Ben jij ook fan van Oriflame?

Vandaag in Kuukske d’r bij (bai)… hou ik het heel dicht bij huis en ook nog eens beauty gerelateerd. Ik heb weer iets nieuws ontdekt en kan niet wachten om het te delen!

Dat ik toch een buurvrouw heb die Oriflame ‘verkoopt’ en ook nog eens verzot is op beauty, dat je al jaren langs elkaar woont en er recent pas achter komt! Nou ja, ik neem haar dozen met bestellingen wel eens aan en ik beken dat ik daar soms best in wil neuzen. Echter, ik kan dat laten hoor!

Maar uhm… ik hou jullie niet in spanning, want ik heb een nieuwtje! 

[tx_heading style=”default” heading_text=”ORIFLAME | BEAUTYBOX” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Had jij er al van gehoord? Ik nog niet en toen ik die bij Bianca (de buurvrouw dus) op haar Oriflame pagina voorbij zag komen, was ik er als de kippen bij om er 1 te bemachtigen.

Oriflame, beauty, box, new, gifts, foundation, mask, wonderpotje, sponsje, handcrème, yustsome

 

Enkele dagen nadat ik spontaan riep ‘doe mij die maar’ kreeg ik natuurlijk persoonlijk de box overhandigd van Bianca en ik pakte deze meteen uit. Wat je krijgt is dus echt een verrassing en het kan per consulente, box etc verschillen. Wat had Bianca voor mij bedacht?

[tx_heading style=”default” heading_text=”UNBOXING” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Je had eigenlijk mijn gezicht moeten zien, want ik spotte gelijk een grote favoriet van mij! Weet jij wat?

Oriflame, beauty, box, new, gifts, foundation, mask, wonderpotje, sponsje, handcrème, yustsome, unboxing

Nee, niet het wonderpotje, alhoewel dit verplicht moet worden in elk huishouden, hahaha! De foundation! Ik heb mijn eerste flacon helemaal opgemaakt, wat was dat een fijne foundation zeg! Dus een klein, intern, sprongetje…whooo!

Ik zal per Item even wat vertellen, m.b.v. de Oriflame website, want kuch, sommige dingen zijn voor mij ook nieuw!

CARING HAND CREAM | MET OLIJFOLIE | 30 ml

Oriflame, beauty, box, new, gifts, foundation, mask, wonderpotje, sponsje, handcrème, yustsome, unboxing

Deze handcrème komt eigenlijk uit een box van 3, de Delight serie, waar ook nog een Braziliaanse noot en kers in zit. Ondanks dat het niet los verkocht word is het wel een hele fijne handcrème. Ruikt goed, trekt snel in.

SET VAN 3 | DELIGHT BOX | 9,00

WONDERPOTJE | FULL SIZE

Oriflame, beauty, box, new, gifts, foundation, mask, wonderpotje, sponsje, handcrème, yustsome, unboxing

Intensief voedende en hydraterende balm voor de zeer droge huid van gezicht, lippen en lichaam.

  • Verbetert de textuur van de huid en maakt die zacht en glad
  • Beschermt en voedt
  • Kan over het hele lichaam gebruikt worden

Over Tender Care

De bijzondere samenstelling is ongewijzigd sinds de introductie, en voorziet jou van een veelzijdige beschermende balm om droge en ruwe huid te verzachten.

WONDERPOTJE 10,00

Dit is 1 van de meest verkochte artikelen van Oriflame en ik zelf heb er al diversen opgemaakt. Ideaal om in je tas te hebben! Droge lippen, schrale neus of smeer je eeltplekken in.

DISCOVER ICELANDIC PURITY | SHOWER GEL | FULL SIZE

Oriflame, beauty, box, new, gifts, foundation, mask, wonderpotje, sponsje, handcrème, yustsome, unboxing, 6

Deze lijn ken ik nog niet, dus ik ben er zeer benieuwd naar… het ruikt in ieder geval hemels!

Sluit je ogen, voel het water over je lichaam stromen en adem de pure, frisse geur van IJsland in. Zeepvrije, pH-neutrale douchegel met een revitaliserende geur van water en jeneverbes.
Naast deze lijn is er ook nog: Hawaï, Kenia, Japan, Scicily, etc etc… een heleboel om te ontdekken dus!
250 ml | 7,00
GEL MASKER | CUCUMBER | FULL SIZE

Oriflame, beauty, box, new, gifts, foundation, mask, wonderpotje, sponsje, handcrème, yustsome, unboxing, 6

Een maskertje is altijd prettig en vooral als het 1 is waar ik tegen kan! Yeah! Alhoewel mijn huid eerder naar droog neigt dan gemengd, lijkt mij dat geen probleem.

Love Nature Gel Mask Cucumber is een verfrissend, verkoelend gelmasker met natuurlijke komkommer om de huid te revitaliseren. Rijk aan vitamine C, helpt hydrateren en herstellen. Geschikt voor de gecombineerde huid. Dermatologisch getest.

4,00

En dan nu de klapperrrrrrrr uit de box…

GIORDANI GOLD | FOUNDATION | FULL SIZE

Oriflame, beauty, box, new, gifts, foundation, mask, wonderpotje, sponsje, handcrème, yustsome, unboxing, 7

Deze keer kreeg ik niet de lichtste tint, maar een natural beige. Ik dacht even, oooh bummer, veel te bruin. Echter nu met de zomer lijkt het mij wel een geschikte match! Vooral veel Bondi Sands smeren! 😜

Geef je huid een perfecte finish met Giordani Gold Long Wear Mineral Foundation. Een optimaal dekkende, langhoudende foundation, verrijkt met huidrevitaliserende Italiaanse vulkanische mineralen en SPF 15.

Verbergt onzuiverheden voor een blijvend gezond en jeugdig uitziende teint.

Het is inderdaad een foundation die mooi dekt, goed blijft zitten en nog eens heel aangenaam draagt.
29,00

MIJN MENING

Ik dacht eerst dat ik onbruikbare Oriflame meuk zou krijgen, je gaat er blind in 🤪 maar dat is niet zo! Het zijn stuk voor stuk prachtige en zeer zeker bruikbare producten. Ook de waarde is niks mis mee!

De box kocht ik voor 14,95 en heeft toch een waarde van rond de 53,00

Als ik een kleine aantekening mag plaatsen, zou ik zelf liever gekozen hebben voor een tintje lichtere foundation. Maar… ja maar… ik merk dat dat in elke Beautybox een dingetje is, de juiste kleur. Dus poeder ik het af met een lichtere tint en dan staat het toch perfect!

Wil jij ook een mooie Oriflame Beautybox? Zoek eens naar jouw consulente en/of boek eens een leuke avond met vriendinnen! Je krijgt altijd een leuk cadeau als gastvrouw! 

[otw_shortcode_button href=”https://nl.oriflame.com/business-opportunity/consultant-finder” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-orange” target=”_blank”]Oriflame: CONTACT[/otw_shortcode_button]

Bianca, ik wil je bedanken voor het maken van deze mooie, voor mij bijna op maat gemaakte, Beautybox!

Liefs Sonja

PS MORGEN LAAT IK JULLIE DE FOUNDATION IN EEN ANDER ARTIKEL ZIEN.

Het kan zijn dat jouw adviseuse geen beautyboxen maakt! Dit is, heb ik zojuist vernomen, per Oriflame verkoopster verschillend! 

 

Like
1
Bedankt xxx

9 reacties

  1. Wat leuk ik ben ook beautyklant en wat gaaf die doos hoe kom je daar aan ? Ben sinds kort ook actief met bloggen maar moet nog een hoop leren. Het schrijven kan ook wel beter nog bij mij zie ik maar komt ook vast goed. Leuke blog trouwens.

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!