BB cream | Medium protection | SPF 15

In de zomermaanden is een BB of CC cream voor mij echt een musthave op het gebied van make-up. Ik draag dit het liefst, geen vol gekalkt gezicht, maar net een beetje meer, zodat je toch weer fris en fruitig oogt.

Ziaja | BB cream | light tone

 • Effectief
 • Vervangt de foundation
 • Hydrateert
 • Regenereert
 • Matteert mild
 • Egaliseert
 • Verzacht de normale, droge en gevoelige huid.
 • Dekt roodheid, verzacht irritaties.

De BB cream is eenvoudig aan te brengen, heeft een lichte textuur en direct zichtbaar op de huid.

Ik bestelde recent weer een paar producten bij Ziaja online. Omdat ik niet zo’n goede ervaring had met de Denova Pro lijn, pakte ik weer terug naar de normale producten, waar ik zelf betere ervaringen mee heb.
Omdat ik ook een review las bij Life as Chelsey die een BB cream testte voor de vettigere huid, was ik benieuwd naar de BB cream voor de droge en gevoelige huid.
En vandaag is het dan zover… ik heb de BB cream getest en deel mijn eerlijke mening.

Ziaja-focus-on-skin-bb-cream-light-tone-beauty-blog-yustsome-2

Gebruik:

Ik maakte gebruik van een kwast, waar ik ook mijn foundation mee aanbreng. Echter dat beviel mij totaal niet en dus was de tweede poging met een sponsje. Dat was al een stuk beter, maar het fijnste is nog gewoon met je vingers. Een beetje erin kloppen en voila het ziet er weer mooi uit.

De kleur past goed bij mijn wat lichtere huid. En trekt gelukkig ook nog een beetje in. Het fijne is dat er een beetje SPF in zit (15) en dat kan elke dag gedragen worden. Zo is je huid ook beschermt als de zon niet fel schijnt.

[ezcol_1half]Ziaja-focus-on-skin-bb-cream-light-tone-beauty-blog-yustsome-4[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Zoals je ziet is mijn huid erg rood zonder make-up (hier scheen wel de zon) en zijn de adertjes goed zichtbaar.
Na het aanbrengen van de BB cream zie je dat er een stuk rust in mijn look komt (de zon was weer weg). En dat is het fijne van deze BB cream, het blijft luchtig en transparant.
Ik maakte mij verder op en moet zeggen dat alleen mijn neus (die is wat vettig) wat sneller weer een rood tipje liet zien. Die poeder ik nu voortaan nog wat af, maar verder een ideale partner met warme dagen.

Klein, heel klein minpuntje is dat het mijn droge huid niet minder droog laat lijken. Ik had graag meer glow gehad zeg maar. Goed, we kunnen niet alles hebben en dingen moet je vaak eerst proberen… Pluspuntje het ruikt wel erg lekker, bloemig en fris!


Deze en de andere variant zijn te bestellen via de website van Ziaja Focus on Skin.
De BB cream kost 3,49 en dat is een hele mooie budget prijs.


Bedankt voor je bezoekje en tot morgen!

Heb jij ervaring met Ziaja skincare?

Like
  Joyce
  14 Jun 2017
  3:07am

  Ik was super benieuwd naar deze BB Cream van Ziaja, alleen na jouw review ben ik bang dat mijn droge schilferige eczeem er doorheen komt? + dat hij voor mij te donker is!

  Jolanda
  14 Jun 2017
  8:20am

  Jammer van de glow die ontbreekt. Dat vind ik zelf ook altijd wel fijn in een product.

  Bouwina
  14 Jun 2017
  8:32am

  Nou voor zo’n prijsje is dit zeker het uitproberen waard

  Chelsey
  14 Jun 2017
  8:44am

  Leuk dat je hem ook bent gaan uitproberen! Je ziet ook goed dat de roodheden meteen minder zijn op een natuurlijke manier. Alleen wel jammer dat hij je gezicht niet echt een glow geeft!

  jeapiebel
  15 Jun 2017
  6:37am

  Ik zie idd verschil hoe je huid echt rood is zonder foundation. Ik moet zeggen dat ik hou ook van glow foundation wegens mijn droge huid. 🙂

Laat een reactie achter!