aloha, carnaval, 2021, feest, thuis, corona, thema, feest, studenten, bier,

Alaaf… Carnaval in Corona tijd?

Het is een rare tijd, vooral er nu weer wat andere feestelijke dagen aankomen zoals Carnaval. Door de maatregelen van het kabinet weten we dat we voorlopig nog niet rekening kunnen houden met eventuele feestjes en kroegentochten!

Carnaval 2021

Hoe gaan we dan toch nog een beetje de Carnaval sfeer onder de rivieren vieren?

Goeie vraag! Want menig Carnavalsvereniging heeft al aangekondigd dat de optochten ook niet door zullen gaan.
Diverse prins verkiezingen zijn de 11-11 ook geannuleerd en dus lijkt het erop dat Carnaval 2021 met stilte aan ons voorbij zal gaan.

Vier het thuis

Ben je een die-hard fan, dan is het natuurlijk ook leuk om dit thuis te vieren! Saai, nee hoor… verkleed je lekker in een leuke outfit, maak er een thema feestje van met de kinderen.
Of gezellig met zijn twee in een Hawaii-thema, zet de verwarming aan, maak wat heerlijke cocktails en versier je huis alsof je aan een strandbar zit.

aloha, carnaval, 2021, feest, thuis, corona, thema, feest, studenten, bier,

Liever een ander item? Ik kan mij voorstellen dat je kinderen liever een prinses of piraat zijn, maar met dit thema scoor jij vast ook hele hogen ogen bij de kleine dames en heren.

1000 en 1 nacht

Dit thema is zowel voor jongens als meisjes geschikt. En zie je papa al lopen in zijn mooie Aladin outfit?
Mama trekt haar mooiste jurk aan die helemaal in stijl is van Yasmin.

aloha, carnaval, 2021, feest, thuis, corona, thema, feest, studenten, bier,

Zet de meubels aan de kant en leg een mooi kleed neer… pas op dat die niet wegvliegt!
Maak lekkere hapjes, het zogenaamde fingerfood en versier je glazen met een suikerrandje. Het liefst nog een heerlijke Oosterse thee, denk aan munt en zet een CD op met de muziek uit deze Disney klassieker.

Meelallen op klassiekers

Ben je toch een echte Limburger of Brabander? Dan is een avondje meezingen en spelen op  muziekinstrumenten met oude Carnavalshits natuurlijk ook een super idee.

 • Zware Jongens – Lege krattenwals
 • Rob Ronalds – Och was ik maar…
 • Arie Ribbens – Polonaise Hollandaise
 • De deurzakkers – Het feest kan beginnen
 • Der Rudi – Hee Biertje?
 • 2 pinten – Bij ons staat op de keukendeur
 • De spelbrekers – Oooooh wat ben je mooi
 • Van alles wa – En nou die handjes de lucht in

Trek je boerenkiel maar aan, doe je zakdoek om je nek en pak een pul in je handen! Met deze muziek, kom jij zeker en vast in de stemming!
aloha, carnaval, 2021, feest, thuis, corona, thema, feest, studenten, bier,

Doe het niet alleen, maak er een teams meeting van of organiseer een Pub-quiz met je vrienden!
En wie het mooist verkleed is, kan dan ook nog een superleuke prijs winnen!

Gegarandeerd een succes!


Winnen?

Wil jij voor jouw gezin of vrienden of wie dan ook een leuk bedrag winnen om te shoppen voor jullie gezellig thema-avondje? Dat kan!
Ik mag namelijk 50,00 weggeven van Feestkleding.nl

Wat moet je hiervoor doen?

Plaats hieronder een reactie hoe jouw ultieme avondje Carnaval eruitziet!

 

De actie loopt tot 12 februari a.s. en de winnaar krijgt dan direct een code om jouw items te shoppen!

 

Like
  Lisanne Bons
  4 Feb 2021
  9:49pm

  Tja, mijn ideale avond zou natuurlijk corona-vrij zijn. Het begint al met de lol van 2 matching outfits voor mij en mijn lief te shoppen. Lekker zaterdag naar de carnavalsavond. Gezellig dansen en voor mij wijnen, wijnen en wijnen en na afloop een vette hap eten. De volgende ochtend vroeg eruit in de boerenkiel. Ik help al jaren mee op de kindercarnaval. Na heel veel limonade, suikerspin en chips naar de optocht kijken. Ik hoop dat het snel weer kan! Hou d’r zo van.

  Yvonne
  5 Feb 2021
  10:01pm

  Dit jaar zal het helaas toch anders zijn, maar we maken er wat van! De plannen zijn al gesmeed, de carnavalskrakers komen al voorbij.. Via ZOOM beginnen m’n vrienden en ik zaterdagochtend met een ouderwets carnavalsontbijt: worstenbrood én veel koffie! Het eerste biertje wordt om 11.11 genuttigd. We hebben een toffe quiz georganiseerd en zorgen voor de allerleukste sfeerbeelden van afgelopen jaren!! Enkel een nieuwe outfit ontbreekt nog in m’n kast: ik zou dolgraag willen matchen met m’n vriend dit jaar. Duimen dat we iets tofs uit mogen zoeken!! Alaaf!

   YuStSoMe
   12 Feb 2021
   9:31am

   Van harte Gefeliciteerd Yvonne! Jij wint het shoptegoed! Via Instagram heb ik je ook een bericht gestuurd!

  Jolijn kools
  7 Feb 2021
  8:14am

  Oh wat een leuke tips zeg, en ook vooral wat een gave winactie !!! Ik waag hier dolgraag een kansje voor mee want als echt carnavalvierders balen we er wel van dat het allemaal niet door gaat dit jaar zeg . We gaan nu toch wel een beetje carnavallen met onze dochters van 8 & 7 hebben we afgesproken. Ik leg alle carnavals spullen op zolder en dan moeten we 1 voor 1 gaan verkleden en daarna gaan we onze kleding showen aan elkaar. Dan gaan we allemaal naar beneden wat lekkere hapjes eten en gewoon gezellig muziek luisteren zoals snollebollekes enzo en lekker gek dansen hahah. Maar wat thema versiering kunnen we dus nog wel gebruiken 🤩 erg welkom hier hier 💖

Laat een reactie achter!