Max & More, highlighting, contour, blush, foundation, makeup, review, yustsome, action, nederland, budget

Action tip | Max & More beauty palette | Budget tip

De Action blijft mij de laatste tijd verrassen met mooie budget beauty producten. Zo kreeg ik van mijn man al een mooi palette (review staat hier) en nam ik recent ook twee matte oogschaduw setjes mee, in mijn mandje dropte ik ook nog deze beauty palette voor highlighten, contouren en blush!

Max & More, highlighting, contour, blush, foundation, makeup, review, yustsome, action, nederland, budget

Even huishoudelijke mededeling! Ivm gesneuvelde nagels komt er deze week geen swatched-it online. En dan nog een andere mededeling, door verhuizing provider kan het zijn dat je je opnieuw moet inschrijven voor de herinneringsmail! Mijn excuus!

Een heel veelzijdig alles in 1 palette om je gezicht meer definitie te geven. Er zit 1 mooie roze highlighter in, 2 blushes, 3 tinten om te contouren en 2 tinten foundation (ik vind het zelf meer compactpoeder).

Max & More, highlighting, contour, blush, foundation, makeup, review, yustsome, action, nederland, budget

 

Het doosje is lekker groot, plat en past handig in een tas. Nou niet je toilettas, want daar is het echt te groot voor. Ach op vakantie heb je ook geen make-up nodig, lekker genieten van dat niemand je kent!

[ezcol_1half]Max & More, highlighting, contour, blush, foundation, makeup, review, yustsome, action, nederland, budget[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Max & More, highlighting, contour, blush, foundation, makeup, review, yustsome, action, nederland, budget[/ezcol_1half_end]

 

Eigenlijk zit er voor mij ook nog een bronzer in hoor. Want zeg nou zelf,… bij het zien van de swatches, had ik wel een link naar het andere palette dat ik van mijn man kreeg.

Max & More, highlighting, contour, blush, foundation, makeup, review, yustsome, action, nederland, budget

 

Van links naar rechts, de bovenste vier en dan de onderste vier. Een mooi highlighter die goed glanst. Dan twee matte lichte tinten die dus foundation genoemd worden en de prachtige, goed gepigmenteerde blush. Dan zie ik de bronzer, gelijkend als in het andere palette. Twee donkere tinten om te contouren en dan een koraal kleurige blush.

Alles geswatched zonder primer overigens!

Een echte budget tip

Ik moet zeggen het valt mij niet tegen en ik heb duurdere palettes die een gelijkend resultaat geven.

 

Het contouren is echt goed te doen, op mijn bleke toet, zie je de kleur goed. Ook de highlighter komt mooi tot haar recht en blinkt niet te overdreven. Mijn man vroeg laatst wat heb jij gedaan, je kijkt wit! Toen had ik het regenboogjes highlightertje op ?

Voor de prijs van ik dacht 1,99 is dit een leuk item voor je tienerdochter om te oefenen met contouren. En heb je het niet breed? Dan is een duur palette echt onzin, want tenslotte zal niemand aan jou zien of je nu Action Max & More draagt of een duur merk. Mij hebben ze het nog niet gevraagd, of ik Action droeg!

Deze foto is bewerkt voor een dieper effect!

Het totaalplaatje is prima toch?

Op mijn ogen draag ik de producten van Lookx (gisteren gepost). Oogschaduw is van NYX het sexbomb palette. Lipstick is van Lookx.

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

15
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

avatar
11 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
YvonneMake-up and Morechucky1012JolandaYuStSoMe Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
Yvonne
Gast

Mooi zeg en inderdaad het merk is niet zichtbaar op je gezicht, gelukkig maar anders zouden we allemaal wandelende reclame borden zijn.

Make-up and More
Gast

Ik kocht hem ook en ben er zooooooooo tevreden van!

chucky1012
Lid

Wauw…..
Prachtige look!
God gepigmenteerde kleuren!
Mooie foto’s.

Jolanda
Gast

Wat een leuk palette voor die prijs!

Kathy
Gast
Kathy

Hij is mooi he! Action gaat er echt op vooruit
Ik heb hem nu zelf een week en tot nu elke x nog gebruikt 🙂 top action!!

Eva
Gast

Het ziet er echt prima uit! Ik zou nooit hebben gedacht dat de kwaliteit zo goed zou zijn. Goede koop!

Lonneke
Gast

Wauw wat een prachtige foto van je! Dit mooie budget palette had ik van de week bij een vriendin van mij gezien, ik vind hem echt ook heel mooi.

Jeapiebel
Gast

Je tienerdochter laten oefenen met contouren dat is zeker een goede tip. Bij mij heeft niemand mij ook nooit gevraagd welk merk make up ik draag. Ik heb die palette ook gekocht, maar moet het nog uitproberen. 🙂

Bianca
Gast

Kijk dit is een mooie budget topper, hopelijk heeft ons filiaal dit palette ook (ze lopen altijd een beetje achter…) x

Madeleine
Gast

Mooi palette! Nu word ik hebberig en wil ik ook

Joyce
Gast

Ziet er goed uit en dat voor zo’n klein prijsje!