29 cosmetics | Cream Powder Foundation | Review

Vandaag licht ik weer een artikel uit de Styletonebox uit die ik de laatste keer ontvang.
Ik ben echt super tevreden over deze box en ook dit keer maakte ik een sprongetje van blijdschap.

Er zat deze keer ook een Cream Powder Foundation in en ik was zo benieuwd of deze ook geschikt zou zijn voor mij,…

28271beeba3d0e99c4f31249f92c931a

Een prachtige verpakking heeft deze 29 Cosmetics, ik moest gelijk denken aan mijn moeder haar eerste poederdoos.
Nu was die heel anders, want destijds kocht je een doos voor bijna je hele leven, ik heb hem nog zien staan op mijn moeders kastje, zwaar en verguld.

Ik kan mij nog herinneren dat er cirkels op de bovenkant van het doosje zaten.
En bij mijn oma stond er ook een. Ik weet nog dat ze er een had met losse poeder, de dons die erbij zat vond mijn zus altijd zo lekker zacht.

29-cream-powder-foundation-promo

Wat schrijft Styletonebox op hun eigen site:

We begrijpen heel goed dat we een klein risico nemen door je een foundation product te sturen, dat zo afhankelijk is van huidskleur. Maar gaat de ultieme make up zoektocht niet over het vinden van de perfecte foundation? Wij zijn verliefd geworden op deze formule en we denken dat jij dat ook zal zijn. Natuurlijk hebben we de best verkochte en meest gangbare kleuren voor de Nederlandse en Belgische vrouw geselecteerd, mocht het toch niet jouw kleur zijn, probeer deze dan eens voor in de winter (te licht) de zomer (te donker) of om te contouren. Waarom is dit product zo geweldig? Rijk aan anti oxidanten, met matte finish, vervaagd het lijntjes, voedt en beschermt je huid terwijl je een prachtige egale huidtint krijgt. De druivenpit olie voedt en beschermt je huid van de vervuilde lucht. Je zal zelfs een verschil gaan zien in het langzamer ontstaan/ verdwijnen van fijne lijntjes! En laten we niet de SPF factor vergeten! Breng aan vanaf je neus richting de buitenkant van je gezicht voor de meest natuurlijke look.

Ik ben erg blij met dit product in mijn box. En ik kon ook niet wachten op het uit te proberen op mijn huid.

29 cosmetics

Lydia Mondavi, van de legendarische Napa Valley wijn familie creëerde 29 om gebruik te maken van de krachtige anti-oxidant uit druivenpitten, een natuurlijk bijproduct van de wijnbereiding de familie Mondavi.
29 exclusieve Grape Seed – Beschermende formule vangt de natuurlijke uitstraling van de huid door het voeden en beschermen van de huid met de krachtige kracht van deze anti-oxidanten . 29 werd geïnspireerd door de buitengewone schoonheid van de Californische Napa Valley en ontleent zijn naam aan de schilderachtige weg die de lengte van deze wereldberoemde druiventeelt regio loopt – Highway 29.

Cream Powder Foundation

Het beste van twee werelden , VINTAGE biedt verschillende kleuren dekking van deze crème foundation , het is licht en duurzaam , net als een finishing poeder. Rijk aan anti -oxidanten , de matte afwerking verzacht , hydrateert en beschermt terwijl het helpt om gelijkmatige teint te creëren.

29-cream-powder-foundation-1

In het kartonnen doosje bevind zich een mooi doosje, echter het is goedkoop plastic en het oogt wel sjiek maar in het gebruik voelt het een beetje als poppenspul.
Een gegeven paard kijken we niet in de bek en tenslotte gaat het om de inhoud. Die telt (ook bij mensen).

29-cream-powder-foundation-2

Onder het foundation gedeelte zit nog een ruimte voor het sponsje. Je ziet gelijk ook hoeveel inhoud jouw cream powder foundation heeft. En dat is 8,8 gram schoon aan de haak.
Het sponsje, donsje of hoe je het ook wilt noemen, voelt goed aan en ik ben wel even op zoek gegaan uit welk materiaal het bestaat,… nope ik kon niks vinden.
Ik ben wel met de ingrediënten naar een lieve online vriendin gestapt, die meer kaas van dit gegeten heeft en die heeft me fijn geholpen.

Waarom dan? Nou ik werd wel wat zenuwachtig van de tekst op de achterkant…

29-cream-powder-foundation-7

Kijk vooral die vetgedrukte tekst, stel je ben een onhandige pisang, dat dit per ongeluk in je ogen komt,… ik moest er ff niet aan denken.
Maar pfiew, de talc zorgt er dus voor dat je poriën goed vol komen te zitten en je gezicht als porselein oogt. niks mee toch, dat je dan in de avond wel goed je gezicht moet reinigen is toch geen probleem.
Gelukkig zit er ook kokosolie in, dat vinden we allen wel een positief goedje, dus daar werd ik ook niet bang van. Ach en die Parabenen en Siliconen, tja daar ben ik al groot mee geworden!
Dat die tegenwoordig overal gemeden worden, dat snap ik. Maar ik ga niet gillend nu door alle kanalen roepen dat het gif is of zo. Joh, kom op. Dan kun je onderhand niks meer.

Op mijn huid

Ik wilde het natuurlijk ook proberen of het de juiste tint zou zijn voor mijn huid.
En ik las al dat je het eventueel kon gebruiken om te contouren.

[ezcol_1half]29-cream-powder-foundation-3[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]29-cream-powder-foundation-4[/ezcol_1half_end]

Wauw, niks mis mee, ik vind het zelfs heel goed passen! Nou dat is al weer een opluchting.

[ezcol_1half]29-cream-powder-foundation-5[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]29-cream-powder-foundation-6[/ezcol_1half_end]

Het heeft een prettige dekking, ik zie meteen dat het mijn rode gloed enorm wegneemt.
En dat is voor mij erg prettig, het geeft een zekerder gevoel.
Ook zie ik wel dat ik nu op dit moment een vrij droge huid heb en dat zie je ook terug met deze foundation.
Nu ik het al een paar keer gebruikt heb met een andere te testen dagcrème, zie ik al dat mijn huid opknapte en ook deze foundation minder droog overkomt op de huid.


Verkrijgbaarheid:
Het is momenteel niet te krijgen bij een online shop in Nederland.
Ik kreeg dit dus in de StyleToneBox, die ik elke maand voor 12,50 in mijn brievenbus krijg.
De waarde van dit product ligt rond de 45 dollar.


Ik hoop dat je een goede indruk gekregen hebt van weer een product review uit deze box en wie weet ben jij nu ook wel zo nieuwsgierig,… ik zou zeggen je krijgt er geen spijt van!

Handtekening

 

 

Like
  Wendy
  7 May 2016
  7:24am

  Het ziet er heel mooi uit, zeg! Ik kan me voorstellen dat je hier blij van wordt. Mooie dekking en ook nog eens een goede kleur voor je!

  Yvonne
  7 May 2016
  8:13am

  Ik heb dit product nog niet geprobeerd, ik heb ook wat roodheid in mijn huid en die wil ik toch wel behoorlijk weg hebben zonder er cakey uit te zien.

  Babs
  7 May 2016
  8:58am

  Het haalt de roodheid mooi weg, ziet er goed uit. Super leuk doosje.
  Die waarschuwingen, ach… die moeten ze erop zetten om zich in te dekken (zeker bij Amerikaanse producten) maar wie smeert het in zijn ogen/ eet iets op?
  Kleine kinderen die wellicht nog niet kunnen lezen. Maar daar is het natuurlijk niet voor bedoeld 🙂

  Annette
  7 May 2016
  4:53pm

  Hij is voor mij helaas te licht maar ik ga hem als concealer gebruiken. Kan ik lekker lang mee doen dan :). Je kunt de producten uit de box wel op hun site kopen. Dus mochten er mensen zijn die het product willen kopen kunnen ze daar terecht 🙂

   YuStSoMe
   9 May 2016
   1:20pm

   Bedankt voor de fijne tip! Daar was ik nog niet eens achter! Weer wat geleerd!

  Astrid
  7 May 2016
  7:41pm

  Het doosje ziet er wel heel mooi en luxe uit, en het haalt de roodheid uit je gezicht mooi weg. Fijn zeg!

  chucky1012
  15 May 2016
  3:10pm

  Wat een prachtig doosje….
  Een juweeltje op de kaptafel 😉

   YuStSoMe
   15 May 2016
   3:13pm

   Ja en deze keer zat er weer zo’n mooi doosje in!

  Pippi
  20 May 2016
  6:36pm

  Mooi spul! En je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar die box….

Laat een reactie achter!