Batiste mini’s: onmisbaar in jouw tas

Batiste mini’s: onmisbaar in jouw tas

Ook wanneer je on-the-go bent heeft je haar weleens een opfrisser nodig. Of je nou op een festival staat te dansen, op reis bent of druk in de weer bent in het park met je kids- je haar wordt zomers vaak sneller vet en futloos. No worries! Batiste Droogshampoo is ook verkrijgbaar in mini-uitvoering. Ideaal voor in je handtas of handbagage. Jouw redder in nood!

PERSBERICHT

 

Je wordt niet alleen heel vrolijk van de kleurrijke verpakkingen van de Batiste mini’s, ze ruiken ook nog eens heerlijk zomers. Waan je met de Batiste Tropical even in tropische sferen dankzij de exotische kokosgeur. Ben je in een flirterige bui? Ga dan voor de bloemengeur van Batiste Blush en krijg binnen no time een frisse, volumineuze look!

[tx_row]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[/tx_row]

Zo geef je je haar weer een oppepper wanneer je onderweg bent en kun je weer met een fris gevoel en mooie look genieten van je feestje, vakantie of reis. Onmisbaar in de tas van vrouwen met een actief en druk leven.

Verkoopinformatie

Batiste Mini Blush en Tropical, €2,19 voor 50ml, zijn verkrijgbaar bij Etos en DIO drogist en online via diodrogist.nl & drogisterij.net.

How to use?

Een frisse en volumineuze coupe in een mum van tijd? Met Batiste, Yes you can!
1. Schud goed voor gebruik.
2. Til je haar pluk voor pluk op, houd de Batiste Droogshampoo ongeveer 30cm van het droog haar af en spray op de haarwortels.
3. Masseer de droogshampoo met de vingertoppen door je haar.
4. Borstel en breng je haar in model.

Over Batiste

Batiste is de #1 droogshampoo uit de UK.* En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!

Like
  Life as Chelsey
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik vind die mini’s super!

  Rachel Kromdijk
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ze zien er echt weer zo leuk uit!

Laat een reactie achter!