angel-thierry-mugler-edp-parfum-edition-passion-woman-gift-promo

Angel & A*men een geur voor hem en haar

Thierry Mugler,… wie mij goed kent weet dat ik helemaal verslaafd ben (nog net niet hoor) aan de geuren van deze ontwerper.
En niet alleen de geuren doen mij stuiteren ook de designs qua kleding, tassen en sieraden vind ik erg mooi. Helaas zijn die niet te betalen voor mij, maar als ik ooit de loterij win, joh dan koop ik mij een hele outfit!

Goed, ik hou het tot nu toe nog maar bij de geuren en daar kan ik elk jaar weer een nieuwe van verwelkomen. En soms komt er een prachtige LE uit. En die wil ik dan ook!

Deze ronde kwamen er zelfs twee Thierry Mugler geuren bij ons binnen,… ik heb voor mijn man ook een prachtige geur kunnen scoren! En wat een geluk dat hij deze ook zo lekker vind. Het past perfect bij hem.

A*MEN | PURE TONKA

Over deze geur kan ik zeggen, het is bijna als een snoepje zo lekker. Niet zoet, nee op de een of andere manier wil ik blijven snuffelen aan mijn man zijn nek (hoop dat de vrouwelijke collega’s dat niet willen… hahahaha).

amen-thierry-mugler-edt-pure-tonka-men-1

Het is een Oriëntaalse Fougère* geur voor heren. Dit is een nieuw parfum. A*Men Pure Tonka is uitgebracht in 2016. De Parfumeur achter dit parfum is Jacques Huclier.

Topnoot is Munt
Hartnoot is Lavendel
Basisnoten zijn Tonkaboon, Koffie, Vanille, Patchouli, Zoethout en Cacao.

[ezcol_1half]amen-thierry-mugler-edt-pure-tonka-men-3[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]amen-thierry-mugler-edt-pure-tonka-men-2[/ezcol_1half_end]

‘Een nieuwe interpretatie van zijn kracht en mannelijkheid’ – zoals Mugler A*Men Pure Tonka introduceert

A*men Pure Tonka is een geur die veel vrouwen en mannen zal aanspreken. Omdat de geur zo ‘vrouwelijk’ is in eerste instantie zou je denken dat deze uitvoering meer voor de dames is. En de heren zullen niet meteen staan te juichen om de mannelijkheid. Toch moet je de geuren van Thierry Mugler altijd even hun werk laten doen. En dat is krachtiger worden. Dit merk ik bij alle geuren die ik bezit.

Fougère, het Franse woord voor varen (de plant), wordt gebruikt om parfums te beschrijven, meestal fantasierijke geuren, die gebaseerd zijn op de geur van een vochtig bos, fris, met mossen, wat hout en varens. Belangrijke geuren in de meeste fougèreparfums zijn lavendel, hout, eikenmos en coumarine.


ANGEL | EDITION PASSION

Deze geur had ik al een tijdje op mijn verlanglijstje staan en omdat het even niet zo lekker ging dacht ik laat maar… het is dan jammer als ik het niet kan kopen.
Echter de vlag kon uit en ik wist dat dit eerdaags in mijn kast kon pronken!

angel-thierry-mugler-edp-parfum-edition-passion-woman-1

De rode kleur doet zwoel aan, passie, vurig als een temperamentvolle flamenco danseres die de man gaat veroveren in haar dans.
De geur is net als alle Angel geuren verpakt in een ster. En dat maakt Thierry Mugler geuren zo herkenbaar.

Angel Passion Star van Thierry Mugler is een Oriëntaalse Vanille geur voor dames. Angel Passion Star werd uitgebracht in 2015.

[ezcol_1half]angel-thierry-mugler-edp-parfum-edition-passion-woman-2[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]angel-thierry-mugler-edp-parfum-edition-passion-woman-3[/ezcol_1half_end]

Topnoten zijn Meloen, Kokosnoot, Mandarijn, Cassis, Jasmijn, Bergamot en Suikerspin.
Hartnoten zijn Honing, Abrikoos, Bramen, Pruim, Orchidee, Perzik, Jasmijn, Lelietje-van-dalen, Rode bessen (Aalbes) en Roos.
Basisnoten zijn Tonkaboon, Amber, Patchouli, Muskus, Vanille, Chocolade en Karamel.

angel-thierry-mugler-edp-parfum-edition-passion-woman-3a

Als je de geur opbrengt is het in het begin best heftig. Nou zeg ik dat goed? Scherp, dat is het juiste woord. Net als de Angel met Cacao extract (The Taste of Fragrance) komt deze binnen (in je neus). In eerste instantie denk je gatsie wat een mannen geur… en dat klopt, deze zijn vrij sterk. Gelukkig ben ik niet het type bosviooltje en passen deze stoere geuren perfect bij mij!
Zoals ik al zei moet je geuren van Thierry Mugler laten rusten en dan ontpoppen ze tot een hemels genot voor je reuk orgaan (mits je er van houd natuurlijk).

Verkoop:
Ik kocht de A*MEN Pure Tonka via de webshop van Douglas. De prijs is voor 100 ml. 68,40

De Angel Edition Passion kocht ik bij ICI Paris, omdat deze alleen daar verkocht word 25 ml. voor 60,00

The Sweet Factory

Je krijgt momenteel bij aankoop van 50 ml. Thierry Mugler in de DOUGLAS webwinkel een speciale limited uitgave van The Sweet Factory met een Angel miniatuur van 5 ml.

angel-thierry-mugler-edp-parfum-edition-passion-woman-gift-2016

Hoe gaaf is dit? Als echte fan is dit een kroonjuweel, iets om te koesteren, in een glazen kooitje te stoppen en vooral als een kind naar kijken!
Ik weet dat sommige mensen mij nu voor gek verklaren… maar ik rook niet! 🙂

Bedankt voor het kijken en lezen…
Liefs xoxo

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Like
  Jolanda
  5 Nov 2016
  8:41am

  Supergaaf! Ruikt echt heel lekker en die flacons zijn alleen al prachtig!

  jeapiebel
  5 Nov 2016
  3:24pm

  Hele outfit dat lijkt mij geen gek idee. Over 5 dagen is weer een trekking, wie weet. 😉 Ik heb zelf nooit parfum ven dit merk maar ze zijn erg geliefd. Erg benieuwd naar de geur. Een speciale limited uitgave van The Sweet Factory wat is hij leuk!

  Babs
  5 Nov 2016
  6:49pm

  Als ik de ingrediënten lees dan snap ik waarom je deze geur zo lekker vindt!
  En dat kastje met de miniatuur is absoluut prachtig.
  Volgende keer ga ik lekker eraan snuffelen in de winkel als ik hem zie!

Laat een reactie achter!