Affect, pro, make-up, black, eyeliner, gel, mascara, loose, pigments, blush, highlighter, gold, brow me, pressed, powder, pink avenue

Affect | bij Pink Avenue te koop

Ik schreef de afgelopen weken al veel over het make-up merk Affect. Dat mag ook wel, want ik denk dat ik nu wel een van de fijnste make-up producten ever gevonden heb. Natuurlijk blijft mijn liefde voor andere merken ook bestaan, maar soms krijg je iets in handen waarvan je alleen maar WOW kunt zeggen. Vandaag de make-up collectie voor jou en mij, voor thuis mee aan de slag te gaan en te bestellen is via Pink Avenue.

Pink Avenue verkoopt Affect make-up

Affect, pro, make-up, black, eyeliner, gel, mascara, loose, pigments, blush, highlighter, gold, brow me, pressed, powder, 2
De producten van Affect Cosmetics die mij werden toegestuurd, WOW!

Na het zien van mijn reeds eerder gepubliceerde artikelen over Affect Cosmetics wilde ik iets meer aandacht besteden aan waar het voor jou te koop is… Pink Avenue. Een website waar je als beautysalon of visagist de kneepjes van je vak nog wat kunt bijschaven, maar ook voor jou. Wil je je meer gaan verdiepen in make-up looks en nog mooier jouw looks maken dan dat je nu doet, dan is het een bezoekje waard.

(PS momenteel zijn ze druk bezig met de opzet van deze online lessen, wil je meer informatie daarover, dan kun je ze hier mailen).

De producten zitten in mooie verpakkingen!
Affect-proffesionele-make-up-black-eyeliner-gel-mascara-loose-pigments-blush-highlighter-gold-brow-me-pressed-powder6b-1
Van links naar rechts: Pressed Powder, Bronzer en Blush

Blush Peony
Higlighter 02079
Pressed Powder 02074

In mijn vorige artikel liet ik jullie de mooie rosé gouden verpakkingen zien en dat waren de producten voor de pro’s. Echter ook thuis kun jij gebruik maken van Affect cosmetics.

BLUSH

De blush bevat hyaluronzuur die huidveroudering voorkomt en verantwoordelijk is voor het behouden van de stevigheid en elasticiteit. De blush is verkrijgbaar in vijf tinten. Daarnaast bevat de blush ook een spiegeltje waardoor je gemakkelijk make-up correcties kan uitvoeren.
De kleur Peony is echt heel subtiel en brengt echt heel prettig aan, je kunt de kleur nog opbouwen als je een meer sprekende look zou willen, maar voor een dagelijkse look is 1 applicatie meer dan voldoende.

BRONZER

Dankzij de aanwezige cupuacu-boter bevatten de bronzers hydraterende en verzachtende eigenschappen. Ook is het product verrijkt met bamboepoeder dat overtollig talg absorbeert.
Deze kleur met nummer 02079 is ook weer heel prettig met aanbrengen, fluweelzacht en mooi om een zomerse hint te geven aan je look. Breng een beetje aan op je voorhoofd, grenzend aan de haarlijn en maak een 3 om je gezicht te shapen. Dus vanaf de haarlijn naar je wang, naar je kaaklijn.

Smooth & Unique powder

De poeder is ideaal voor het bijwerken van je make-up. Het product is verrijkt met avocado-olie en haverzaadextract. Dit zorgt ervoor dat het gezichtshuid goed gehydrateerde, gevoed en glad aanvoelt. De poeder zorgt voor een satijn matte finish. Dit in tegenstelling tot de andere pressed powder die ik liet zien.
Heb je een droge huid, dan is dit wellicht een poeder die je niet als cover-up van je hele gezicht moet gebruiken, maar alleen op je neus en voorhoofd/kin.

Affect, pro, make-up, black, eyeliner, gel, mascara, loose, pigments, blush, highlighter, gold, brow me, pressed, powder, 7c, pink avenue
De gel eyeliner heeft het kwastje in de dop zitten!

Mascara
Gel Eyeliner

Ook ontving ik een Mascara ‘Party all night’ en een eyeliner.

In eerste instantie was ik wat sceptisch over de Gel eyeliner, want ik had dus nog nooit zo’n variant gebruikt. Ook kon ik het kwastje niet vinden, maar dat bleek mooi verstopt in de dop en dat is erg handig, zo raak je het ook niet kwijt. Het brengt fijn aan en al ben ik geen pro, het zat er voor de eerste keer echt mooi op! Het is tevens waterproof!

De mascara is echt zo fijn in gebruik, na 1 laag zien ze er al langer uit en na 2 of 3 laagjes heb je geen klonterig effect, maar perfecte wimpers voor een avondje uit. Het silicone borsteltje separeert de wimpers heel goed. Kijk maar naar de foto!

Brow me, styling, soap, affect, cosmetics
Gel of zeep?

Brow Me

Een wenkbrauw zeep? Brow Me is voor mij niet echt een zeep, meer een gel, maar goed dat is mijn mening. Het is dus een gel die je met een wenkbrauw borsteltje (los kopen) aanbrengt om je wenkbrauwen te modelleren.

Eenmaal in model kun je ze nog verfraaien met een wenkbrauw poeder of potlood.
Deze gel geeft geen witte waas en droogt niet hard op.
Let op dat je niet te veel gebruikt, de eerste keer was ik zelf iets te enthousiast!

Mijn eerste keer gel-eyeliner aanbrengen was succesvol!
En je ziet dat mijn wenkbrauwen mooi gestyled zijn!
Affect-pro-make-up-black-eyeliner-gel-mascara-loose-pigments-blush-highlighter-gold-brow-me-pressed-powder-8f-pink avenue
Losse pigmenten: Aries en Light Violet zijn ook prachtig als single look.

Loose pigments

Okay, als ik iets dus niet fijn vindt in gebruik zijn het losse pigmenten. Het woord LOS zegt het al, dat geeft bij mij dus altijd een kliederboel van glitters overal, behalve daar waar het hoort.
Het openen van de potjes was al een behoorlijke stressfactor (ik heb dus geen gevoel in mijn vingertopjes). Eenmaal los en vol met glitter zag ik wel twee prachtige kleuren… vooral LIGHT VIOLET heeft mijn hart gestolen, maar ARIES mag er ook wezen hoor. Bij Pink Avenue kun je echt mega veel kleuren scoren en als je echt een sucker bent voor pigmenten, ga dan lekker los! Ik blijf maar bij de mooie oogschaduwpalettes van Affect, stukje veiliger!

Affect, pro, make-up, smooth, bronzer, mascara, eyeliner, brow gel, powder, blush, glowing, beauty, products, beautysome, yustsome, pink, avenue
Affect, pro, make-up, smooth, bronzer, mascara, eyeliner, brow gel, powder, blush, glowing, beauty, products, beautysome, yustsome, pink, avenue
Prijzen

Blush: 23,50
Bronzer: 23,50
Pressed Powder: 26,85
Brow Me: 11,50
Mascara: 14,50
Gel Eyeliner: 19,95
Loose Pigments: 7,80Like

Laat een reactie achter!