Seahorse, plankton, blauwe alg, micro, organisme, huid, verzorging, hydratatie, crème, hand, body, Beautykitchen, beautysome

Beauty Kitchen huidverzorging met ingrediënten uit de natuur

Het is weer een tijd geleden dat ik producten op mijn blog heb laten zien van Beauty Kitchen. Dus het werd weer eens tijd om dit mooie merk uit Schotland in de Beauty spotlights te zetten.

Beauty Kitchen on the go artikel

Seahorse Plankton lijn

Deze lijn stond altijd al op mijn lijstje om eens uit te proberen. En ik ben altijd blij dat ik als blogger die mogelijkheden krijg. Dus toen deze werden toegestuurd, was ik enorm enthousiast. Ik weet dat Beauty Kitchen altijd zalige producten heeft. Maar vind iedereen dat? Dus ik liet mijn buurvrouw ook een product meetesten, zodat niet alleen mijn mening telt.

Vernieuw en bescherm je huid met plankton, duurzaam gegroeide microalgen, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de collageensynthese in slechts 24 uur met 19,3% verhoogt. Gemaakt met dezelfde microalgen die zeepaardjes eten en is zeer geschikt voor alle huidtypes. 

Seahorse, Beauty Kitchen, plankton, blauwe alg, micro, organisme, huid, verzorging, hydratatie, crème, hand, body, Beautykitchen, beautysome

Wat laat ik vandaag zien? Brilliance hand & Nail Cream, Transformation body cream en Sustainable Beauty Wipes.

Sustainable Beauty Wipes | 6,99 | 30 stuks

 • Gemaakt van Biologisch katoen en bevatten natuurlijke ingrediënten
 • Verwijdert make-up direct en verfrist je huid
 • Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de droge types

Seahorse, Beauty Kitchen, plankton, blauwe alg, micro, organisme, huid, verzorging, hydratatie, crème, hand, body, Beautykitchen, beautysome

Deze wipes van Beauty Kitchen verwijderen make-up op milde wijze en verfrissen de huid. Ze bevatten onder andere seahorse plankton, het is 100% natuurlijk, ook biologisch bewezen dat de microalgen voor duurzame schoonheid zorgen. De plantenextracten en het biologische katoen zijn vriendelijk voor elk huidtype.

Ook fijn om te weten: de doekjes in de groencontainer mogen, ze zijn afbreekbaar.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Mijn mening” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Seahorse, plankton, blauwe alg, micro, organisme, huid, verzorging, hydratatie, crème, hand, body, Beautykitchen, beautysome

Wat een heerlijke doekjes om je make-up te verwijderen, ze halen ook echt goed je mascara eraf, wat ik bij veel doekjes niet echt fijn vond. Ik moet wel erbij vermelden dat ik bij een full face voor mijn blog wel 5 doekjes nodig had en dan vind ik het een dure aangelegeneheid. Dan kun je beter kiezen voor een goede reiningslotion.

Mijn droge huid voelde na het reinigen niet trekkerig aan en eigenlijk had ik ook niet de behoefte om nog een crème te gebruiken. Pas later in de avond, gebruikte ik mijn nachtcrème.


aqua (Water), aloe barbadensis (Aloe Vera) leaf juice, polyglyceryl-6-caprylate, polyglyceryl-3 cocoate, polyglyceryl-4 caprate, polyglyceryl-6 ricinoleate, sodium lactate, *helichrysum italicum (Immortelle), *angelica archangelica (Angelica), *boswellia carterii (Frankincense), *citrus aurantium bergamia (Bergamot), *Lavandula Angustifolia (Lavender), *michelia alba (Magnolia), *citrus nobilis (Mandarin Red), *citrus grandis (Grapefruit), *juniperus virginiana (Cedarwood), *cananga odorata (Ylang Ylang), *styrax tonkinensis (Benzoin), disodium cocoamphodiacetate, levulinic acid, sodium levulinate, glycerin, potassium sorbate, sodium benzoate, citric acid, sodium chloride, caprylic/capric triglyceride, limonene, linalool, geraniol, citral, benzyl benzoate, benzyl alcohol, benzyl cinnamate, farnesol, benzyl salicylate. *natural essential oils

Transformation Body Cream | 19,99 | 150 ml

 • Voor een stevigere en strakkere huid
 • Hydrateert en beschermt je huid, geschikt voor alle huidtypes
 • Met Seahorse Plankton algen

Seahorse, plankton, blauwe alg, micro, organisme, huid, verzorging, hydratatie, crème, hand, body, Beautykitchen, beautysome

De Body Cream is een verstevigende crème voor je lichaam. Het bevat ook de speciale Seahorse Plankton microalgen, die dus zorgen voor 100% natuurlijk voor duurzame schoonheid. Het stimuleert de huidcellen op natuurlijke wijze om zich te vernieuwen. Geschikt voor ieder huidtype dankzij de 100% natuurlijke ingrediënten.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Mijn mening” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Seahorse, plankton, blauwe alg, micro, organisme, huid, verzorging, hydratatie, crème, hand, body, Beautykitchen, beautysome

Wie mij kent weet dat ik de kriebels krijg van crème over mijn lichaam te smeren. Waar dat vandaan komt… uit mijn verleden? In ieder geval is het iets wat echt van mij is, hoe graag ik ook mijn lijf zou willen verzorgen.

Wat ik nu doe is dus alleen mijn armen inwrijven, dat vind ik al heel wat.

Deze Beauty Kitchen Body Cream is even wennen, je hebt echt niet veel nodig en ik pakte in het begin elke keer veel te ruim, hahaha ik was gewoon wit. Dus even oefenen met doseren en een doperwt is voor mij echt voldoende voor 1 arm. Anders blijf ik het voelen, zo irritant. Verder bemerkte ik dat mijn huid na het aanbrengen superzacht werd… ik bleef voelen, iets wat ik niet snel doe. Het masseren is ook erg therapeutisch voor mij, omdat het dus niet meteen intrekt, maar na wrijving wel.


aqua (Water), prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond Oil), caprylic/capric triglyceride, ***butyrospermum parkii (Shea Butter), glyceryl stearate, glycerin (Vegetable), cetearyl alcohol, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, coco caprylate, cylindrotheca fusiformis (Seahorse Plankton), laminaria digitata (Kombu), fucus vesiculosus (Bladderwrack), himanthalia elongata (Thongweed), guaiazulene (Blue Chamomile), *helichrysum italicum (Immortelle), *angelica archangelica (Angelica), *boswellia carterii (Frankincense), *citrus aurantium bergamia (Bergamot), *lavandula angustifolia (Lavender), *michelia alba (Magnolia), *citrus nobilis (Mandarin Red), *citrus grandis (Grapefruit), *juniperus virginiana (Cedarwood), *cananga odorata (Ylang Ylang), *styrax tonkinensis (Benzoin), chondrus crispus (Irish Moss), sodium stearoyl lactylate, sodium benzoate, potassium sorbate, dehydroacetic acid, pentylene glycol, citric acid, **benzyl alcohol, **linalool, **limonene, **geraniol, **benzyl benzoate, **benzyl salicylate, **citral, **farnesol. *natural pure essential oils **potential allergens ***certified organic ingredients

Brilliance hand & Nail cream | 14,99 | 50 ml

 • Herstelt het vochtgehalte voor fluweelzachte handen
 • Met Seahorse Plankton microalgen
 • Een lichtgewicht handcrème die snel intrekt

Seahorse, Beauty Kitchen, plankton, blauwe alg, micro, organisme, huid, verzorging, hydratatie, crème, hand, body, Beautykitchen, beautysome

Met deze Hand & Nail Cream heb je een lichtgewicht crème in je handen die ze gehydrateerd en fluweelzacht houdt. De Seahorse Plankton microalgen stimuleren wederom de huidcellen op natuurlijke wijze om zich te vernieuwen. Tevens geeft het je nagels een prachtige glans!

[tx_heading style=”default” heading_text=”Mijn mening” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Seahorse, plankton, blauwe alg, micro, organisme, huid, verzorging, hydratatie, crème, hand, body, Beautykitchen, beautysome

Mijn handen en nagels zijn heilig,… nee dit is iets wat ik echt dagelijks verzorg, soms ben ik iets te veel met mijn nagels bezig. Zodra ik iets voel ga ik vijlen, of kijk ik in een loep zoekend wat er mis is.

Vooral de nagelriemen vind ik heel belangrijk, die moeten strak zijn, zonder droge velletjes. Iets wat ik vaak heel jammer vind bij dames die hun mooie manicure laten zien en geen aandacht aan de huid besteden.

Ik kreeg 2 handcrèmes dus ik bedacht dat ik wel een buurvrouw kon vragen met mij mee te reviewen. Zij vond de geur van deze Beauty Kitchen lijn niet lekker, sterker nog ze vond het stinken… dat is eerlijk toch? En ik dacht, laat ik mijn man ook een ruiken… Mijn man vond het ruiken naar citroen, zelf vind ik de geur van deze lijn iets hebben van Gember met  limoen. Ik ben zelf niet zo van het scherpe, het citrus gebeuren, maar ik kon nou niet zeggen dat ik het vond stinken.

Een pluspunt is voor mij dat het goed verzorgt. Snel intrekt, zonder een vettige afdruk achter te laten (niet binnen 5 minuten doen, want dan heb je wel een vettige afdruk, duh). Het maakt mijn handen echt fluweelzacht en deze handcrème is in mijn top 10 beland.


aqua (Water), prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond Oil), caprylic/capric triglyceride (Coconut Oil), ***butyrospermum parkii (Shea Butter), glyceryl stearate, glycerin (Vegetable), cetearyl alcohol, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, coco caprylate (Coconut Oil), cylindrotheca fusiformis (Seahorse Plankton), laminaria digitata (Kombu), fucus vesiculosus (Bladderwrack), himanthalia elongata (Thongweed), hippophae rhamnoides (Seabuckthorn), guaiazulene (Blue Chamomile), *helichrysum italicum (Immortelle), *angelica archangelica (Angelica), *boswellia carterii (Frankincense), *citrus aurantium bergamia (Bergamot), *lavandula angustifolia (Lavender), *michelia alba (Magnolia), *citrus nobilis (Mandarin Red), *citrus grandis (Grapefruit), *juniperus virginiana (Cedarwood), *cananga odorata (Ylang Ylang), *styrax tonkinensis (Benzoin), chondrus crispus (Irish Moss), sodium stearoyl lactylate, sodium benzoate, potassium sorbate, dehydroacetic acid, pentylene glycol, citric acid, **benzyl alcohol, **linalool, **limonene, **geraniol, **benzyl benzoate, **benzyl salicylate, citral, **farnesol. *natural pure essential oils **potential allergens ***certified organic ingredients

Beauty Kitchen is te koop bij:

Holland & Barrett

Like
  Marije
  25 Sep 2018
  4:58am

  Blijft een mooi merk. Leuke producten weer.

  Nancy
  25 Sep 2018
  6:18am

  Oh ja….nagelriemolie.. mijn nagelstyliste zei al dat ik dat moest gebruiken….. Ik ga t echt doen!

  Jessica J.
  25 Sep 2018
  7:30am

  Ik heb de Seahorse Plankton #SaveStan Skincare Treasures, meteen ook mijn eerste kennismaking met het merk. Zo’n fijne producten! Vooral het 5 Minute Miracle Mask vind ik erg tof om te gebruiken onder de douche. Deze doekjes lijken me ook handig. Altijd fijn om zoiets in huis te hebben.

  Deb
  26 Sep 2018
  6:53pm

  Ik vind de geur van de Seahorse Plankton lijn juist zalig. Wel een waar ik even aan moest wennen want hij is best aanwezig, maar door de kruidige geur waar ook iets van lavendel zit volgens mij word ik helemaal relaxt 😉
  De reinigingsdoekjes en de bodycream ken ik. Vooral de bodycream vind ik fijn en nam ik mee op vakantie om te gebruiken als aftersun. Hij is helemaal opgegaan, we hebben ’em met z’n 3-en flink gebruikt. Ik ben ook benieuwd naar de hand- en nagel creme, ik ben ook dagelijks met mijn nagels bezig en ben het met je eens dat de rest er ook verzorgd bij moet staan.

Laat een reactie achter!