Manhattan-dont-panic-nailpolish-nagellak-nagellak-swatch-yustsome-rot-dunkel-dark-red-promo

Swatched-it | Don’t Panic

De eerste swatched-it van 2017 en voortaan op de woensdag!
Ik heb even mijn blog bekeken en bedacht om een ander schema in te voeren. Ik beken, hier thuis was het een zooitje omdat ik op tijden moest schrijven die helemaal niet uitkwamen in mijn schema. Ja ik heb een schema, anders werkt het niet fijn in mijn hoofd. En dus dacht ik… nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe tijden!

Voila… vandaag trap ik af met mijn favoriete budget lak: Manhattan

Ik heb mijn lade echt vol liggen met nog te lakken lak. En ik schaam mij diep dat deze er vanaf de herfst ligt, met nog 3 andere mooie lakken. Oepsie.
Het word tijd om eerst de lakken op te maken voordat ik nieuwe koop.

Don’t Panic

Echt een Sonja titel… ik paniek dus veel. Chaoot dat ik ook ben. Ach ja je kunt er maar beter om lachen. Want wat heb je er aan om je kapot te schamen? Niks. Ik ben nou eenmaal zo’n paniek-muts.

Manhattan-dont-panic-nailpolish-nagellak-nagellak-swatch-yustsome-rot-dunkel-dark-red-promo

 

De lak is een warm rode kleur, een goed glas wijn zeg maar. En zeer geschikt voor mij als liefhebster van donkere nagellak. In de wintermaanden dan, want ik kan mij ook verheugen op een heerlijke knalkleur in de zon.

Manhattan-dont-panic-nailpolish-nagellak-nagellak-swatch-yustsome-rot-dunkel-dark-red-1
De lak vond ik erg feestelijk en toeval wil dat ik meedeed aan een collage met nail-arters en nog een nieuwjaar nailart moest maken. Ik had van alles in mijn hoofd, maar door gebrek aan energie is het iets simpels geworden.

De lak swatched erg fijn, en was dekkend in slechts 2 laagjes. De kwast is erg breed en ik ben soms wel eens te klunzig met lakken en dan druipt het zo lekker in mijn nagelriemen, ook ik heb dat!


Dit is allemaal zonder top coat, omdat ik dus nog een nailart erop ga maken. En ik beken ook helemaal vergeten was een foto te maken met top coat.

 

Ik ben nog niet helemaal tevreden over de close-up foto’s die de camera maakt en scherpstellen met een goud tasje is ook best moeilijk. Maar goed, je ziet wel de prachtige kleur.

Manhattan lakken koop ik in Duitsland bij de DM-drogist en ik vind het heel jammer dat ze daar alleen te koop zijn. De kwaliteit vind ik zelf voor de prijs is top!

Manhattan-dont-panic-nailpolish-nagellak-nagellak-swatch-yustsome-rot-dunkel-dark-red-4

 

En hier zie je het single shot van de deelname.. de glitters komen uit het potje wat ik in de Styletone box kreeg afgelopen maand. Was even een gevloek en getier, want ik moest met een transparante lak eerst lak zetten en vervolgens met een fan-brush de glitter erop. Niet mijn ding, maar het ging redelijk. Om het vuurwerk wat te benadrukken tekende ik met een striper wat swirls en plakte er nog sterren op. Voila nagels met sterretjes vuurwerk!

En daarna je handen heel goed wassen, want natuurlijk zat ik helemaal onder. Dit was eens en nooit meer! Hahahaha 🙂 !

Bedankt voor het komen kijken en tot morgen!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Kim
  4 Jan 2017
  7:36am

  Wat een mooie kleur voor de winter en herfst!

  Lonneke
  4 Jan 2017
  9:28am

  De kleur is prachtige en perfect voor de winter ook. Ik vind je foto wel steeds mooier worden. Het resultaat van je nail art is goed gelukt maar ik begrijp wel de frustratie die er bij komt kijken, ik ben er zelf ook niet echt van.

  Annette
  4 Jan 2017
  2:29pm

  hahaha sparkles for life 🙂 mooie kleur en leuk gedaan.

  Joyce
  4 Jan 2017
  6:46pm

  Prachtig kleurtje! En de glitters + sterretjes maken t echt helemaal af <3

  Natasja
  5 Jan 2017
  9:19am

  De kleur is prachtig en de nailart fantastisch! Heel gaaf geworden, love it!

  Yvonne
  5 Jan 2017
  9:19pm

  Wat een supergaaf eindresultaat!

Laat een reactie achter!