After, party, Primark, eyeshadow, palette, beauty, blog, Fashion, lifestyle, yustsome

After Party | Eyeshadow palette

Als eerste natuurlijk… de beste wensen voor 2018!

Zo dat is dat… en we gaan weer door, alsof het een dinsdag is. Uh, dat is het ook!

Tja, ik hang met mijn hoofd nog in de feestdagen en mijn lijf trappelt van ongeduld en wilt aan de slag. Wellicht dat ik daarom ook wil starten met mijn eerste blogpost van 2018 met het palette genaamd After Party!

After, party, Primark, eyeshadow, palette, beauty, blog, Fashion, lifestyle, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”AFTER PARTY” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Dit palette kocht ik bij Primark speciaal voor oudjaar. Ik ben niet van glitters en glimmers op mijn gezicht, althans niet voor mijzelf. Het staat prachtig bij anderen, bij mijzelf lijkt het altijd alsof er een nieuwe attractie bij de Efteling is geopend.

Enfin, omdat ik toch een keer wat meer glitter/Glam wilde uitproberen kocht ik deze bij de Primark.

After, party, Primark, eyeshadow, palette, beauty, blog, Fashion, lifestyle, yustsome

Ik werd vooral ook blij van de verpakking. Aan de voorzijde lijkt het net een zeemeermin (ook nog in mijn lievelingskleur) en van binnen… wauw holografisch en kleuren die ik graag gebruik.

Vooral de paarstinten spraken mij aan en de groene tint, beetje buiten het bootje dobberend, is heel apart en ik moet nog bedenken hoe ik deze ga gebruiken in een look.

After, party, Primark, eyeshadow, palette, beauty, blog, Fashion, lifestyle, yustsome

Ik verwacht nooit veel van een goedkoop palette, maar als ik het ga swatchen op mijn arm word ik toch wel omver geblazen… okay niet elke kleur is perfect, maar het krijgt van mij toch een 9!

After, party, Primark, eyeshadow, palette, beauty, blog, Fashion, lifestyle, yustsome

Met mijn NYX primer maakte ik een streep op mijn arm, zodat ik gelijk kon zien hoe het gepigmenteerd is en of het iets uitmaakt.

En zoals je ziet zijn de eerste 3 tinten wat minimaal, echter knalt de rest echt wel! Tijdens het swatchen zie ik met welke tinten ik nog een look kan creëren in combinatie met de groene kleur, met de 4e en laatste tint.

After, party, Primark, eyeshadow, palette, beauty, blog, Fashion, lifestyle, yustsome

Voor deze look nam ik de 2e, de 3e, de 7e kleur en als laatste de 6e zwarte tint. Ik moest wel even slikken, want oeps… dit was best even heftig. Goed blenden en daarna zette ik kleur 2 nog even weer erover aan op mijn ooglid.

Onder mijn oog ook de zwoele zwarte tint. Hier kwam ik later achter dat deze fall out had toen ik thuis kwam van de Jumbo. Ja ik moest mij haasten om wat jeugd uit Den Haag e.o. op te pikken bij de bus. Zucht… ach ja, niemand die iets zag blijkbaar.

After, party, Primark, eyeshadow, palette, beauty, blog, Fashion, lifestyle, yustsome

Natgeregend kwam ik thuis en toch zag het allemaal er nog prima uit. Okay mijn haar piekt wat van het opdrogen, maar dat staat ook wel weer stoer! De heerlijke lipstick van TrustFundBeauty staat er prima bij!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Dit palette kost 5,50 en is te koop bij de Primark.

Tip… pak er een ver achteraan, want die trienen voor je hebben vaak al alles open gerukt en met hun poezelige vingers meerdere palettes besmeurd. Ik haat dat toch zo… gelukkig was deze smetteloos en nog dicht geplakt. Sorry als ik weer even a la mijzelf zo door de bocht knal… maar ik hoop dat hier wat verandering in kan komen. Ik ga toch ook niet met mijn zweetvoeten eerst in jouw schoenen, voordat je er zelf elke morgen in mag stappen! (Wijst met vingertje) ☝?

Like
  Nancy
  2 Jan 2018
  8:15am

  Geweldige kleuren! Gelukkig Nieuwjaar! Ik ben benieuwd naar je workout prestaties!

  Wendy
  2 Jan 2018
  8:24am

  Een goed 2018 gewenst en ik hoop veel leuke blogs van jouw te lezen dit jaar! 🙂
  Mooie kleuren ze staan je goed ook in combinatie met je lipstick.
  Ja ik moet er ook niets van hebben als een pallet is betast bah!

  YuStSoMe
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Test

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Prachtig palette! Ik vind dat ook zo vies als mensen er aan hebben gezeten en het vies is uitgesmeerd, bah! Hier bij Kruidvat is dat ook altijd…

  Little By Me #52 Kerst en een weekje vrij
  24 Apr 2021
  6:04pm

  […] Die nagels zijn echt sjiek! Toen Yuri nog klein was kwam hij op zondag ook naar ons toe, heerlijk dat kleine hoopje mens. Sonja onlangs geplaatst…After Party | Eyeshadow palette | Primark […]

  Little By Me #52 Kerst en een weekje vrij
  24 Apr 2021
  6:04pm

  […] Die nagels zijn echt sjiek! Toen Yuri nog klein was kwam hij op zondag ook naar ons toe, heerlijk dat kleine hoopje mens. Sonja onlangs geplaatst…After Party | Eyeshadow palette | Primark […]

Laat een reactie achter!