Hannah, huid, coach, retinol, vitamine A, absolute, serum, verzorging, beste, product, blog, yustsome, review

Asolution Serum

De intensief huidverbeterende kracht van Retinol zónder irritaties

Vitamine A oftewel Retinol is een krachtige vitamine voor een langdurig jeugdige, elastische, heldere én gave huid. Deze vitamine kan echter slecht tegen licht en zuurstof en kan ook irriterend werken op de huid. In veel cosmetische producten komen daarom lage percentages vitamine A voor om irritaties te voorkomen, waardoor deze vitamine niet of nauwelijks zijn werking zal doen. Met Asolution Serumintroduceert hannah® een geavanceerd, mild en effectief nieuw alternatief voor Retinolzuur, dat de huid in meerdere opzichten aanzienlijk verbetert.

Hannah, huid, coach, retinol, vitamine A, absolute, serum, verzorging, beste, product, blog, yustsome, review

Uit het persbericht:

De voordelen van Retinol voor een langdurig jeugdige, gave en elastische huid zijn al decennia bekend. Dat geldt ook voor de keerzijde ervan, in de vorm van huidirritaties en fotochemische instabiliteit. De gebruikelijke vormen van Vitamine A zijn in vet oplosbaar, hetgeen een inwerking in de diepere huidlagen niet eenvoudig maakt enwaardoor de werking minimaal is. Een Retinolzuur (Vitamine A-zuur) werkt wél diepgaand, maar dit kan én mag alleen via gediplomeerde artsen voorgeschreven worden, vanwege de intensieve werking en de mogelijke bijwerkingen.

Asolution Serum by hannah® op basis van milde maar effectieve Retinoïden

Binnen het ‘hannah® systeem voor huidverbetering’ biedt het product Asolution Serum een milde, maar zeer effectieve oplossing als alternatief voor Retinolzuur. Deze formule bevat Retinoïden, oftewel Esters van volledig omgezet Retinolzuur. Deze Retinoïden werken als een activator voor de hoofdactiviteiten van de huidcellen. Dit zorgt voor een aanzienlijke toename van een gezonde celaanmaak en stimuleert de aanmaak van huideigen proteïnen en glycanen (deze zorgen voor een goede onderlinge celcommunicatie) in de huid.

Een exclusieve, ongeëvenaarde synergie van werkzame stoffen

Voor het nieuwe Asolution Serum zocht hannah® naar en creëerde een exclusieve synergie van werkzame stoffen, om de werking van de Retinoïden optimaal te versterken. Dit heeft geleid tot een ongeëvenaard vernieuwend huidverbeterend serum met de krachtige werking van retinol, echter zonder irritaties!

Hannah, huid, coach, retinol, vitamine A, absolute, serum, verzorging, beste, product, blog, yustsome, review

Dit nieuwe product ontwikkelde hannah® op basis van een synergie van de onderstaande drie geavanceerdewerkstoffen:
• Granactive Retinoid

Granactive Retinoid bestrijdt fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een stevige huid met een opvallend zacht aanvoelende en verfijnde textuur. De helderheid van de huid wordt tevens verbeterd, voor een opvallend gezonde en stralende teint. Donkere vlekjes en andere imperfecties verminderen voor een egalere huid. Grove poriën en acne worden doeltreffend aangepakt voor een gave, frisse en zuivere huid.

• Ronacare AP

Het geeft een natuurlijke bescherming aan de huid, onder andere tegen UV-straling. Dankzij de krachtige ‘anti-pollution’ eigenschappen (in de strijd tegen schadelijke externe invloeden zoals milieu, uitlaatgassen, vrije radicalen etc..) wordt de weerstand van de huid tegen deze invloeden verbeterd en wordt de natuurlijke huidbarrière versterkt.

• Ronacare Serene Shield

Ronacare Serene Shield pakt onzuiverheden en acne direct en effectief bij de basis aan. Hierdoor wordt de huid egaler, frisser, meer helder qua teint, zuiverder en beter weerbaar tegen schadelijke externe invloeden.

Hannah, huid, coach, retinol, vitamine A, absolute, serum, verzorging, beste, product, blog, yustsome, review

Mijn ervaring met Hannah® Asolution Serum:

 • het gaf mijn huid een egalere teint
 • mijn onzuiverheden waren een stuk minder de laatste tijd
 • ik bemerkte dat de fijnere lijntjes inderdaad minder werden
 • pigmentvlekjes werden vervaagd
 • ideaal bij een drogere huid, op mijn neus werden de poriën zelfs iets kleiner

Na de vakantie (oeps vergeten mee te nemen) heb ik meteen mijn serum er weer bijgepakt, omdat de zon toch wel flink op mijn toet had geschenen en na een 2-tal dagen verbeterde het aanzienlijk.

Hannah, huid, coach, retinol, vitamine A, absolute, serum, verzorging, beste, product, blog, yustsome, review

[tx_heading style=”default” heading_text=”WAAR TE KOOP?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Verkoopprijs: Hannah® Asolution Serum​​69,00/30 ml.

Voor meer informatie: [otw_shortcode_button href=”https://hannah.nl/” size=”medium” icon_type=”general foundicon-search” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-red” target=”_blank”]Hannah.nl[/otw_shortcode_button]

 

Like
  Natascha - BeautyOpinie
  24 Jul 2018
  5:52am

  Ik heb dit serum in de lente gebruikt en was er ook al zo’n fan van!

  Nancy Baten
  24 Jul 2018
  6:24am

  Klinkt goed!

  Marije
  24 Jul 2018
  8:30am

  Klinkt goed!

  Deb
  25 Jul 2018
  7:06pm

  Mooie resultaat! Je ziet duidelijk verschil. Ik heb al zoveel goede verhalen over Hannah gehoor, ik wil het ook zeker eens uitproberen!

Laat een reactie achter!