Nyx, cosmetics, 3, ways, easy, sculpt, contouring, contour, palette, make-up, mua, yustsome, beauty, blogger

3 steps to sculpt | accentueer jou mooie ik

Ben jij niet tevreden over bepaalde delen van je gezicht, wil je zaken verdoezelen of juist oplichten? Maak er geen drama van en pak een mooi palette dat in 3 stappen je weer een tevreden mens maakt!

De 3 Steps To Sculpt palette van NYX Professional Makeup bevatten drie verschillende shades om mee te contouren, highlighten en illuminaten. Deze romige pressed powders zorgen voor een natuurlijke, sculpted look.

[tx_heading style=”default” heading_text=”NIEUWE CONTOURING VAN NYX” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Nyx, cosmetics, 3, ways, easy, sculpt, contouring, contour, palette, make-up, mua, yustsome, beauty, blogger

Ik had laatst weer mijn zinnen gezet op een nieuw contouring palette. Dus toen ik in Amsterdam was voor een event ben ik natuurlijk even langs de NYC Cosmetica winkel gelopen.

En yes, daar hadden ze de kleurtinten die ik zocht. Je kunt namelijk kiezen uit 4 shades: light, fair, medium en deep. Ik zocht de light, omdat ik wel wil contouren, maar het hoeft ook geen kunstwerk a la Karel Appel te worden!

Het palette heeft voor mijn huid de perfecte kleuren. De donkere tint geeft genoeg diepte. En de lichte tint is echt verbluffend goed om delen van je gezicht naar voren te halen.

Nyx, cosmetics, 3, ways, easy, sculpt, contouring, contour, palette, make-up, mua, yustsome, beauty, bloggerEn dan de highlighter… deze valt mij wat tegen. Eetlijk is eerlijk het is een korrelige bedoeling. Niet dat de substantie bagger is, maar zodra ik het aanbreng is het niet egaal. Ik hou van higlighters zoals Nicky Tutorials ze op haar bijna glazige gezicht heeft (heeft dat kind nog geen rimpels? Man o man… wat zou ik graag een keer in haar handen liggen).

Enfin… deze higlighter is niet wat ik er van verwacht had. Dat is persoonlijk, want wat ik als niet mooi ervaar is voor een ander wellicht een parel!

Nyx, cosmetics, 3, ways, easy, sculpt, contouring, contour, palette, make-up, mua, yustsome, beauty, blogger

Zoals op mijn foto te zien, of juist niet, de swatch van het palette. De twee hoofdkleuren zijn dus top!

 

[tx_heading style=”default” heading_text=”FAVOURIETE KWASTEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik gebruik zelf een aantal kwasten, 3, om te contouren.

Nyx, cosmetics, 3, ways, easy, sculpt, contouring, contour, palette, make-up, mua, yustsome, beauty, blogger

Voor het shapen, meer diepte geven, gebruik ik een smalle schuine kwast. Ik gebruik de donkere kleur onder mijn kaakbot, zijkant neus, beide kanten kin en lichtjes als een bronzer op mijn voorhoofd.

De punten die ik juist wil aansterken, doe ik met mijn Real Technics kwast, speciaal om te contouren. De lichte tint is extreem goed, dat heb ik nog niet eerder in een pakette gehad. Dit heft de teleurstelling van de highlighter bij mij wel op.

De highlighter… of zoals ik vaak verkeer typ de highlifter (vind ik trouwens een leuker woord) zet ik met het waaier penseel aan op mijn gezicht. Vooral op het bot, jukbeen, mijn kin, voorhoofd en puntje neus! Let it glow, let it glow, let is gloooooooow!

Nyx, cosmetics, 3, ways, easy, sculpt, contouring, contour, palette, make-up, mua, yustsome, beauty, blogger

Oh en mijn wenkbrauwbotje… niet te vergeten. Dit doe ik voordat ik oogschaduw aanbreng, kan het mooi mee blenden met de rest.

Op bovenstaande foto’s heb ik mijn product aangebracht en daarna met een grote, eigenlijk nummer 4, poederkwast alles mooi laten samensmelten. En dan de highlighter erop! Ff duidelijk zijn Son.. anders lopen je lezeressen voor gek!

Dit palette krijgt, ondanks de tegenvallende highlighter, een 7,5! Ik heb nu elke dag in gebruik en wil ik meer glans? Ik heb nog zat andere mooie producten om hiermee te combineren!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik kocht dit palette bij de NYX Cosmetica store in Amsterdam voor 12,60 het is ook via Douglas.nl te koop (momenteel niet op voorraad).

Bedankt voor jouw bezoekje! En graag tot morgen… waar ik mijn tanden nu weer ingezet heb? 

Like
  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Handig dit!

  Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik vind hem er best mooi uitzien! En ben trouwens heel benieuwd naar je tanden 😉 morgen… haha

  Iris van Iersel
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Je hebt mij eigenlijk wel overtuigd met je foto’s van het product! Ik ben zelf nog op zoek naar een mooi palette. Ik gebruik nu NYX taupe maar die gaat ZOOO snel op!

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Handig zo’n palette! Bij mij zijn bronzers vaak te oranje, maar deze ziet er goed uit!

Laat een reactie achter!