Belle, beast, Disney, eyeshadow, palette, makeup, look, essence

Belle oogschaduw palette | Essence

Wat hou ik van sprookjes en wat hou ik van make-up dus toen ik bij de DM een toren zag staan met allemaal prachtige Disney make-up van Essence kon ik niet kiezen… maar gelukkig was daar het palette van Belle uit Beauty and the Beast!

Belle

Belle is een meisje uit het sprookje van Belle and the Beast, maar ik vind de serie Once Upon a time op Netflix veel leuker dan de echte film, ai!

Belle, beast, Disney, eyeshadow, palette, makeup, look, essence

Dus als ik aan Belle denk, denk ik vooral aan Emilie de Ravin. Wat een prachtige meid is dit zeg! Goed, ik dwaal weer eens af!

Ik zag dit palette en was vooral verrukt van de prachtige kleuren! Wat een diversiteit!

Belle, beast, Disney, eyeshadow, palette, makeup, look, essence, swatches, beautyover50

Als een sprookje!

Matte en Shimmers

Het palette heeft diverse mooie matte tinten, maar wat dacht je van die kroonjuwelen? En de pigmentatie is ook nog eens top, iets minder dan ik verwacht had, maar met een goede primer kom je heel ver!

 


De donkere tinten zijn voor mij echt een uitdaging, dus ik begon met een redelijk veilige look!

Tja, want voor schut lopen had ik nou ook niet veel zin in. Want ik zou die avond nog naar de opening van de nieuwe TK Maxx gaan.

Belle, beast, Disney, eyeshadow, palette, makeup, look, essenceWat een mooie ingetogen look, natuurlijk met een kleine shimmer om het wat feestelijk te maken!

De tweede look wilde ik met de blauwe tinten maken, vind het best mooi om ondanks mijn blauwe ogen toch ook blauw te dragen.

Blue eyes


Ik begon met de lichtste tint en eigenlijk viel het reuze mee, niet echt een klabam op je ogen, okay dus die bouw ik op en zo kreeg ik een mooi verloop van tinten.

Als laatste wilde ik gewoon wat kleuren mixen en dat werd een iets minder resultaat dan ik eigenlijk wilde hebben, maar toch een look waarmee ik kan laten zien hoe divers het palette is.

Helaas heb ik deze in Duitsland gekocht en ik weet echt niet of ze ook naar Nederland komen, ik heb mijn oren niet zo open staan als het om nieuwtjes gaat, Hihihi…

Like
1
  Tessa Bowie
  15 Oct 2019
  8:29am

  leuk palette. de look die je gemaakt heb is erg mooi

  debbeautygoddessnl
  15 Oct 2019
  12:50pm

  Wat een prachtig palette! Ik vind alle looks die je ermee hebt gemaakt geslaagd, maar waarin je de blauwe oogschaduw hebt gebruikt het allermooiste. Prachtige glitters zitten erin! Leuke foto’s ook van jou!

  Daphne - verdraaidmooi
  17 Oct 2019
  4:59am

  Ik hoop zo dat deze collectie ook naar Nederland komt! Je kunt er zulke veelzijdige looks mee maken en daar houd ik van. Vooral blauw vind ik zo ontzettend mooi bij je staan!

Laat een reactie achter!