beauty tips, treatwell

BEAUTY TIPS VOOR EEN FLAWLESS & CASUAL LOOK

Beauty tips: Ga je last minute toch nog op vakantie, of wil je er gewoon altijd tiptop uitzien? Laat je inspireren door de tips hieronder, download de Treatwell app en boek een last minute behandeling bij de beste beauty salons voor een zorgeloze vakantie.

Beauty tips

Naast de veelgenoemde tips als twee liter water drinken per dag en SPF 30 smeren, zijn er nog een aantal beauty hacks die je deze zomer een stuk meer flawless kunnen maken. Via de Treatwell app kan je snel nog even een last moment behandelingen boeken, handig voor als je op korte termijn nog in het vliegtuig stapt of met de auto naar het strand gaat!

1. LASH LIFTING

Lash lifting is een behandeling die je wimpers mooi omhoog krult. Het resultaat is dat je ogen groter lijken en je buitenkant van je ogen lijkt te liften. Je creëert een natuurlijke cat-eye look. De wimpers blijven zo’n 8 tot 9 weken gekruld. Bij veel salons kan je voor een klein bedrag ook je wimpers laten verven. De behandelijk is een perfect alternatief voor de wimperkruller die schadelijk kan zijn voor de wimpers. Totaal het geld waard als jij elke dag je wimpertjes in model wilt!

beauty tips, treatwell

Salon tip:  Ivy’s Lashes Amsterdam
Behandelingsduur: 50 minuten

2. BROW LAMINATION

Brow lamination is een nieuw soort behandeling waarbij de haartjes door middel van speciale lotion dezelfde richting op wijzen. Het eindresultaat is dat je de wenkbrauw haartjes omhoog komen te staan, waardoor je wenkbrauwen voller lijken en je een fluffy-look creëert. De behandeling blijft zo’n 8 weken zichtbaar, maar wacht wel even twee maanden voor een vervolgbehandeling, zodat de wat dunnere haartjes niet uit zullen vallen.

beauty tips, treatwell

Salon tip: Just Brows Amsterdam
Behandelingsduur: 60 minuten

3. WAXEN

Een van de beste en natuurlijke manieren om ongewenst haar te verwijderen is waxen. Doordat de haartjes op een professionele wijze de huid uit worden getrokken, wordt de huid zo min mogelijk belast. Waxen zorgt voor een langere periode dat de huid glad en zacht blijft  blijft, tussen de 3 tot 5 weken. Perfect voor als je op vakantie gaat, want scheren kan misschien wel dagelijks een vervelend klusje zijn. Door het bot afscheren van de haartjes komen de haartjes ook nog eens sneller en stugger terug wat weer onstekinkjes kan veroorzaken. Al bij slechts een halve centimeter lengte kan je haartjes weg harsen.

beauty tips, treatwell

Salon tip: Delete Waxing Amsterdam
Behandelingsduur (brazilian wax): 25 minuten

4. FRENCH MANICURE

De french mani- en pedicure zijn weer helemaal terug van weggeweest! De 90’s nageltrend heeft zich alleen nu verder ontwikkeld en kan in allerlei kleuren en vormen voorkomen. Als je ze permanent laat zetten dan hoef je er wel 3 tot 4 weken niet meer naar om te kijken!

beauty tips, treatwell

Salon tip: Brigi Nails, Amsterdam
Behandelingsduur: 90 minuten

5. NATURAL HAIR CUT

Omarm je natuurlijke haar vorm en kijk vooral naar welk kapsel het beste bij jouw gezichtsvorm past. Je haar kan je gezichtsvorm namelijk in of uit balans brengen. Heb je een ronde gezichtsvorm? Ga dan voor een lange messy look in plaats van kort of strak naar achter. Heb je een wat meer rechthoekig gezicht? Ga dan voor golvend haar lang tot middellang haar, maar niet korter dan de tot onder de kaak. Met een (curtain) bangs lijkt je gezicht weer korter, wat goed past bij een hoog voorhoofd of een wat langer gezicht. Via de Treatwell app boek je een kapper die jou goed kan adviseren voor het best passende kapsel voor jouw gezichtsvorm.

beauty tips, treatwell

Salon tip: Haarwerk Amsterdam
Behandelingsduur (cut & blow-dry): 50 min


Over Treatwell

Treatwell is Europa’s grootste online boekingsplatform voor haar en beauty. Meer dan 500 werknemers in 12 Europese landen werken dagelijks aan de missie om de perfecte haar- en beauty experience te creëren. Treatwell doet dit samen met meer dan 25.000 aangesloten salons. Via Treatwell boek je 24/7 (en in slechts een paar taps) bij salons die aan jouw eisen voldoen. Dit maakt Treatwell meer dan alleen een boekingsplatform. Dit maakt het de slimste manier om beauty te boeken.

Like

Laat een reactie achter!