BH-Cosmetics make-up kwasten getest

Een keer wat anders, ik had zin om eens kwasten te testen! Vaak zie je de voorkeur voor bepaalde merken en het lijkt of er niet meer te krijgen is, terwijl er nog zat make-up merken hun eigen kwasten lijn hebben.

Ik kom dus vaak in Duitsland en bij de DM verkopen ze al een tijdje BH-Cosmetics. Een aantal palette heb ik al en ik dacht laat ik nu de kwasten eens meenemen. Je hebt van BH-Cosmetics diverse sets en losse kwastjes, ik koos voor het Smokey Eyes Essentials doosje.

 

Smokey, eyes, essentials, bh Cosmetics, bh-Cosmetics, blending, eyeshadow, review, beautyblog, beauty, beautysome

BH-Cosmetics | Smokey Eyes Essentials

Ga brutaler en creëer looks die nog na smeulen met deze Smokey Eye Essential – 7 delige penseelset. Het beschikt over diverse musthave penselen om de Smokey eye-effecten als een pro te bereiken. Met taps toelopende borstels voor een nauwkeurige plaatsing van de kleuren en volle, zachte penselen om te mengen en blenden, zo heb je elke borstel bij de hand die je nodig hebt om een ​​spetterende statement te maken.

Smokey, eyes, essentials, bh Cosmetics, bh-Cosmetics, blending, eyeshadow, review, beautyblog, beauty, beautysome

7 kwastjes zitten er dus in en als je net als mij een leek bent zul je nu wellicht denken: ‘hoe gebruik ik dat nou’?

Nou ja, leek, heb wel wat verstand opgedaan de laatste jaren wat betreft makeup en het aanbrengen! Dus ik zal proberen het uit te leggen!

1: Large diffusing brush tapered

Taps toelopende blendborstels zoals deze zijn een must-have. Kan met of zonder product worden gebruikt. Bij gebruik van deze borstel met product kun je met de taps toelopende punt meer gerichter de oogschaduw in de Crease aanbrengen.

2: Small diffusing brush tapered

Deze borstel lijkt op de zachte, taps toelopende borstel hierboven, maar de kleinere punt zorgt voor nog meer precisie. Een blendpenseel zoals dit is echt geweldig om een ​​cut-crease-look aan te brengen en bij te mengen.

3: Tapered precision brush

Ook deze is taps en ideaal om wat precisie werk te verrichten. De haartjes zijn wat steviger en daardoor minder flexibel, je werkt hiermee naar donkere tinten toe. Je kunt daarna dan de Large diffusing brush gebruiken om de randen te verzachten.

4: Eye shader brush

Met de Eye Shader Brush breng je eenvoudig oogschaduw aan in de arcadeboog tussen de wenkbrauwen en het ooglid. Of op je ooglid. Ideaal ook voor crème achtige oogschaduw.

5: Smudger brush

De tool om bijvoorbeeld je oogpotloodje te vervagen, zodat het mooi aansluit op de rest van je ooglook. Het is wat harder en heeft korte haartjes zodat het bestand is tegen wat steviger product.

6: Eye detailing brush

Dit kwastje gebruik ik zelf heel vaak om onder mijn ogen, net onder de wimpers een beetje kleur aan te brengen. Het is ook mooi om alvast met oogschaduw een eyeliner te maken en daarna in te zetten met liquid eyeliner.

7: Bent liner brush

Nu zet ik eyeliner met een liquid of lekker handig een stift (nee niet uit het etui van zoon)! Deze liner brush is ideaal als jij gebruik maakt van potjes eyeliner. Echter je kunt deze ook inzetten om je lippenlijn alsvast in te kleuren (zo gebruik ik de kwast 😉).

Smokey, eyes, essentials, bh Cosmetics, bh-Cosmetics, blending, eyeshadow, review, beautyblog, beauty, beautysome

Mijn mening

De budget kwasten waar ik toch wel U tegen zeg! Ik gebruik ze nu al een tijdje en ik vind ze dus ideaal. Zijn echt fijn met blenden, houden poeder oogschaduw goed vast en laten zich daarna mooi aanbrengen. Ik heb ook het gevoel dat ik minder fall-out heb bij bepaalde oogschaduw.

Je krijgt dus 7 heel goed bruikbare kwasten voor slechts 12,00!

Smokey, eyes, essentials, bh Cosmetics, bh-Cosmetics, blending, eyeshadow, review, beautyblog, beauty, beautysome

Ooglook gemaakt met de kwasten en ze doen niet onder van mijn andere RT kwasten, ben best verrast!

Wat zijn jouw favoriete kwasten?

Meer reviews van dit merk? ………..

 

 

 

Like
1
  Nancy
  22 Mar 2019
  8:04am

  Mooi om te weten! Kwasten zijn best duur.

  Evelien
  24 Mar 2019
  9:45pm

  Nou, gebruik jij niet eens een stift uit de etui van je zoon? Wie weet maak je daar de meest perfecte eyeliner mee! 😂 Maar even zonder dollen, wat een mooie kwasten van dit merk. Ideaal lijken ze me, al gebruik ik eigenlijk nooit meer oogmake-up.

  Bianca
  26 Mar 2019
  5:46am

  Deze set heb ik tijdje terug ook in mijn handen gehad, de volgende keer gaat ie mee! x

  Truus
  27 Mar 2019
  8:46pm

  Mooie set Sonja, bedankt voor de tip!

Laat een reactie achter!