovea BIO Suncare! Lovea BIO Suncare denkt echt mee, heeft slimme tips en wil graag dat iedereen onbezorgd en met vooral veel plezier kan genieten van de zon. De Lovea BIO zonnesprays werken meteen en beschermen de hele dag (regelmatig smeren is echter altijd verstandig, want door o.a. omkleden en spelen wordt een deel van de spray weggeveegd). Have fun in the sun!

Als 40 Plusvrouw reviewde ik al eens een product uit de Lovea familie.

Een uitgebreidere review van de Lovea producten lees je bij SOLOBIOMOOI (40plusvrouw)


NIEUW: BELNATUR GLYCOFRUIT-LIJN

belnatur-mailbeeld
‘Lente-fitness’ voor de verdikte winterhuid dankzij 100% natuurlijke, diepwerkende hydroxyzuren en Papaya-fruitenzymen

Nieuw op de Nederlandse markt binnen het bedrijf Beauty-Affairs uit Bergschenhoek is het professionele huidverzorgingsmerk BELNATUR. De nieuwe GLYCOFRUIT-lijn van dit van oorsprong Spaanse merk bevat producten op basis van een mix van diverse effectieve hydroxyzuren en Papaya-fruitenzymen. Deze geavanceerde, 100% natuurlijke combinatie zorgt ervoor dat een gladde, egale, opvallend stralende én gezonde huid wordt onthuld, klaar voor de nieuwe lente!

Onze huid vernieuwt zichzelf continu door een natuurlijk proces van celdeling. Als we ouder worden ofwel door externe (seizoens) factoren, vertraagt dit proces echter. Hierdoor stapelen dode huidcellen zich op in de opperhuid. Een verdikte opperhuid ziet er allesbehalve stralend uit en neemt bovendien verzorgende en hydraterende producten minder goed op. BELNATUR introduceert met de nieuwe GLYCOFRUIT-lijn een natuurlijke behandeling en producten voor in de professionele schoonheidssalon, alsmede producten voor thuisgebruik door de consument. Deze zetten de huid aan het werk als spreekwoordelijke ‘lente-fitness’ en ontdoen de opperhuid van haar spreekwoordelijke dikke winterjas!

Een review van het Glycofruit serum en crème werd geschreven door BEAUTYBYBABS

 

 

Like
  Jolanda
  20 May 2016
  6:07pm

  Mooie producten! De Oriflame lijn heb ik onlangs getest, het is zo fijn! Ruikt overigens superlekker!

  Pippi
  20 May 2016
  6:22pm

  Ziet er allemaal mooi uit- ik ga even doorklikken.

  Sanja
  20 May 2016
  9:26pm

  Ik ben heel benieuwd naar de zonnebrand! Ik ben op zoek naar een goede zonnebrand voor Luka. Vorig jaar gebruikte ik No-Ad voor hem maar dit jaar is die nergens meer verkrijgbaar! Jammer, want hij was heel fijn!

   YuStSoMe
   21 May 2016
   4:36pm

   Ik vind Lovea ook fijn.

  jeapiebel
  21 May 2016
  5:44am

  Het is altijd leuk om te weten wat gaat komen in de beauty wereld. Het liefst zullen wij ze allemaal willen uitproberen. 😉 NovAge Ecollagen, Oriflame’s geavanceerde anti-ageing huidverzorgingslijn is interessant, maar natuurlijke lijn ook. 🙂

   YuStSoMe
   21 May 2016
   4:36pm

   Ja ik wil het ook reviewen, echter ik zit als weekend blogster even te vol in mijn producten.

Laat een reactie achter!