GOODIEBOX, Deens, Nederlands, unboxing, beauty, skincare, tools, lipcare, contour, brush, nailpolish, maart, march, blogger, yustsome

A new box in town

Hieperdepiep hoera! Er is weer een nieuwe Beautybox in Nederland verkrijgbaar.

Welkom bij de Goodiebox-familie!

GOODIEBOX, Deens, Nederlands, unboxing, beauty, skincare, tools, lipcare, contour, brush, nailpolish, maart, march, blogger, yustsome

Het thema van deze eerste GOODIEBOX is ‘Unbox Happiness’. Bij GOODIEBOX willen ze dat iedereen zich goed voelt over zichzelf en daarom zitten er in deze box allemaal blijmakers. En dat gaan ze elke maand voor ons abbonees doen!

Het ontvangen van een Beautybox is toch elke maand een feestje (weet ik uit ervaring) en ik mistte toch ook wel het beetje verwennerij voor mijzelf. En alsof ze dat bij GOODIEBOX gevoeld hebben, kwam deze als geroepen in mijn leven!

[tx_heading style=”default” heading_text=”UNBOXING GOODIEBOX” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik heb een filmpje gemaakt, met versnelde functie, mocht je toch houden van UNBOXING!

UNBOXING -> Klik op de foto!


[tx_heading style=”default” heading_text=”WAT ZIT ER IN…?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Er zitten 5 fullsize producten in en daarnaast nog 2 best grote samples! En wat een diversiteit, daar hou ik van! Ik wil toch ook graag make-up in een box terug zien en niet alleen maar skincare.

GOODIEBOX, Deens, Nederlands, unboxing, beauty, skincare, tools, lipcare, contour, brush, nailpolish, maart, march, blogger, yustsome

OLE HENDRIKSEN | Pore balance facial sauna scrub

Ole Hendriksen is een celeb in het thuisland van GOODIEBOX, Denemarken… en ze zeggen dat je de dag niet beter kunt starten met deze Sauna Scrub.

De ingrediënten klinken veelbelovend, vulkanisch zand is daar 1 van. Verder zit er ook nog Neem zaad olie in, wat ik ken van andere beauty producten. Het heeft een zuiverende werking.

32,00 | 89 gram (dit is een sample)

GOODIEBOX, Deens, Nederlands, unboxing, beauty, skincare, tools, lipcare, contour, brush, nailpolish, maart, march, blogger, yustsome

THE VINTAGE COSMETIC COMPANY | Eyelash Curler

Het doosje met Vintagelook ziet er supercute uit. Dus daar hou ik wel van! Een wimperkruller gebruik ik zelf eigenlijk nooit. Ik heb/had er ooit 1, dus wellicht word het eens tijd om dat weer eens op te pakken, want wie wil er nou geen mooie, gekrulde, wulpse wimpers?

8,00

GOODIEBOX, Deens, Nederlands, unboxing, beauty, skincare, tools, lipcare, contour, brush, nailpolish, maart, march, blogger, yustsome

SLEEK MAKEUP | Face contour kit

Okay, ik heb al diverse contouring setjes in mijn makeup lade en deze in de light versie is gelukkig wel passend bij mijn huid. Ik ga deze zeker een keer uitproberen en wellicht zien jullie deze nog terug in een totale look.

9,00

GOODIEBOX, Deens, Nederlands, unboxing, beauty, skincare, tools, lipcare, contour, brush, nailpolish, maart, march, blogger, yustsome

LUXIE BEAUTY | Flat Angled blender face brush

Woehaaaa… een kwast is altijd welkom! Ik hou van mooie kwasten en deze ziet er echt top uit. Ideaal om te gebruiken bij het contour kitje van Sleek. Of gebruik ik deze voor mijn blush? Al met al, hoe meer kwasten, hoe meer vreugd!

14,00

GOODIEBOX, Deens, Nederlands, unboxing, beauty, skincare, tools, lipcare, contour, brush, nailpolish, maart, march, blogger, yustsome

GLOSSWORKS | Nail Polish, Tanfastic Nude

Een nude kleurige nagellak is het meest sjieke wat je kunt bezitten, mits de kleur je niet doods maakt. Natuurlijk blijft rood mijn meest sexy kleur, echter deze nude ga ik snel voor je swatchen. Toevallig had ik net vandaag mijn nagels al gelakt en vond het zonde om weer eraf te halen.

13,50

GOODIEBOX, Deens, Nederlands, unboxing, beauty, skincare, tools, lipcare, contour, brush, nailpolish, maart, march, blogger, yustsome

CARMEX | Original Lip Balm

Gisteren heb ik per ongeluk mijn favoriete lipbalm laten zitten in mijn trainingsjack en die ging de wasmachine in. Ik smeer tijdens het trainen nog wel eens wat lipbalm op en tja… bummer!

Deze lipbalm is een klassieker en als een product al zo lang in de handel is, dan moet het ook wel goed zijn voor mijn lippen. De menthol geeft een lichte tinteling aan mijn lippen en het smaakt een beetje ouderwets… vaseline achtig?

3,00

GOODIEBOX, Deens, Nederlands, unboxing, beauty, skincare, tools, lipcare, contour, brush, nailpolish, maart, march, blogger, yustsome

VICHY | Serum milk

In mijn box zit de Serum Milk, andere abonnees kunnen een Shower Cream of Oil in hun box hebben. Nu ben ik niet echt een type voor bodylotions, maar van Vichy wil het wel eens proberen.

Deze Ideal lijn bevat Hyaluronzuur en tien essentiële oliën die je huid steviger en gladder maken, met een prachtig glans als kersje op de taart!

10-20,00 bij 200 ml. (Sample)


[tx_heading style=”default” heading_text=”MAG IK EVEN…” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Mijn eerste indruk? Hier zitten leuke producten in, als ik even grofweg de totaalwaarde tel kom ik aan 47,50 van de fullsize artikelen. Ik betaalde 19,95 voor deze box, dus wat dat betreft speel ik op safe! Het is de eerste box, dus ik kan jou niet vertellen wat GOODIEBOX voor ons in petto heeft qua merken, luxe of high end producten, blijven ze in de middenmoot of gaan ze een leuke gezellige box maken?

GOODIEBOX, Deens, Nederlands, unboxing, beauty, skincare, tools, lipcare, contour, brush, nailpolish, maart, march, blogger, yustsome

Ben jij toch ook nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe GOODIEBOX? En wil je een abbo afsluiten? Klik dan op de button.

[otw_shortcode_button href=”https://www.goodiebox.nl/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-silver” target=”_blank”]GOODIEBOX.NL[/otw_shortcode_button]

Oooooooooh en voor ik het vergeet… de box is superleuk om te bewaren. Je kunt ze gebruiken om er je makeup in te sorteren! 1 lade voor lipsticks, 1 lade voor blushes… kortom als je lid blijft, heb je een mooi ladekastje erbij!

GOODIEBOX, Deens, Nederlands, unboxing, beauty, skincare, tools, lipcare, contour, brush, nailpolish, maart, march, blogger, yustsome

Ben jij al bekend met deze nieuwe box?

Logo2

Like
  Marije
  30 Mar 2018
  5:53am

  Wat een leuke box mer mooie producten. Ben benieuwd naar het Vichy serum.

   YuStSoMe
   30 Mar 2018
   4:08pm

   Ja,… ik ga er morgen even voor zitten… hahaha!

  Nancy
  30 Mar 2018
  6:13am

  Ik moet me toch echt eens abonneren op zo n box! Of t deze wordt? Mm.

   YuStSoMe
   30 Mar 2018
   4:08pm

   Er zijn er 4 en ik heb er 3 van gehad…

  Joyce Elise
  30 Mar 2018
  12:06pm

  Wat een super leuke box! de merken vallen ook niet tegen!

   YuStSoMe
   30 Mar 2018
   4:07pm

   Nee,… inderdaad! ik doe nog eentje en dan beslis ik of ik fan blijf!

  www.irispraat.nl
  30 Mar 2018
  3:24pm

  Leuk prijsje, 20 euro! Ik heb nu zelf de BLUXbos gekregen en daar was ik ook wel enthousiast over. Nu wil ik echt iedere box bestellen die er is :’)

   YuStSoMe
   30 Mar 2018
   4:06pm

   Jaaaaa, echt verslavend!

  Natascha - BeautyOpinie
  30 Mar 2018
  5:48pm

  Wat leuk, dat lade systeem! Ik vind de inhoud ook mooi trouwens, zeker ook omdat de samples lekker groot zijn. Daar heb je echt wat aan!

  Mijn week x 4 - #76 Creepy paas-poppetjes & centjes verdienen via Jouw Marktkraam Drachten - Simplynspecial
  4 Apr 2018
  4:00am

  […] A new box in town | Goodiebox – door Yustsome […]

Laat een reactie achter!