Jubileum Mineral Skin Cosmetics 20 jaar

PERSBERICHT
September 2016

Jubileum Mineral Skin Cosmetics

20 jaar gespecialiseerde expertise op het gebied van hoogwaardige huidverzorgingsmerken met mineralen uit de Dode Zee!

Mineral Skin Cosmetics bestaat in september 20 jaar! Wat in 1996 begon als bedrijf met slechts één merk en een gelijknamige bedrijfsnaam, te weten Mineral Care, is inmiddels uitgegroeid tot een sterk groeiend en dito bloeiend bedrijf met meerdere merken en bestsellers qua producten, stuk voor stuk gebaseerd op een ongekende rijkdom voor de huid dankzij mineralen en sporenelementen uit de Dode Zee!

image

In de afgelopen 20 jaar veranderde directeur en oprichter Roger van Oordt de bedrijfsnaam Mineral Care in Mineral Skin Cosmetics. Aan het merkenportfolio werden, naast het merk Mineral Care, 3 hoogwaardige nieuwe cosmeticamerken toegevoegd met GIGI Cosmetics, ULTIMA en relatief recent het succesvolle private label-merk Xminerals. Bijzonder is dat schoonheidsspecialistes die in 1996 met het bedrijf in zee zijn gegaan dit vaak tot op heden gebleven zijn.

Merken met innovatieve ingrediënten in perfecte synergie en met respect voor de natuur

Al deze minerale merken zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen in perfecte synergie én met respect voor de natuur. De formules zijn stuk voor stuk ontwikkeld om het maximale individuele resultaat te bereiken op het gebied van zichtbare en voelbare huidverbetering. In de professionele showroom in Nijkerk met de ruime trainingspraktijk worden regelmatig trainingen en evenementen georganiseerd. Ook worden er trainingen op diverse locaties in het land gegeven.

Diverse jubileumacties vanaf september tot aan het einde van het jaar

Om het 20-jarige jubileum te vieren, heeft Mineral Skin Cosmetics vanaf september tot aan het einde van het jaar diverse acties met onder meer interessante lezingen voor de schoonheidssalons die met de merken van het bedrijf werken. Voor zowel salons als consumenten zijn er bovendien onder meer aantrekkelijke kortingen op diverse producten, is er een leuke actie met een gratis navulbare Mineral Skin Cosmetics-parfumflacon en zijn er vanaf september iedere maand like, share en winacties op facebook.

image

Het masker zal binnenkort een uitgebreide review krijgen en hou daarom mijn site in de gaten!  Ik denk dat dit een ‘happy skin’ momentje gaat worden!

Bestseller nummer 1: Mineral Care Elements Facial Mud Mask

Mineral Care Elements Facial Mud Mask is vanaf het eerste moment één van de absolute bestsellers van Mineral Skin Cosmetics. Dit intensief reinigende en revitaliserende masker is geschikt voor alle huidtypes. De samenstelling is gebaseerd op mineraalrijke Dode Zeemodder en de absorberende en diep reinigende kleisoort Kaolien. Het masker verwijdert onzuiverheden en verfijnt de poriën. De toevoeging van algenextract voedt en remineraliseert de huid, glycerine beschermt de natuurlijke vochtbalans en laat de huid zacht, glad, comfortabel en ontspannen aanvoelen.

Tip voor de mannenhuid!

Het Mineral Care Elements Facial Mud Mask is ook een ideaal masker voor de mannenhuid. De formule reinigt diep en helpt om ingroeiende baardharen te voorkomen.

Skin minerals anniversary 20 years best product

Bestseller nummer 2: Xminerals 24-hour Retinol Cream

Binnen de succesvolle Xminerals private label-lijn van Mineral Skin Cosmetics is de 24-hour Retinol Cream hét bestselling ‘star-product’! Deze effectieve anti-rimpelcrème op basis van Dode Zeemineralen en algen bevat een hoog gehalte vitamine A (retinol) De combinatie met hyaluronzuur, berendruifextract en krachtige peptiden (aminozuren) zorgt gedurende 24-uur voor een opvallend gladde en zachte huid. De rijke samenstelling bevat tevens vitamine E alsmede voedende, herstellende en verzachtende plantaardige extracten van o.a. aloë vera, groot kaasjeskruid, vrouwenmantel, duizendblad, melisse, rijst- en sojaproteïnen. Het is wel noodzakelijk om bij blootstelling aan de zon, een hoge SPF aan te brengen tijdens het gebruik van deze crème.

Distributie, meer informatie & verkoopprijzen:

De producten van Mineral Skin Cosmetics zijn verkrijgbaar bij de professionele schoonheidsspecialist alsmede via de webshop van www.mineralskincosmetics.nl.

Voor gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met het bedrijf Mineral Skin Cosmetics via telefoonnummer: 033-2464532.

Voor meer informatie is er de website: www.mineralskincosmetics.nl

Verkoopprijzen:

• Mineral Care Elements Facial Mud Mask€ 28,50/100 ml.

• Xminerals 24-hour Retinol Cream € 45,00/50 ml.


Lees hier mijn eerdere kennismaking met Mineral Skin producten!

Like
  Jolanda
  16 Sep 2016
  9:40am

  Dit is echt een superfijn merk!! Zeker aan te bevelen!!

  Facial Mud Mask | voor alle huid types | | YuStSoMe
  8 Oct 2016
  4:02am

  […] Skin bestaat 20 jaar! Hierover had ik al een klein bericht gepost en dat kun je hier nog eens terug […]

Laat een reactie achter!