Bergman, kliniek, huidverbetering, cosmetisch, operatie, beauty, care, age-less perfection, cream, huid, herstellen, beautysome, yustsome, sonja, 4

Bergman Beauty Care | Age-less Perfection

Een mooie huid na je 50e begint eigenlijk al op je 30e. Het klinkt wellicht als dertiger hocuspocus, echter je huid gaat al beginnen aan het verouderingsproces op die leeftijd. Besteed daarom genoeg aandacht aan het verzorgen met goede producten zoals die van Bergman Beauty Care. In hun lijn zijn hoogwaardige producten opgenomen die jouw huid op je 50e nog doet stralen!

Erfelijke factoren

Is het verzorgen van je huid na je 50e dan te laat? Nee… het zal alleen dan anders uitpakken en wellicht heb je nog meer andere verzorging nodig dan op je 30e. Elke huid is anders en de ene huid heeft meer nodig dan de andere huid. Zo zijn erfelijke factoren natuurlijk ook belangrijk hoe jouw huid op je 50e eruit zal zien. Zelf heb ik het geluk dat mijn oma en mijn moeder voor hun leeftijd weinig rimpels hebben. Mijn oma is 99 en die ziet er, vinden wij dan, er heel mooi uit voor haar leeftijd. Bij mijn moeder zie ik ook dat ze nog een mooie strakke huid heeft met hier en daar rimpels.
Nu ik een 50 plusser ben, zie ik dat mijn huid ondanks de vele mooie producten die ik al heb mogen ervaren, hier en daar toch gaat verslappen. Tijd om eens te kijken naar producten die door een kliniek als Bergman worden geadviseerd.

Bergman Beauty Care

Bergman Beauty Care biedt effectieve huidverzorging die voor 100% afkomstig is van Nederlandse bodem met als doel het bereiken van een optimale huidconditie met een gezonde en jeugdige uitstraling.
Dit is het enige merk dat kwalitatief hoogstaand Beta Glucan in haar producten gebruikt. Dit zorgt voor de ideale vocht-, voeding- en energiebalans in de huid. Samen met andere actieve werkstoffen zorgt dit key-ingrediënt voor zichtbaar resultaat.

Bergman, kliniek, huidverbetering, cosmetisch, operatie, beauty, care, age-less perfection, cream, huid, herstellen, beautysome, yustsome, sonja, 6

Huidscan

Mijn huid werd door Bergman onder de loep genomen, nou ja een scan. Deze scanner ziet waar jouw huid behoefte aan heeft, maar kan ook gelijk kijken of jouw huid niet te veel zon schade heeft opgelopen. In mijn geval was dat gelukkig niet zo, ondanks dat mijn moeder huidkanker heeft. Dit is trouwens niet erfelijk, huidkanker krijg je door te vaak verbranden in te zon. Echter je kunt wel door erfelijkheid vatbaarder zijn.

Foto is eigendom van: Observ.com

In de scan ontdekken ze dus waar jouw huid behoefte aan heeft. Uit mijn scan kwam naar voren dat ik een droge huid heb (dat wist ik natuurlijk al) maar dat ik ook behoefte had aan een huidverzorging die zich aan mijn omgeving kon aanpassen. De ene keer is mijn huid heel vettig en heb ik last van onzuiverheden, terwijl ik ook last kan hebben van droge, schilferige plekjes.

Age-Less Perfection
Anti-aging dag- en nacht crème

De crème heeft een innovatieve, natuurlijke basis die zich volledig aanpast aan de omgeving waarin wij leven. In koude, droge condities vormt het een ultra-luchtig filmpje op het huidoppervlakte voor extra comfort en bescherming; in warme, vochtige condities past dit fijne filmpje zich aan en is dan juist minder aanwezig.

Bergman, kliniek, huidverbetering, cosmetisch, operatie, beauty, care, age-less perfection, cream, huid, herstellen, beautysome, yustsome, sonja, 1

Welke ingrediënten zitten hierin en wat doet het voor mijn huid?
  • Argan olie: rijk aan o.a. omega 3 en 6, helpt de huid te herstellen, hydrateert, helpt lijntjes en rimpeltjes te verzachten en revitaliseert de droge, vale huid.
  • Passievruchtzaad olie: naast omega 6 ook carotenoïdes bevat, draagt bij de huid tegen zonlicht te beschermen.
  • Japanse thee olie: heeft een krachtige anti-rimpel werking heeft die de collageen synthese beschermt.

Bergman, kliniek, huidverbetering, cosmetisch, operatie, beauty, care, age-less perfection, cream, huid, herstellen, beautysome, yustsome, sonja, 3

Een nieuwe combinatie van ingrediënten vormt een matrix op de huid met een bijna onmiddellijk aanspannend effect waardoor lijntjes en rimpeltjes direct minder zichtbaar zijn.

  • Wu-Zhu-Yu: een vrucht die al duizenden jaren in de Chinese geneeskunde gebruikt wordt, helpt de huidstructuur te verfijnen en geeft glans en uitstraling voor een egale, onberispelijke huid.

Een krachtige anti-oxidant helpt vrije radicalen te bestrijden en helpt de huid zich tegen vroegtijdige veroudering en verlies aan veerkracht, onder invloed van infrarood, te beschermen.

  • Beta Glucan, aanwezig in alle Bergman producten, helpt het verouderingsproces te vertragen, reguleert het vochtgehalte van de huid en ondersteunt het natuurlijk herstelproces.

Bergman, kliniek, huidverbetering, cosmetisch, operatie, beauty, care, age-less perfection, cream, huid, herstellen, beautysome, yustsome, sonja, 2

Een gevoede huid die weer glanst

Mijn huid is na een aantal weken gebruiken weer helemaal opgeknapt. Deze Age-less Perfection creme van Bergman Beauty Care heeft er voor gezorgd dat ik niet alleen goed bezig ben met mijn huid, ook weer glanst.

Bergman, kliniek, huidverbetering, cosmetisch, operatie, beauty, care, age-less perfection, cream, huid, herstellen, beautysome, yustsome, sonja, 7

Als je dan de foto’s terug gaat kijken die ik nam ter controle, zie ik dat mijn huid rustiger is. De couperose is veel minder heftig en zijn mijn rimpels minder aanwezig. Ook heb ik het idee dat mijn wangen minder hangen… maar dat kan natuurlijk ook een ‘wishfull thinking’ zijn.

In ieder geval, ben ik erg tevreden over het resultaat, zonder dat ik daar een cosmetische ingreep voor nodig had.

Bergman, kliniek, huidverbetering, cosmetisch, operatie, beauty, care, age-less perfection, cream, huid, herstellen, beautysome, yustsome, sonja, 2

De prijs is niet goedkoop, echter een flakon van 50 ml is ruim voor 3 maanden dag en nacht aanbrengen.

Prijs: 145,-

 

 

Like
1

Laat een reactie achter!