Aura, Sensuelle, Mugler, Thierry, parfum, bloemig, vrouwelijk, beautysome

Aura Sensuelle een vrouwelijke geur uit de Mugler keuken

De Eau de Parfum Sensuelle onderzoekt een nieuw facet van de sensualiteit van AURA MUGLER. In het hart van een mysterieus en fantastisch universum nodigt het je uit om je opnieuw te verbinden met je innerlijke aard en je sensualiteit te verhogen.

Sensuelle

AURA MUGLER Eau de Parfum Sensuelle onthult een vrouwelijkere persoonlijkheid dan ooit: een geur die bloemige frisheid en vleselijke sensualiteit combineert.

Aura, Sensuelle, Mugler, Thierry, parfum, bloemig, vrouwelijk, beautysome

Vanaf de allereerste tonen onthult AURA MUGLER Eau de Parfum Sensuelle een verrassend duo van bloemen en bladeren die de zintuigen prikkelen: een helder en romig bloemig Gardenia-akkoord in combinatie met Kaneelblad voor een krachtige hartnoot.

De kracht van White Musk gaat samen met Sri Lankaans sandelhout om een ​​zacht spoor vrij te geven: een zijdeachtige, omhullende, onweerstaanbare en bijna dierlijke warmte.

AURA MUGLER Eau de Parfum Sensuelle komt tot leven in zijn emblematische, parelachtige, hartvormige fles met roze en groene reflecties. Een sensuele bloemige musk geur.


De mening van een echte Mugler fan?

De eerste Aura Mugler die gelanceerd werd, was er 1 met veel bombarie in het buitenland, prachtige decors en ik kreeg echt zin m die geur toen aan te schaffen. Helaas viel die niet zo in de smaak als dat ik van Mugler gewend ben. Ik vond de geur destijds nogal zuur, scherp en niet prikkelend… te groen.

Niet vies hoor, maar het was net of ik iets mistte!

Dus toen ik deze Aura Sensuelle tegenkwam en natuurlijk testte, zei mijn man… ‘nee, die is niet lekker’! Terwijl ik zelf juist helemaal blij werd van de geur. Wat deed ik? Ik kocht hem niet!

Het bleef aan mij knagen, want ik vind het deze keer veel meer een vrouwengeur dan de eerste. Nu is het echt een Sensatie voor mijn neus!

Aura, Sensuelle, Mugler, Thierry, parfum, bloemig, vrouwelijk, beautysome

Dus recent waren wij in Duitsland en ik koop altijd een souvenir, dat werd dus deze Mugler Sensuelle! Gekocht bij de Mueller in Wittlich! Het mooie is dat het mij ook nog eens 10 euro scheelde! Altijd mooi meegenomen!

Heb jij deze Sensuelle al geprobeerd?

 

Te koop bij: Douglas, ICI Paris,… en de laagste prijs is bij: Parfumswinkel.nl

Like
    ByChristiana
    14 Sep 2019
    6:32am

    Wauw, die flacon! Het lijkt wel een groot sieraad! Ik heb zelf nog nooit een parfum van Mugler gehad, maar ik ken wel een aantal geuren en ik vind ze erg lekker.

Laat een reactie achter!