Azzaro, most, wanted, girl, woman, men, gun, bullets, fraguance, Mugler, clarins, parfum, geur, nieuw, beautysome

Azzaro | Most Wanted Girl

Vorige week maandag was ik te gast bij de pers lancering van Azzaro Wanted Girl. Twee heerlijke geuren stonden daar te pronken, in een zeer bijzondere flacon vormgegeven. Twee parfums, de Bonny & Clyde, beide gewaagd aan elkaar.
Wie gaat er winnen?

Azzaro | Most Wanted

Net zoals het parfum speelt ook de flacon dubbelspel. Aan de ene kant is er de ontluikende bloem die fijn in het glas is uitgesneden; aan de andere kant een dop met de trekker van een pistool. Het resultaat is een bloemenexplosie waar niets of niemand aan kan weerstaan.

Azzaro, most, wanted, girl, woman, men, gun, bullets, fraguance, Mugler, clarins, parfum, geur, nieuw, beautysome

Wij mochten tijdens het event aan beide geuren (er was eerst een heren variant) snuffelen, er vielen prijzen te winnen en was er een heuse roulette tafel. Ik heb een klein stukje hierover al geschreven in dit artikel, waar ik mijn kleding show.

Zijn de flacons niet prachtig? En weet je wat nou zo leuk is? We kregen na afloop allemaal een heerlijke damesgeur mee naar huis en een sample voor de mannen.

Naast dat had ik ook nog een mooie tas gewonnen, een clutch en een mini flesje voor om de hals. Oh en nog een klein portemonneetje… helemaal in mijn nopjes ging ik naar huis.

Azzaro, most, wanted, girl, woman, men, gun, bullets, fraguance, Mugler, clarins, parfum, geur, nieuw, beautysome

Wat een verrassing was dit zeg… eenmaal thuis pikte mijn man natuurlijk zijn sample meteen in, ik heb echt moeten zoeken om voor dit artikel de geur te kunnen beschrijven.

 

Wanted Girl

Azzaro Wanted heeft nu een vrouwelijke tegenhanger: Azzaro Wanted Girl, een ode aan de ontembare schoonheid, met levenslustige flair en barstensvol charme.

Wanted Girl is een ode aan de ontembare, zonnige schoonheid, popelend om elke uitdaging aan te gaan, met de vinger schietklaar op de trekker van het flacon. Elke keer als ze de trekker overhaalt, ontketent de Eau de parfum een gulzige oriëntaalse bloemenexplosie. Ze is uitgelaten en ongeremd vrij, niets of niemand kan haar weerstaan. Mannen willen haar, vrouwen benijden haar. Zij is zonder enige twijfel #TheMostWanted.

Geurnoten

 1. Top noten: Gemberbloem | Granaatappel
 2. Hart noten: Dulce de  Leche |  Datura  bloem
 3. Basis noten: Vetiver | Vanille | Tonka  Bonen

De vrouwelijke geur is gelanceerd in 2019 en de geur werd gecreëerd door parfumeurs Loc Dong, Dominique Ropion, Jean-Christophe Herault en Fanny Bal.

Azzaro, most, wanted, girl, woman, men, gun, bullets, fraguance, Mugler, clarins, parfum, geur, nieuw, beautysome

Hoe ervaar ik de geuren?

Ten eerste vind ik beide flacons prachtig, wat een vormgeving. Het oude stoffige imago van Azzaro heeft plaats gemaakt voor sex-appeal en lef.

Ik heb echt een zwak voor heren geuren en toen mijn man deze deed opsprayen, was ik dan ook helemaal in LUF met hem, het is fris, mannelijk, maar niet te zwaar.  Een geur die denk ik door vele mannen gewaardeerd zal worden. Het frisse zit vooral in de Citroen, lavendel en munt, terwijl het warme komt van de Gember en Tonka bonen.

Deze geur werd in 2016 al uitgebracht.

Azzaro, most, wanted, girl, woman, men, gun, bullets, fraguance, Mugler, clarins, parfum, geur, nieuw, beautysome, 3

Het mooie van de vrouwelijke variant is dat de flacon op 2 manieren te gebruiken is. Je kunt op het Azzaro embleem drukken, dat overigens verguld is, of je trekt aan de trekker van het flacon dopje.

Ik vind de geur heerlijk, rebels, stoer, vrouwelijk, maar niet te frivool, geen poeha met een bos bloemen. Zelf ruik ik wat van fresia’s echter ik weet nu dat dit afkomstig is van de Datura bloem.

Een leerzaam momentje… Het slaapverwekkende aroma van de Datura is bekend als tegengif voor slapeloosheid omdat het ontspanning of een droomachtige toestand kan opwekken. Volgens de geurfolklore, vrij naar naar Shakespeare’s “Midsummernight’s Dream”, zal een man die in slaap valt na het ruiken aan een Datura verliefd worden op de eerste vrouw die hij ziet na het ontwaken. Deze geur is dan ook perfect voor een femme fatale, beroemdheden zoals Jennifer Aniston dragen dan ook een parfum met dit aroma. (Bron: mens & samenleving).

Waar te koop?

Met deze wijsheden op een rijtje, denk ik dat je je ook snel in deze geur wilt hullen, want hij is echt verslavend lekker! En neem er ook 1 voor je man mee, succes verzekerd!

ICI Paris XL | 30/50/80 ml vanaf 55,00 (nu korting op de 50/80 ml flacons)

Naar de WEBSITE

 

Like
  Deb
  15 May 2019
  4:51pm

  Wat een prachtig flacon, heel origineel bedacht met de trekker van een pistool. Een beetje Charlie’s Angels achtig 😊

  Daphne - verdraaidmooi
  28 May 2019
  1:29pm

  Wat heb je prachtige foto’s gemaakt van de producten! Of de geur nou fijn is of niet, zo’n flacon wil je hebben!

Laat een reactie achter!