Acai Berry, bes, antioxidant, neck, face, serum, gezicht, verzorging, versteviging, miscellair, reiniging, scrub,

Acai Berry | Face & neck serum van Ziaja

Een serum dat zowel je nek als je gezicht een heerlijke thuis behandeling geeft zonder cosmetische ingrepen? Dat zou natuurlijk perfectie in een klein flesje zijn. Ik testte de Ziaja Acai Berry lijn uit die mij beloofd mijn huid te verstevigen.

Acai Berry

Acaibessen worden beschouwd als een superfood met buitengewone biologische eigenschappen. De bessen bevatten een sterke concentratie polyfenolen, flavonoïden en anthocyanen: allemaal krachtige antioxidanten. Acai-bessen zijn zelfs rijker aan deze antioxidanten dan bosbessen, die erg populair zijn geworden vanwege hun antioxidantgehalte.
Daarnaast bezit acaibes medicinale eigenschappen. Het is onder andere goed tegen kanker en hartziekten.

Acai Berry, bes, antioxidant, neck, face, serum, gezicht, verzorging, versteviging, miscellair,

Face & Neck serum

Ik mocht van Ziaja 2 producten uit deze Acai Berry lijn uitproberen en dat werd het Face & Neck serum en de gezichts scrub gel. Als eerste wil ik het Face & Neck serum onder de aandacht  brengen.

Ik heb in het verleden al meerdere producten getest die de huid van de hals doen verstevigen, althans dat beloven ze. Bij 1 product had ik destijds wel een goed resultaat, dus ik wist wat ik wilde qua verwachting.

Acai Berry, bes, antioxidant, neck, face, serum, gezicht, verzorging, versteviging, miscellair, reiniging, scrub,

Wat beloofd Ziaja

• neutraliseert schadelijke effecten van vrije radicalen
• beschermt effectief de huid, vooral blootgesteld aan vervuilde lucht, stof, airconditioning of intense zonneschijn
• versterkt de huid en vermindert overgevoeligheid
• verbetert de algehele conditie en herstelt een stralende, gezonde uitstraling

Dit geconcentreerde antioxidant serum zal je huid verzachten, hydrateren en versterkt de huid. Kalmeert de roodheid van de huid en egaliseert de huidskleur. Absorbeert direct en zorgt voor een gezonde en stralende look.

Mijn ervaring

Ik merkte na een week dat mijn huid minder slap aanvoelde, vooral in de hals. Het werd echt steviger, mijn kippennekje, zoals ik dat zo noem hing minder slap naar beneden. Dit is geen blijvend resultaat, want zodra je stopt met smeren zal de huid weer verslappen.

😊 PS Ik weet niet of de formule verbeterd is, maar deze keer had ik een positievere ervaring dan in 2018!

Echter voor de prijs van 3,75 wil ik graag wat flesjes kopen!

Gezichts scrub gel

Uit de Acai Berry lijn

Acai Bessen scrub reinigt zachtjes de huid. Exfolieert fijn de opperhuid. Laat de huid glad en gehydrateerd. Kan dagelijks worden gebruiken.

Acai Berry, bes, antioxidant, neck, face, serum, gezicht, verzorging, versteviging, miscellair, reiniging, scrub,

Ik hou van deze heerlijke frisse, doch ook warm zoete geur. Het fijne van dit product is dat het je gezicht reinigt en tegelijk ook een beetje scrubt, zonder dat het de opperhuid irriteert.

En nog makkelijk in gebruik, beetje op je handen en aanbrengen op de huid. Zelf gebruik ik liever een zacht washandje, dan verspil ik minder.

Ook voor de prijs hoef je het wederom niet te laten, want voor 3,09 is deze heerlijke Acai Berry scrub gel van jou.

Meer lezen over producten van Ziaja?

 

Like

Laat een reactie achter!