alverde, hydro, masker, maske, dag, nacht, droge, huid,

Alverde Hydro make-up basis & foundation

Recent was ik weer even de grens over gegaan om wat boodschappen te doen bij de Kaufland en de DM-drogist. Ik was zo wat aan het kijken naar de make-up producten en ik stuitte op het schap van Alverde Natuurcosmetica en zag dat er ook een Hydro lijn was, speciaal voor de droge huid. Ik dacht, kassa! Dit is precies wat ik nodig heb en belandde er 3 producten in mijn mandje.

Alverde Hydro lijn

Alverde Natuurcosmetica is een huislijn van de Dm-drogist zelf. Het heeft zelfs een Natrue certificaat en dat wil zeggen dat ze aan strenge eisen voldoen als het om natuur cosmetica of producten gaat.
Ik heb al vaker producten geprobeerd van dit merk en van de cosmetica kan ik niets anders zeggen dat ze bij mij geen reacties oproepen!

Hydro, alverde

Nu heb ik dus een droge huid en vooral de laatste dagen heb ik weer last van droge plekken op mijn gezicht.
Dus tijd om daar iets mee te doen. De foundation die ik laatst ook al bij de DM kocht is echt een toppertje, maar ik blijf altijd testen en wilde weten of deze foundation die hoort bij de Hydro lijn mijn huid ook zou kunnen doen shinen!

alverde, hydro, masker, maske, dag, nacht, droge, huid,

Vochtinbrengend masker | 1,25

Het alverde NATURKOSMETIK Hydro Moisturizing Mask zorgt voor een frisse kick in de ochtend en verfrist de huid met een aangenaam lichte textuur. Het bevat aloë vera en calendula van biologische landbouw. Het alverde NATURKOSMETIK Hydro hydraterende masker voor de nacht geeft de intensieve verzorging extra vocht. Het scoort met aloë vera en sheaboter uit gecontroleerde biologische teelt, evenals met hyaluronzuur en mangozaadboter.

Dit masker is echt heerlijk, je brengt het voor het slapen gaan aan en laat het in de nacht je huid pamperen! Ik weet van Aloe Vera en Calendula dat het hele fijne werkzame stoffen zijn voor mijn droge huid, dus met dit masker kun je echt je huid opeppen! En in de ochtend breng je vervolgens het maskertje aan voor de dag! Een heerlijke combinatie… en een echte aanrader!

alverde, hydro, masker, maske, dag, nacht, droge, huid, primer, make-up, basis

Primer voor de droge huid | 3,45

Geeft de huid de dagelijkse Hydro-Boost voor een verfrissende start van de dag! De olievrije, transparante formule met natuurlijke actieve ingrediënten zoals salicylzuur uit wilgenbastextract en aloë vera-sap uit biologische landbouw is licht en wordt snel opgenomen. Met dit extra portie vocht is de Hydro Primer ook geschikt om te gebruiken in plaats van dagverzorging. Het is ideaal als voorbereiding op make-up en geeft een natuurlijk mooie uitstraling.

En dat het snel opgenomen wordt is zeer zeker waar! Je huid slurpt… en ziet er vervolgens weer heerlijk fris uit. Het is niet plakkerig en de foundation die je daarna aanbrengt hecht hierdoor beter aan de huid, zonder het een masker effect te geven! Mits je foundation natuurlijk niet te droog is!

alverde, hydro, masker, maske, dag, nacht, droge, huid, make-up, foundation, hazel

Hydro make-up 20 Hazel | 3,95

De alverde NATURKOSMETIK Hydro Make-up 20 Hazel met biologische komkommer is geschikt voor de droge huid, het zorgt voor intensief vocht en voorkomt uitdroging. Lichtreflecterende pigmenten geven de teint een zijdezachte, zachte gloed. De make-up met medium dekking bedekt op betrouwbare wijze lichte roodheid en onzuiverheden.

Formulering zonder microplastics en in water oplosbare, puur synthetische polymeren.

Het is een kleine tube, maar je hebt dan ook maar een klein beetje nodig, dacht ik… op mijn hand ging het prima met een bolletje zo groot als een erwtje. Toen ik het aanbracht op mijn gezicht moest ik toch wel wat meer gebruiken, want mijn huid nam deze ontzettend op. Ondanks dat ik de primer vooraf gebruikt had. Het smeert niet lekker uit, het droogt ontzettend snel op. En op mijn neus die wat vettiger is pakte het totaal niet. Dat was voor mij dus een miskoop!

Plus… het dekt niet al mijn oneffenheden! Iets wat ik graag wil, in plaats daarvan kreeg ik juist meer vlekken doordat de foundation dus niet lekker uitsmeert.

Hydro, voor en na


Verkoop:

Producten van Alverde zijn alleen te koop via de DM-drogist. Er is wel een Nederlandse site waar je tegenwoordig ook voor DM producten kunt shoppen, echter je mag mij altijd benaderen voor een rondje DM, zodat ik producten naar je toe kan sturen!

 

Like

Laat een reactie achter!