Morphe, eyeshadow, palette, black, grey, 9W, sale, budget, koopje, beautysome, yustsome, smokey, eyes, 9

9W Smoke & Shadow Oogschaduw Palette | Morphe

Morphe is helemaal mijn ding de laatste tijd. Natuurlijk koop ik ook nog andere merken, maar als je in de winkel in Amsterdam bent en er is 40% korting op alles, dan sla je jouw slag! Dus nam ik een tweetal palettes mee, kwasten, lipgloss en een paar nep nagels. Deze komen hier op mijn blog allemaal nog aan bod, maar eerst het 9W Smoke & Shadow palette!

9W Smoke & Shadow Palette

Morphe heeft een heleboel palettes uitgebracht met 9 kleuren, vandaar de 9 in de benaming. En de letter staat voor de naam, nu was de S al bezet en kreeg dit palette een W.
Er zitten een paar matte tinten in en shimmers, nu ben ik dol op matte, dus dat is altijd prettig. De shimmers zijn bij mij altijd een twijfel geval van wel of niet dragen, omdat ik het soms voor mijn leeftijd iets te veel van het goede vindt.

Morphe, eyeshadow, palette, black, grey, 9W, sale, budget, koopje, beautysome, yustsome, smokey, eyes, 8

De 9 kleuren kregen ook hier een eigen naam en vinden we er in:

 • All hours – een mooie witte matte tint
 • After dusk – deze tint is matte taupe achtig
 • Wicked One – een shimmer met een rosegouden look
 • Feelin Moody – een shimmer die ook wat bruinig aandoet
 • Steel Away – een gave matte zilvertint
 • Dark Side – het zou een Star Wars bruine matte kleur kunnen zijn
 • Silver Storm – als je echt de shimmer zilver show wilt stelen
 • Nightfall – een mooie donker antraciet kleur met een glansje
 • Lights Off – is echt mega donker in een matte finish

Morphe, eyeshadow, palette, black, grey, 9W, sale, budget, koopje, beautysome, yustsome, smokey, eyes, 8

To blend or not to blend

De kleuren kunnen allemaal goed gecombineerd worden en blenden heel prettig met elkaar, zodat je verloop van donker naar licht in kleine stapjes kan. Ook raad ik wederom een primer aan, zodat de kleuren nog intenser op je ogen komen! En daarbij blijft je oogschaduw een stuk langer zitten, wat natuurlijk bij een mooie Smokey Eye wel wenselijk is.

Dit Smoke & Shadow palette is lvoor mij een aanwinst, daar ik altijd nog een mooi palette zocht met diverse smokey tinten. EIgenlijk is die look nooit echt verdwenen al zie je die de laatste tijd wat minder, maar in de wintermaanden zal deze zeker en vast weer vaak gedragen gaan worden!

Swatched

Morphe, eyeshadow, palette, black, grey, 9W, sale, budget, koopje, beautysome, yustsome, smokey, eyes, 6

Ik pakte een paar kleuren uit het palette om te swatchen en je ziet hieronder het verschil met en zonder primer.
Eigenlijk had ik ze alle 9 willen laten zien, maar mijn hand was te klein… 🙂

Morphe, eyeshadow, palette, black, grey, 9W, sale, budget, koopje, beautysome, yustsome, smokey, eyes, 2

Een palette waar je diverse look mee kunt maken en dat heb ik nog niet gedaan, maar deze look die ik afgelopen weekend maakte vond ik al zo mooi, dat de andere looks vanzelf wel een keer via instagram langs komen!

Mijn look

Morphe, eyeshadow, palette, black, grey, 9W, sale, budget, koopje, beautysome, yustsome, smokey, eyes, 1

Ik gebruikte geen eyeliner, maar de mooie zwarte oogschaduw met een heel dun kwastje aangezet in mijn ooghoeken! Ik tipte toen ik bijna klaar was de zilveren tint wat op mijn oogleden voor een sprekendere look.

After Dusk is gebruikt als basis van deze look en ik denk dat ik die vaak zal gebruiken!

Morphe, eyeshadow, palette, black, grey, 9W, sale, budget, koopje, beautysome, yustsome, smokey, eyes, 10


Ik betaalde nu maar slechts 5,00 voor dit palette, omdat het dus een oude verpakking is en er ondertussen nieuwe in het schap liggen voor 14,95. Er is volgens mijn verder geen verschil, dus dan is voor mij de keuze heel makkelijk om te maken!

Ook te koop bij Douglas.nl echter daar zijn alleen de nieuwe varianten te koop!

Like
  Tessa
  20 Sep 2021
  8:31am

  Het staat je echt goed. Ik moet de mijne ook maar weer eens gebruiken!

Laat een reactie achter!