delia-maja-treaclemoon-handcreme-hand-skincare-smoothing-dry-hands-promo

3 budget handcrèmes voor jou uitgelicht | een must voor mooie handen!

Zoals jullie weten doe ik veel mijn nagels lakken, nou ja vroeger meer dan de laatste tijd. Wellicht dat ik in de wintermaanden wat meer zin krijg. Nu heb ik vaak in de avond nog andere dingen te doen.  Goed, dat remover je nagels en huid kan uitdrogen is een feit en daarom smeer ik altijd een goede crème op mijn handen.

Vandaag zet ik er 3 in de spotlights… omdat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien!
En de prijzen variëren van een 1,00 tot 3,95 dus lekker betaalbaar!

Maja | Plum Blossom

Deze handcrème doet mij denken aan mijn oma Dirkje. Ze is recent 94 geworden. Op haar slaapkamer stond altijd een talkpoederdoos met Maja. Wat rook dat lekker en mijn zusje wilde altijd met de poederdons die erin zat over haar gezichtje wrijven. Twee vingers in haar mond (ze duimde niet) en dan viel ze in slaap.
Dus toen ik recent deze handcrème op de site van DOUGLAS tegenkwam moest ik deze natuurlijk proberen.

delia-maja-treaclemoon-handcreme-hand-skincare-smoothing-dry-hands-2b

De handcrème van Maja is verrijkt met amandelolie en vitamine E. Voor dagelijks gebruik en ideaal voor de extra droge huid. Tevens is de handcrème dermatologisch getest.

De geur is wat zoetig en daar moet je van houden. Er zit dus parfum in en als je daar niet tegen kunt, kun je deze beter laten. Ik heb zelf er geen last van gehad.

 • Trekt wel heel snel in
 • Je handen ruiken fris
 • En meteen een zacht gevoel aan je handen
 • Verkrijgbaar in meer varianten
 • Douglas | 3,95 (ook bij andere winkels te koop)

[ezcol_1half]delia-maja-treaclemoon-handcreme-hand-skincare-smoothing-dry-hands-2[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]delia-maja-treaclemoon-handcreme-hand-skincare-smoothing-dry-hands-2a[/ezcol_1half_end]

Voor wie meer op ingrediënten is gericht kan hier verder e.e.a bestuderen. Voor mij is het vooral belangrijk dat ik verzorging voel. Op het einde geef ik een algehele beoordeling.


Treaclemoon | cute Satsuma smile

Oooooooh Yes! Ik was blij dat ik ze vond. Nou ja ze… ze waren bijna op, op de Satsuma na. Dus ik nam die mee.
Ze komen ook nog naar Nederland, maar ja ik wilde wel graag al wat proberen! Deze nam ik mee bij de DM in Kleve!

delia-maja-treaclemoon-handcreme-hand-skincare-smoothing-dry-hands-1b

Een heerlijke geur, dat is alvast pluspunt 1! Dan puntje 2 dat het VEGAN is! En puntje 3 zonder siliconen en parabenen! Nou dit is een win-win-win situatie! Er zit dan wel parfum in, maar dat is dus voor mij nogmaals geen probleem!

 • Lekker fris, heel fris!
 • Trekt iets langzamer in, maar je hoeft niet een hele dag alles vettig achter te laten
 • Verkrijgbaar in meer varianten (nog even wachten)… 🙁
 • DM Drogerie | 1,95

delia-maja-treaclemoon-handcreme-hand-skincare-smoothing-dry-hands-1c

Wauw… ik wil zeker de Marshmallow heaven proberen!

[ezcol_1half]delia-maja-treaclemoon-handcreme-hand-skincare-smoothing-dry-hands-1[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]delia-maja-treaclemoon-handcreme-hand-skincare-smoothing-dry-hands-1a[/ezcol_1half_end]

Welke wil jij straks proberen?


Delia Cosmetics | smooting hand cream

Dit is de aller goedkoopste uit deze serie die ik laat zien. Het merk Delia is Pools en ik testte ooit een serum voor onder je hals (kippenekje) en die werkte geweldig. Ik heb het nooit meer gezien, daar baal ik wel van. Maar goed. We worden ouder, so what.

delia-maja-treaclemoon-handcreme-hand-skincare-smoothing-dry-hands-3b

Je koopt Delia bij o.a. de Wibra en daar hebben ze ook hele mooie nagellak van. Ik hoop daar snel wat swatches van te laten zien. Eigenlijk het liefst morgen (zondag) al, maar ik weet niet of dat gaat lukken (ik schrijf dit artikel op donderdag terwijl ik eigenlijk de badkamer moet soppen)… dus ik heb nog 2 dagen!

Goed… handcrème ik dwaal weer af.

 • Minder sterke geur. Voor wie niet van extreem geurende handen houd.
 • Verreikt met d-panthenol
 • Wat vettiger qua substantie
 • Verkrijgbaar in meerdere varianten, maar niet altijd in assortiment
 • De goedkoopste Wibra 1,00

[ezcol_1half]delia-maja-treaclemoon-handcreme-hand-skincare-smoothing-dry-hands-3[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]delia-maja-treaclemoon-handcreme-hand-skincare-smoothing-dry-hands-3a[/ezcol_1half_end]

Hier zitten wel weer parabenen in en de parfum staat wat lager in de lijst… Het is zo’n crème dat je in je tas gooit en als je hem kwijtraakt er nog niet om kunt treuren!


Goed, ik ben door deze test wel weer een stuk wijzer geworden en als ik naar de prijs en kwaliteit moet kijken, valt mijn keuze op Treaclemoon.
Mede door het feit dat hier geen siliconen en parabenen inzitten en doordat het wat langer nodig heeft om in te trekken vind ik persoonlijk dat je er wel langer een goed gevoed gevoel van krijgt.
Daarbij vind ik de flacon fijn in de hand liggen en erg stevig.


Ik hoop dat Treaclemoon snel naar Nederland komt met deze goddelijke handcrème.
Mocht je ooit twijfelen aan een andere aankoop. Niet kopen 🙂

sonja

Dit artikel bevat producten die ik zelf betaald heb.

Je Naam
Like

17 reacties

 1. Maja, die ken ik ook nog… goh.. dat is lang geleden!
  Treaclemoon, die lijkt mij ook geweldig! Marshmallow heaven, die zou ik ook wel willen proberen. Zal die heel zoet zijn?
  Ook zo grappig die Duitse teksten eronder, hahaha.

 2. Die flesjes van Treacle Moon zijn zo cute! En Maja, dat heeft mijn oma volgens mij ook nog steeds..haha.
  Ik ben verzot op de handcrèmes van The Body Shop. Die koop ik altijd tijdens een actie.

 3. Heerlijk handcemes, kan je nooit teveel van hebben.. ben zelf niet zo dol op de geuren van treaclemoon, de prijs is wel heel leuk! Zeker de moeite waard om eens aan te gaan snuffen als ze in Nederland komen..

 4. Jaaa, Maya, dat merk doet mij ook aan mijn oma denken. Jammer eigenlijk dat het zo’n oma-imago heeft, want eigenlijk is het best een fijn merk. Geldt ook voor Fenjal, ken je dat, vind ik ook zo oudbollig (maar is stiekem ook best fijn 🙂

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!