art by daan, sieraden, handmade, zelfgemaakt, zwart, steen, juwelen, zilver, goud, dutch, design, intro

Art by Daan | sieraden met kunst

Sieraden met een kunstwerkje, dat is Art by Daan. Haar sieraden bevatten allemaal handgemaakte kunstwerkjes die ze verwerkt in oorbellen, armbandjes en kettingen. Nu zul je wel denken dat komt mij toch wel bekend voor, uit jouw hand Sonja… en dat klopt in het verleden heb ik dit ook gedaan, echter werkt Art by Daan op een hele andere wijze.

Art by Daan

Art by Daan is edelsmid Daniëlle Looije, ze maakt handgemaakte sieraden. De sieraden zijn allemaal 100% uniek en worden vervaardigd in haar eigen atelier in Naaldwijk.
Daniëlle is net als mijzelf ook grafisch vormgeefster en doet aan webdesign en maakt tevens prachtige schilderijen, kortom ze kon mijn tweelingzus zijn, want we zijn beide erg creatief.

art by daan, sieraden, handmade, zelfgemaakt, zwart, steen, juwelen, zilver, goud, dutch, design, 7

Eigenlijk niet zo verwonderlijk dat we beide sieraden maken (nou ja ik ben er door lichamelijke mankementen mee gestopt) want wat is nu leuker om zelfgemaakte juwelen te dragen, die niet iedereen heeft.

art by daan, sieraden, handmade, zelfgemaakt, zwart, steen, juwelen, zilver, goud, dutch, design, 7

Kleine kunstwerkjes

De stenen die verwerkt zijn in deze sieraden zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes gemaakt met acrylverf soms gecombineerd met edelstenen. De zilveren en RVS items die ze gebruikt kunnen tegen een stootje en alles is waterbestendig, maar het is raadzaam om ze tijdens het sporten en douchen natuurlijk af te doen, zodat het nog langer mooi blijft.

Het geheim van de Edelsmid

Ik weet hoe deze sieraden natuurlijk vervaardigd worden, maar ik ga het geheim van de Edelsmid natuurlijk niet online gooien. Dat zou niet fair zijn. Het is echt niet makkelijk om soms op 10 mm iets te maken en het vergt toch wel wat engelen geduld en vooral een scherpe blik.
Daarom vindt ik het zeer knap dat Daniëlle hier zo’n mooie webshop van heeft weten te maken en zo als ik het begrepen heb er al aardig wat heeft verkocht. Ik ken zelf al 2 mensen in mijn eigen omgeving die een Art by Daan sieraad in hun bezit hebben.

art by daan, sieraden, handmade, zelfgemaakt, zwart, steen, juwelen, zilver, goud, dutch, design, 7

Oorbellen uitgezocht

Ik mocht van Art by Daan een sieraad uitzoeken en eigenlijk wist ik meteen dat het een paar oorbellen moesten worden. Ik koos natuurlijk voor iets met zwart erin… dat draag ik het meest en de keuze viel op deze geweldige hangers.

De stenen zijn beide uniek en bevatten een minuscuul rood streepje en licht/grijs blauwe tint. Dit op een antraciet grijzige achtergrond met een glitter erin.

Aan dit mooie kunstwerkje hangt een prachtige zwarte steen die vervaardigd is uit Zwarte Onyx. Zwarte onyx is een rustgevende steen en is goed om mee te nemen in tijden van emotionele onrust. De steen helpt om negativiteit los te laten en de drager te beschermen tegen het ‘boze oog’.

art by daan, sieraden, handmade, zelfgemaakt, zwart, steen, juwelen, zilver, goud, dutch, design, intro

Het perfecte cadeau

Wil jij met de feestdagen in aantocht nou echt eens iets unieks aan je geliefde geven? Dan kan ik Art by Daan echt aanraden. De verzending is vlot, de verpakking ook nog eens heel mooi en de prijzen zijn heel betaalbaar. Je hebt dan echt iets, waar iedereen versteld van zal zijn.
Ook voor heren heeft Art by Daan mooie items, zoals manchetknopen, armbanden, oorbellen en ringen.

 

Like
1

Laat een reactie achter!