Académie, hydratatie, dermacte, serum, dagcrème, hydratatie, professioneel, Skincare, huidverzorging

Académie | Skincare voor een beter huid conditie

We sporten wat af om een lichamelijke conditie op peil te houden, maar hoe zit dat met jouw huid? Doe jij wel eens gymnastiek voor je gezicht? Gelukkig hoef je daarvoor niet naar de sportschool, dat kun je heel gemakkelijk thuis doen met producten van Académie.

Acadèmie, hydratatie, dermacte, serum, dagcrème,

Vandaag een blogartikel door Marianne, een 40 plusser die recent, in behoorlijke stress, in deze tijd van haar leven een café overnam. Juist nu was het testen van producten een hele opgave, maar of het heeft bijgedragen aan haar conditie van de huid, dat lees je nu hier.


Académie | Derm Acte

Expert in huidverzorging

Prijs: 80,00

Het verzorgen van de huid is voor velen een dagelijkse routine geworden. Goed reinigen, dag- en nacht crème gebruiken en op zijn tijd een extra product als een peeling of masker. Maar voor de vrouw die meer wil doen voor haar huid biedt Académie de Beauty de Derm Acte lijn. De producten in deze lijn bevatten hoge concentraties actieve werkstoffen en zijn perfect voor vrouwen die geen gebruik van plastische chirurg willen maken, maar wel van kuur behandelingen.

Het is het antwoord op de huid die te maken heeft met anti aiging, ernstige dehydratatie, onzuiverheden en hyperpigmentatie. De lijn wordt uitgebreid met twee producten die een krachtige team vormen om de huid nog beter te hydrateren, volume te geven en te stralen!


4D intensieve moisturizing serum

Met 4 soorten hyaluronzuur

Académie, hydratatie, dermacte, serum, dagcrème, hydratatie, professioneel, Skincare, huidverzorging

Dit serum is geschikt voor de Gedehydrateerde huid met gebrek aan souplesse en een gezonde uitstraling. Zeer geschikt om te gebruiken na een Filler behandeling om het resultaat nog beter te behouden. De huid is aan het oppervlak en in de diepte gehydrateerd een fijne lijntjes en rimpels verzachten.

Hallo lezeressen van Beautysome.nl ik ben dus Marianne en heb van Sonja dit serum ontvangen om te testen. Nu ben ik helemaal niet thuis in termen als hyaluronzuur, moleculair en andere beauty taal. Dus je hebt hier te maken met de consument, de vrouw van 40 plus.

Sonja baalde toen ze hoorde dat dit ideaal zou zijn na een filler behandeling, zij heeft er recent een gehad, maar nu was ik even blij! 

Ik gebruikte het de afgelopen maanden 2x per dag, mits ik het door alle drukte in mijn Café Het Vossenhol te Handel (sluikreclame) dit niet vergat, op mijn gewassen gezicht.

De eerste dagen zag ik niks, dus ik dacht even wat nu? Toen hoorde ik dat dit product tijd nodig heeft om de elasticiteit te verbeteren, mijn rijpe huid te voeden en steviger te maken.

Académie, hydratatie, dermacte, serum, dagcrème, hydratatie, professioneel, Skincare, huidverzorging

Sonja heeft trouwens alle foto’s gemaakt, dat is meer haar ding, ik smeer wel!

Omdat je dus zelf regelmatig in de spiegel kijkt, zag ik zelf niet veel gebeuren (in combinatie met de crème, even erbij vermelden). Totdat mensen in mijn omgeving het wel begon op te vallen dat mijn vermoeide uitstraling een stuk opgewekter werd. Nu ben ik van Nature een heel opgewekt persoon, maar mijn huid was is slechte conditie!

Ik lees trouwens dat het 4 soorten hyaluronzuur bevat! Ik wist niet eens dat er zoveel soorten waren! In ieder geval doet de een vullen, de ander hydrateerd en sommigen doen het beide! 

High vitamin moisturizing cream

Prijs: 75,00 

Deze crème kreeg ook van Sonja erbij, want voor het beste resultaat zou een combinatie van serum en crème het beste werken.

Académie, hydratatie, dermacte, serum, dagcrème, hydratatie, professioneel, Skincare, huidverzorging

Dit product is geschikt voor de gedehydrateerdehuid met gebrek aan souplesse en een gezonde uitstraling. Ook zeer geschikt om te gebruiken na een mesotherapy behandeling. Het corrigeert de tekenen van vermoeidheid en hydrateert de huid gedurende de dag. De huid ziet er voller en stralender uit, deze is tevens beschermd tegen vrije radicalen.

Académie, hydratatie, dermacte, serum, dagcrème, hydratatie, professioneel, Skincare, huidverzorging

Deze crème is echt heel fijn om te smeren, het trok (ondanks dat ik ook een serum gebruikte) heel snel in. Maar wat wil je bij deze gestresste en uitgedroogde huid.

Nu ik terug kijk naar mijn huid van een aantal maanden terug en nu, dan voel ik ook zachtheid! Ik denk dat de toegevoegde vitamines in deze crème daar verantwoordelijk voor zijn. Ik weet toevallig dat vitamine E heel goed is om in een crème te hebben, hier lees ik nog dat er B5 en F inzitten! 

Ook geeft deze crème naast het serum nog eens opvulling en dus daarom zo fijn om samen te gebruiken.

Getinte oogcrème, voor donkere kringen.

Prijs: 36,00

Deze crème combineert oplichtende pigmenten met werkzame stoffen voor een speciale oogverzorging. Het helpt donkere kringen onder de ogen te voorkomen en verbeterd de microcirculatie.
Dermatologisch en oogheelkundig getest.

Académie, hydratatie, dermacte, serum, dagcrème,

Een product wat ik zelf nog nooit gekocht had, maar nu helemaal fan van ben is deze getinte oogcrème! Wat maakt dat een verschil zeg! Gelukkig is het nog niet op, want ik kan het nog goed gebruiken met alle drukte nu in de zomer en het weinige slapen van alle warme nachten afgelopen nachten.

Académie, hydratatie, dermacte, serum, dagcrème,

Ik geef het pennetje weer door aan Sonja, vond het heel leuk om een keer producten van Académie te testen en als Sonja weer een keer met deze vraag komt zeg ik wel weer ja!

Bedankt Marianne, het was aangenaam om jouw review te lezen, fijn dat de producten ook zo goed bevallen zijn.

Producten van Académie worden verkocht bij diverse salons en winkels. Klik hier voor een overzicht.

 

Like
    Daphne - verdraaidmooi
    31 Jul 2019
    5:06pm

    Wat leuk zo’n gastblog! Ik ben zelf eigenlijk wel nieuwsgierig hoe de getinte oogcrème er op de huid zelf uit ziet, aangezien ik zelf van die donkere kringen heb.

Laat een reactie achter!