Manhattan-nailpolish-nagellak-nagellak-swatch-yustsome-880-Midnight-kiss-2

880 Midnight Kiss | Swatched-it

Vorige week heb ik ivm met geknakte nagels door een schijf in de sportschool geen swatched-it gepubliceerd. En nog steeds twijfel ik of ik het met korte nagels moet doen. Het is voor mij alsof ik naar handen van een kerel zit te kijken, niets mis mee, maar ik voel me totaal niet vrouwelijk met deze korte stompjes.
En is dit een ramp? Nee, er zijn ergere dingen en het is goed om hier buiten mijn comfortzone te gaan, dus ga ik het gewoon doen!Iedereen heeft wel een minpuntje, zo zie jij het en een ander denkt dan wat zeurt ze nou. Bij mij liggen korte nagels gevoelig en mijn wallen, mijn scheve kaak en een knobbeltje op mijn neus. Verder ben ik tevreden met mijn mijn lijf. Dus dat valt nog wel mee.

Nagels lakken met korte nagels is raar… herken je dat? Ik koos voor een donkere tint, had geen zin in iets vrolijks, was wat neerslachtig.

Manhattan
Midnight Kiss

Sorry, ja dat meen ik echt… ze zijn alleen in Duitsland te koop bij de DM-drogist. En ik baal, want sinds de nieuwe flesjes vind ik ze echt super lakken. Inmiddels heb ik er nu zo’n 13 gekocht en ook de top- en basecoat zijn favoriet.
De kleur Midnight Kiss heeft een prachtige shimmer, het valt niet op, maar het is wel degelijk aanwezig. Vooral in de zon (zie foto) is het een plaatje! En ik werd door het dragen van deze beauty al weer een stuk vrolijker.

Manhattan-nailpolish-nagellak-nagellak-swatch-yustsome-880-Midnight-kiss-2

Bovenstaande foto is zonder topcoat. Ja echt het is zo glanzend! Slechts 2 laagjes had ik nodig om de lak dekkend op mijn nagels te krijgen! Let wel op dat deze kleur kan stainen en dus worden twee laagjes basis door mij echt aangeraden!

Ik had recent de hoes van mijn daglicht lamp gehaald en vergeten weer erop te monteren en je ziet de reflectie terug in de nagels. Ach het heeft wel een speels effect.

Omdat ik na een paar dagen het ‘saaie’ 1 kleurtje op mijn nagels niet meer leuk vond, maakte ik er nog een snelle nailart op met foils. Altijd handig als je die in huis hebt. Ik doe dit met een sneldrogende basecoat, folie erop wrijven en aflakken met de Manhattan topcoat, die gelukkig mijn folie niet aantastte!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Sorry voor het niet perfecte scherpe plaatje. Mijn schouder doet pijn, ik moet mijn training nog aanpassen, verkeerde oefening bij en dat pikt mijn schouder niet en ga ik trillen bij een statische houding. Goed, het idee is hoop ik wel overgekomen!

Bedankt voor je bezoekje!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Like
  Lonneke
  25 Jan 2017
  9:24am

  Natuurlijk is het wennen als je nagels helemaal kort zijn en begrijp je heel goed. Toch misstaat het niet en ziet het er netjes uit.

  De kleur is erg mooi en doet mij denken aan de nacht. Prachtig kunstwerk heb je ermee gemaakt!

  Annette
  25 Jan 2017
  4:10pm

  De kleur is prachtig ik houd wel van wat kortere nagels. Ik vind mijn nagels altijd op zijn mooist als ik net bij de salon ben geweest. Lekker kort 🙂

  Jolanda
  26 Jan 2017
  6:44pm

  Wat mooi!!!! Ondanks je zogenaamde stompjes vind ik het prachtig hoor!!

Laat een reactie achter!