Balade en Provence, zeep, huid, haar, ambachtelijk, vegan, natuurlijk, wassen, scheren,

Balade en Provence | Beauty Bars voor Huid & Haar

Er was eens een idyllisch dorpje in de Provence, waar bloeiende lavendel, fruitbloesems en de meest prachtige bloemen de omgevingslucht vulden met onweerstaanbare geuren. Deze 100% natuurlijke parfums van Moeder Natuur en haar botanische ingrediënten vormden de inspiratie voor BALADE EN PROVENCE. Dit ambachtelijkevegan merk creëerde een lijn met rijk verzorgende, 100% natuurlijke Beauty Bars voor het zacht en doeltreffend reinigen van het lichaam, haar en om mee te scheren.

Balade en Provence

Het belangrijkste doel van BALADE EN PROVENCE is het creëren van hoogwaardige producten die tijdens het gebruik ervan stuk voor stuk zorgen voor heerlijke geluksmomenten. De sensorische, natuurlijke en effectieve vegan producten respecteren huid en haar, verzorgen intensief, ruiken onweerstaanbaar en zijn een genot voor alle zintuigen.  

Balade en Provence, zeep, huid, haar, ambachtelijk, vegan, natuurlijk, wassen, scheren,

De betoverende geuren van een wandeling in de Provence

BALADE EN PROVENCE is ontstaan in een klein dorpje in de Provence, waar de heerlijke geuren van de velden vol met lavendel, bloemen en fruit een constante herinnering zijn aan de natuurlijke rijkdom van deze prachtige Franse regio.  De naam van het merk betekent letterlijk ‘wandeling in de Provence’. Het symboliseert het plezier van het in de natuur zijn in de Provence, omringd door heerlijke bloesems, bloemen en fruit, genietend van de intens rustgevende en natuurlijke schoonheid van dit betoverende natuurgebied.  

100% vegan

Alle producten van BALADE EN PROVENCE zijn goedgekeurd door de Vegan Society. Dit garandeert dat bij de fabricage en/of ontwikkeling van de producten (en indien van toepassing de ingrediënten) geen gebruik is of wordt gemaakt van welk dierlijk product, bijproduct of afgeleide hiervan dan ook. Dit is een heel belangrijke kernwaarde voor het merk, want BALADE EN PROVENCE houdt van de natuur én houdt van dieren!

Natuurlijke oliën en voedende sheabutter

De rijk verzorgende Beauty Bars van BALADE EN PROVENCE zijn op een ambachtelijke wijze ontwikkeld in Frankrijk op basis van natuurlijke oliën van o.a. druivenpitten, raapzaad, biologische kokos en sheabutter. Alle formules zijn 100% vrijvan sulfaten en andere chemische ingrediënten en drogen huid en haar dus niet uit. De handzame verpakkingen maakt ze ideaal om mee te nemen op reis.

Bron: CosmetitextPR

De Sandetjes testen het voor jou…

Hahaha eerlijk waar, wij hebben samen de toegestuurde producten getest en hierbij onze eerlijke mening. We waren kritisch…

Ultra Rich Body Soap Orange Blossom

Balade en Provence, zeep, huid, haar, ambachtelijk, vegan, natuurlijk, wassen, scheren,

Zeer rijk verzorgende, biologische bodyzeep op basis van sheabutter, kokos– en raapzaadoliën en met de sprankelende geur van sinaasappelbloesem.

De geur is prima, niet te overheersend en geeft een fris gevoel. Wat ik zelf bijzonder vond is dat het een exfoliërende werking had, ik vond de zeep wat ruwer dan ik zelf verwacht had. Eigenlijk best wel fijn hoor, een extraatje dus.

Balade en Provence, zeep, huid, haar, ambachtelijk, vegan, natuurlijk, wassen, scheren,

Gentle Women’s Shave Soap Orange Blossom

Balade en Provence, zeep, huid, haar, ambachtelijk, vegan, natuurlijk, wassen, scheren,

Een milde biologische scheerzeep voor vrouwen op basis van sheabutter, kokos-, druivenpiten Wonderboomoliënen met de sprankelende geur van sinaasappelbloesem.

De scheerzeep werkt als een tierelier, wat vind ik dit fijn zeg. Ik gebruik dit liever dan een spuitbus met schuim waarvan de helft al gelijk wegspoelt. Met deze zeep kan ik stukje voor stukje inzepen zonder te verspillen.​​

Very Fine Hair Solid Shampoo Lavender

Biologische haarzeep voor heel fijn haar op basis van sheabutter, kokos– en raapzaadoliën en met de rustgevendegeur van essentiële lavendelolie.

Ik ben geen fan van Lavendel geur, gelukkig was deze niet overheersend. Echter… ik vond het een verschrikkelijk product voor mijn haar. Ondanks dat ik fijn haar heb, kreeg ik de kriebels van het gevoel wat het achterliet en was ik verplicht om nog een crémespoeling te gebruiken. Erg jammer, want ik heb al eens vaker een zeepbar als shampoo gebruikt en die was een stuk zachter voor mijn haar.

Balade en Provence, zeep, huid, haar, ambachtelijk, vegan, natuurlijk, wassen, scheren,

Comfort Shaving Soap For Men

Dit is een milde biologische scheerzeep voor mannen op basis van sheabutter, kokos– en druivenpitoliën en met de frissegeur van citrus en een vleugje dennenolie.

Balade en Provence, zeep, huid, haar, ambachtelijk, vegan, natuurlijk, wassen, scheren,

Een scheerzeep, dat was lang geleden zeg dat ik die gebruikt heb. Vroeger gebruikte je daar nog een speciale kwast bij, maar omdat ik vaak onder de douche scheer. Mijn hoofd scheer ik kaal, ondanks dat ik een volle bos krullen heb. En ik heb de zeep gebruikt als een soort van ‘glijmiddel’ voor mijn mesje… dat werkte prima. Natuurlijk is het even wennen, maar wat Sonja ook zegt, je verspilt minder.

Solid Shampoo For Men​​​​

Biologische haarzeep voor mannen op basis van kokos-, kruidnagel– en druivenpitoliën en sheabutter met de defrisse geur van citrus en een vleugje dennenolie.

Ja,… wat moet een kaalgeschoren man nou met een shampoo? Na een paar dagen is mijn haar al weer redelijk aangegroeid. Omdat ik dus niet elke dag scheer, was ik mijn hoofd toch met een shampoo. Deze bar was ook even raar om te gebruiken, je bent gewend om iets op je handen te krijgen en nu wrijf je rechtstreeks over je hoofd. Het idee moest ik ook aan wennen, want je zult niet snel een bar met een ander delen, terwijl je dat met een fles weer wel doet. Of ik moet het vooraf in mijn handen opschuiven, maar dan is het eerlijk gezegd nog niet mijn favoriete manier om te wassen.

Balade en Provence, zeep, huid, haar, ambachtelijk, vegan, natuurlijk, wassen, scheren,

Paul, bedankt dat je wederom een review met mij wilde doen.

Verkoop

BALADE EN PROVENCE Ultra Rich Body Soap Orange Blossom​​7,99/80 g.
BALADE EN PROVENCE Gentle Women’s Shave Soap Orange Blossom6,99/40 g.
BALADE EN PROVENCE Comfort Shaving Soap For Men​​​€ 6,99/40 g.
BALADE EN PROVENCE Very Fine Hair Solid Shampoo Lavender​​6,99/40 g.
BALADE EN PROVENCE Solid Shampoo For Men​​​​6,99/40 g.

De producten zijn verkrijgbaar vanaf heden bij Holland & Barrett.

Voor meer informatie is er de Franse website: www.balade-provence.com

Like
  Nancy
  10 Jul 2019
  6:15am

  Leuk om te geven ook!

  bychristiana
  14 Jul 2019
  1:01pm

  Ik ben vooral heel benieuwd naar die scheerzeep voor dames! Momenteel gebruik ik de amandel douche-olie van L’occitane altijd om te scheren, maar het is natuurlijk ook wel een keer leuk om iets anders te proberen.

Laat een reactie achter!