Anna test | Scandaleyes Reloaded

Ik kocht deze mascara eigenlijk voor mijzelf, echter ik kom om in de mascara’s (bloggerslife) omdat ik recent er ook 1 won en zelf kreeg.
Tja, dan zit er niets anders op dan hulp in te schakelen van andere leuke dames of meiden die je mee willen helpen met een review.

Rimmel London
Scandaleyes Reloaded

Anna-test-Rimmel-Scandaleyes-reloaded-mascara-review-korte-wimpers-yustsome-Promo

Ik vroeg aan mijn sportmaatje Anna of ze voor mij de Rimmel London Scandaleyes reloaded wilde testen! En ik weet dat iemand die niet zo bekend is met het fenomeen bloggen gelijk een beetje schrikt… ‘moet ik dan met mijn hele gezicht op de foto’ is dan vaak de gestelde vraag. Gelukkig moet je bij mij niks en mag je… en Anna was zo lief om met haar mobiel het resultaat vast te leggen.

Wat schrijft Rimmel zelf?

Rimmel London ScandalEyes Reloaded: TOP SECRET – London’s meest ´scandalous´ mascara is terug met een doorbraak! Rimmel
London onthult de nieuwe Scandaleyes Reloaded Mascara voor gevaarlijk gewaagde, volle ´killer´wimpers. Elke wimper en elk hoekje wordt snel bewapend met een extreem, klontervrij volume en lang aanhoudend resultaat voor een niet te stoppen, tot wel 24-uur lange impact…die verdwijnt zonder een spoor achter te laten.

Er zijn twee kleuren verkrijgbaar nummer 01 black en oo3 EXTREME BLACK welke wij dus hier vandaag laten zien!

De mascara is niet waterproof. Echter beloofd wel een lange impact. En Anna droeg deze afgelopen zondag, buiten in de kou en ik moet zeggen dat de mascara het heel goed hield.
Beetje ouderwets borsteltje, maar zelf vind ik die wel het fijnste. Anna merkte op dat door haar korte wimpers het wel even een struggle was met aanbrengen. Want daar is bij haar de borstel weer te groot voor. Zo zie je maar dat dit echt persoonlijk is.

Anna vond het jammer dat het effect waar ze zo op gehoopt had, mooie langere (of wat dan haalbaar zou zijn) vollere wimpers helemaal niet waar gemaakt kon worden. Eigenlijk best jammer, want ik had gehoopt haar hiermee een prachtige mascara te geven.
Kijk zelf maar naar het resultaat met en zonder.

Als ik zeg dat de foto’s een voor en na foto betreft zou je denk ik wel zeggen en welke dan? Ook Anna stuurde mij de foto’s en zei gelijk ik zie het niet Sonja… en ik moet ook heel goed kijken om te zien welke nu de na-foto is.
Een pluspuntje wat Anna mij wel kon vermelden is dat de mascara heel fijn te verwijderen is en ze inderdaad alleen wat lauw-warm water nodig had.

Conclusie:

Mocht je net als Anna korte wimpers hebben, dan raden wij deze mascara jou niet aan. Het doet vrij weinig tot niets.
Ik heb zelf langere wimpers (schep op, schep op) en daar zul je meer resultaat, dan wel verschil zien. Ook ligt het aan de positie van je ogen of een mascara zichtbaar is of niet. Anna haar ogen liggen dieper en die moeten echt zich uit stretchen om op te vallen! Niets mis mee, maar ik kan mij voorstellen dat je als vrouw toch wel een VAVAVOOM blik achter wilt laten!

Waar te koop? Bij Kruidvat, Douglas, Bol etc. en de prijs is rond de 13,99

Bedankt voor je bezoekje… ook namens Anna en wie weet zien we haar vaker terug op YuStSoMe.

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Like
  Cindy
  2 Feb 2017
  9:03am

  nou nee, eerlijk gezegd is het verschil minimaal. Goede review.

  Jonna@burgertrutjesNL
  2 Feb 2017
  7:15pm

  Inderdaad maar een Klein verschil. Fijne review, ik sla deze mascara even over

  Sherry
  2 Feb 2017
  8:11pm

  Klein verschil, maar mijn wimpers zijn erg kort. Bedankt voor je review.

  Yvonne
  3 Feb 2017
  11:27am

  Jammer dat het niet het gewenste effect geeft, je hebt toch verwachtingen.

  chucky1012
  5 Feb 2017
  8:14am

  Zo een pech dat deze mascara geen juiste volume geeft.
  Het is wel erg duur.

  Jeapiebel
  6 Feb 2017
  10:55am

  Ik heb lange wimpers dat ik zou kunnen hebben. Maar zo jammer dat het niet echt werkt voor Anna.

Laat een reactie achter!