Beauty uit een doosje | Unboxing

Ik was deze box al weer bijna vergeten met jullie te delen,… wellicht kom ik hier aan met oud nieuws, vergeef mij!
En ik zal hier geen volle zalen trekken, hahaha, maar ik moest de BeautyBox van Juni nog laten zien.
Deze keer was het een gevarieerde box met voor ieder wat wils…

De Beautybox bevat vooral veel beautyproducten. Iedere maand minimaal 5 producten van verschillende bekende en onbekende merken, je kan hierbij denken aan make-up, huid- of haarverzorging. Soms vind je er ook een nagellak in (lucky me)!
Mede door de variatie is deze box weer altijd erg leuk om te ontvangen!
Een box kost per maand €14,95 en is te bestellen via de Beautybox website. Deze box is maandelijks opzegbaar, je zit dus niet vast aan een jaarcontract of iets dergelijks.

[tx_heading style=”default” heading_text=”UNBOXING” tag=”h3″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Beautybox-juni-zomer-figs-rouge-greenland-starlooks-youth-lab-yustsome-beauty-blog-2

Wederom zitten er deze keer 5 mooie producten in, ik was erg nieuwsgierig, omdat de box wat vertraagd zou zijn, ik denk dat ik nu ook wel weet waarom… dat leg ik uit.

[tx_heading style=”default” heading_text=”GREENLAND” tag=”h3″ size=”18″ margin=”24″ align=”center”]

Op mijn kaartje dat in de box zit lees ik bodymist, maar blijkbaar is deze nog niet leverbaar geweest of zo? Want er zit een bodylotion in.

Beautybox-juni-zomer-figs-rouge-greenland-starlooks-youth-lab-yustsome-beauty-blog-4

Fruit Emotions | aardbei-anijs | 200 ml | 14,50

Greenland bodylotion is een zijdezachte lotion en een genot voor uw zintuigen. De lotion voelt zacht aan en ruikt hemels. Just Emotions!
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.  Vrij van: parabenen, kleurstoffen, gluten, lactose, sls/sles, siliconen, minerale oliën, formaldehyde, micro plastic.

Ik ben eigenlijk helemaal geen type voor bodylotion, sorry… ik vergeet het gewoon om aan te brengen, ik heb tig flessen staan en allen snakkend naar mijn lijf. Goed,… ik probeerde deze eens uit, want tja dat doe je als blogger. De geur valt me reuze mee, niks zoetsappigs, wel fris, beetje houtachtig, het zou zowaar een favoriete geur van mij kunnen zijn. Het trekt vlot in… echter wat ik met bodylotion heb is dat het op je lijf zit. Ik blijf dat voelen als een extra gewicht op mijn huid. Ik denk niet dat iemand dit herkent, maar ik wordt er kriebelig van.

[tx_heading style=”default” heading_text=”YOUTHLAB” tag=”h3″ size=”18″ margin=”24″ align=”center”]

Beautybox-juni-zomer-figs-rouge-greenland-starlooks-youth-lab-yustsome-beauty-blog-3

Daily Sunscreen cream SPF 50 | 20 ml | 9,00

Een musthave voor in de zomer en dat in handtas formaat, wat wil je nog meer? Deze Sunscreen Cream heeft zelfs een SPF 50, dus je bent ten alle tijden beschermd, tegen UVA | UVB | IR stralen. Deze crème verbeterd jouw huidje door hydratatie, jet voorkomt vochtverlies en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen… YES! Het is rijk aan hyaluronzuur, vitamine E en herstelt de elasticiteit, tevens verminderd het verkleuring door de zon, heelt recente littekens en huidimperfecties.

Deze sunscreen cream is voorzien van een kleurtje, zodat je geen witte waas op je huid krijgt. Voor mijn droge en gevoelige huid (gezicht gebruik ik het voor) is het ideaal. Ik voel dat ik een gevoed huidje heb. Een mooie glans, zonder meteen een vettige toet te krijgen. Een voordeel is dat het parabenen vrij is en voor mij ook nog eens glutenvrij!!!

[tx_heading style=”default” heading_text=”FIGS & ROUGE” tag=”h3″ size=”18″ margin=”24″ align=”center”]

Silhouette refiner triple action body cream | contouring & sculpting | 125 ml | 32,00

Een hele mond vol… bedoel de naam van dit product! Met het mooie weer dragen we graag een rokje of nog liever iets meer been… een korte broek! Je wilt dan het liefst zo strak en mooi mogelijk, zonder ‘maanlandschap’ op je benen voor de dag komen… nu is het bij mij denk ik al  een beetje te laat, putten puilen ook onder mijn ‘bukske’ vandaan, maar als je nog een jonge meid bent lijkt me dit wel een prettig goedje!

Het verstevigd de huid, verbetert de teint, verfijnt je silhouet en stimuleert de huidcirculatie… zeggen ze! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de klinisch bewezen ingrediënten zoals Methylxanthines (mensen kinderen wat een *piep* woord), Levan en Artisjok (hey dat en ik) extracten! De ingenieuze Triple Action (3 voudige werking) bestrijd op een efficiënte manier het overtollige vet om zo een slankere lichaamscontour te bevorderen…

Als jij denkt dat dit uit een tube te halen is, ga je gang, maar vet neem je in, dus zul je dat ook moeten beperken. Tevens kun je het beter verbranden in de sportschool naar mijn mening!

[tx_heading style=”default” heading_text=”STARLOOKS” tag=”h3″ size=”18″ margin=”24″ align=”center”]

 Er zitten twee producten van dit merk (is Sonja gek op, omdat er STAR in zit) in de BeautyBox en ik moet bekennen dat ik alleen nog maar swatches gemaakt heb op mijn hand en ze nog niet gebruikt heb, maar voila, ik denk dat jullie mij dit wel vergeven!

Beautybox-juni-zomer-figs-rouge-greenland-starlooks-youth-lab-yustsome-beauty-blog-6

Eye-Face primer | travelsize | 10,67
Eyeliner | 16,89

Door warmte kan het zijn dat je make-up gaat uitvloeien en dat wil je voorkomen, dat hebben ze bij Starlooks in de gaten gehad en ze ontwikkelden deze lavendel primer die extra lang blijft zitten en je met een gerust hart het zonnetje in kan, maar ook de echte party girl kan er profijt van hebben als de avonden lang en zwoel zijn!

De eyeliner is erg leuk, mede door het kleine gekke extraatje, er zit nl bij mij een hartje op 1 van de kanten. Ik kocht zoiets al eens met een ster, kan ik nu afwisselen! Erg leuk om net als in de Renaissance tijd een nep pukkel/sproet te zetten, maar dan nu een anno 2017! Of wil je een cat-eye maken met een twist? Waarom niet? De eyeliner is goed gepigmenteerd en ook over een creamy oogschaduw pakte deze goed. Ik ben altijd blij met een eyeliner die een punt als een penseel heeft, ik werk zelf daar het liefste mee!

[tx_fancyblock height=”” padding=”32″ bgcolor=”#48a6bc” overlay=”25″ bgurl=”” attachment=”fixed” bgsize=”cover” fullwidth=”no” ]Al met al ben ik heel blij met deze Beauty Box van juni 2017 en ik ben al weer heel benieuwd naar de juli box… wat zal er in zitten? Mmmmm ik hoop op een lipstick![/tx_fancyblock]

Bedankt voor je bezoekje en tot morgen, voor een nieuwe swatched-it!

Like
  Nancy Baten
  1 Jul 2017
  6:47am

  Lijkt me een genot om zo n box iedere keer weer open te maken!???

   Kim
   1 Jul 2017
   8:00am

   De lotion lijkt me echt heerlijk!

  cindy
  1 Jul 2017
  1:03pm

  nou dit is een leuk gevulde box. Wat een tekenkunst op je hand.

  Joyce
  1 Jul 2017
  2:48pm

  Wat een leuke inhoud! De Greenland producten zijn zo fijn!

  Natascha
  2 Jul 2017
  9:47am

  Wat leuk om weer eens een Greenland product te zijn, dat merk vind ik zo fijn! De scrub hiervan is ook een aanrader 🙂

Laat een reactie achter!