Rimmel-London-The-Matte-Factor-810-review-lipswatch-yustsome-lipstick-mat

810 The matte factor | Lipstick review

Met een cadeau-bon brandend in mijn tas (zonder schuldgevoel lekker shoppen) toog ik vorige week naar de Kruidvat. Want ik had een mooie lipstick gezien en moest en zou deze toevoegen aan mijn steeds groter wordende lipstick stash!

Rimmel-London-The-Matte-Factor-810-review-lipswatch-yustsome-lipstick-mat-intro

Beleef een nieuw tijdperk van ongelooflijke lipkleuren! De hele dag lang comfort en hydratatie. Als de eerste lipstick van zijn soort, is The Only 1 van Rimmel klaar om lipstick geschiedenis te schrijven. Deze unieke ‘multi-tasker’ blinkt uit in alles wat u zoekt in een lipstick. Ontdek intense, high-impact kleuren. Geniet van een ultra comfortabel, licht gevoel en verwen uw lippen met heerlijke moisture.
Een zorgeloze ervaring wordt gegarandeerd omdat de prachtige kleur urenlang op uw lippen blijft zitten. Het is de ‘only 1’ lipstick die u nodig hebt… en de ‘only 1’ die u niet zal teleurstellen. Onze held!–> Douglas.nl
The Matte Factor | 810

Ik zag deze lipstick al wat vaker voorbij komen bij andere bloggers en er zijn in totaal zo’n 9 kleuren uitgebracht. Waarvan ik vandaag aan jullie mijn aankoop laat zien en dat is de tint 810 The Matte Factor.

Rimmel-London-The-Matte-Factor-810-review-lipswatch-yustsome-lipstick-mat-2

De kleur is heel mooi warm. Geen felle rode tint, die was er ook, maar daar heb ik inmiddels al een beetje te veel van. Dus besloot ik voor een andere tint te gaan. De lipsticks van Rimmel koop ik niet zo vaak, waarom? Dat weet ik zelf ook niet. Want het ziet er helemaal niet zo verkeerd uit.

Rimmel-London-The-Matte-Factor-810-review-lipswatch-yustsome-lipstick-mat-3

De pigmentatie is echt heel goed. Ik heb hier twee strepen gezet (beetje rommelig, maar ja!).

De langhoudende, matte formule van deze Rimmel The Only 1 Matte 810 The Matte Factor Lipstick geeft je lippen een intense, matte kleur. De lipstick hydrateert en verzorgt je lippen. –>Kruidvat.nl

En meteen is de kleur ook matte. Soms heb je nog wel eens een lipstick die dan na droging pas matte begint te worden. En wat mij ook opvalt is dat het gehydrateerd mijn lippen een mooiere look geeft. Een fijne ervaring, daar ik meestal met matte mijn velletjes direct zie.

[ezcol_1half]

Zonder gloss[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Met een lipgloss![/ezcol_1half_end]

Tip: Bij de 40 plus dames zou ik wel een lippotlood adviseren of een kwastje om je liplijn mooi recht te krijgen. Want daar had ik zelf wat moeite mee. Verder blijft de kleur goed zitten, echter na een tijdje (eten en drinken) moet deze wel bijgewerkt worden.

Rimmel-London-The-Matte-Factor-810-review-lipswatch-yustsome-lipstick-mat-6

Ik had die dag echt een bad hairday… gelukkig waren mijn lippen echte eye-cathers en viel dat niet zo op. Als je de rest van je make-up rustig houdt is dat altijd wel mooi. Ik noem het zelf altijd mijn sneeuwwitje look.

De lipstick is te koop bij Kruidvat, Bol.com en Douglas voor een prijs van 11,99 (prijs kan bij de winkels verschillen).

Ik hoop dat je het weer een leuke review vond en tot morgen!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Like
  Natasja
  24 Jan 2017
  10:37am

  Staat je goed en klinkt als een hele fijne lipstick!

  Sabine
  24 Jan 2017
  12:54pm

  Heel mooi kleurtje! Vind hem ook niet te koel, like it!

  Lonneke
  24 Jan 2017
  3:52pm

  Wat staat deze kleur je goed zeg en wat is de laatste foto mooi, vertel me jouw geheim!

  Daniëlle
  24 Jan 2017
  6:07pm

  Wat een prachtige lipstick. Hele mooie kleur.

  marleen@burgertrutjes
  24 Jan 2017
  6:37pm

  Mooi kleurtje! Ik ben echt altijd dol op Rimmel lipsticks, blijven ook altijd lekker lang zitten! Kleur staat je echt mooi!

  Yvonne
  25 Jan 2017
  6:10pm

  Mooie kleur, en met gloss nog mooier zelfs.

Laat een reactie achter!