Masqué, eye, face, mask, masker, nieuw, nederland

Bio-Cellulose gezichtsmaskers

Le Masque Switzerland, gevestigd en met productie in Zwitserland, heeft een reeks 100% natuurlijke Bio-Cellulose gezichtsmaskers ontwikkeld die je huid in slechts 20 minuten zichtbaar verbetert. 

Masqué, eye, face, mask, masker, nieuw, nederland

 

Le Masque Switzerland nu ook in Nederland verkrijgbaar

De maskers van Le Masque zijn gemaakt van Bio-Cellulose; een sterk geconcentreerd pulp van kokossap boordevol verzorgende ingrediënten. Oorspronkelijk werden de maskers van Bio-Cellulose gebruikt in de medische wereld om voornamelijk brandwonden te behandelen. Het masker is gedrenkt in maar liefst 23ml serum zodat een grondige revitalisatie en hydratatie van de huid gegarandeerd wordt. Het 100% natuurlijke masker past bovendien als een tweede huid op je gezicht waardoor de verzorgende stoffen voortdurend in direct contact staan met je huid. Dit zorgt ervoor dat de huid meer van de voedende ingrediënten kan absorberen dan met een gewone crème of lotion. De Bio-Cellulose remt namelijk de verdamping van de ingrediënten terwijl tegelijkertijd thermische warmte wordt opgewekt en aldus de poriën worden geopend. De actieve ingrediënten kunnen zo dieper in de huid doordringen en de huid wordt intensiever onderhouden.

 

 

DE PRODUCTEN
Op dit moment zijn er 4 gezichtsmaskers en 1 oogmasker op de markt. Dit jaar volgen er nog innovaties.
1. Hydrating & Revitalizing
2. Firming & Anti-Aging
3. Calming & After-Sun
4. Dark Spot & Brightening (ouderdomsvlekken)
5. Calming & Lifting Eye-Masks (2 sets)

 

HOE TE GEBRUIKEN
1. Reinig en droog je gezicht.
2. Verwijder één van de buitenste beschermende lagen van het masker en plaats de blootgestelde zijde van het masker op het gezicht.
3. Verwijder nu de tweede beschermlaag.
4. Strijk het masker over het hele gezicht glad.
5. Laat 20 minuten inwerken.
6. Haal het masker van je gezicht en geniet van een gehydrateerde en verzorgde huid. Was je gezicht niet na de behandeling en gebruik geen crème.

 


VERKRIJGBAARHEID

Ervaar zelf de Zwitserse kwaliteit en geniet van het onmiddellijke effect van een delicate, gladde en stralende huid! De maskers van Le Masque Switzerland zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar bij ICI PARIS XL en POUR VOUS voor €12,90.


OVER LE MASQUE
Le Masque is in Zwitserland gevestigd en heeft een lange geschiedenis van expertise op het gebied van huidverzorging. Ze hebben een reeks van luxe Bio-Cellulose tweede gezichtsmaskers ontwikkeld die je huid in slechts 20 minuten verbetert.

EINDE PERSBERICHT

Like
  Nancy
  27 Apr 2018
  6:40am

  Altijd goed, een maskertje! Ga je nog wat leuks doen vandaag?

  chucky1012
  28 Apr 2018
  4:59am

  Ik hou van maskertjes 👌

  Joyce Elise
  3 May 2018
  10:55pm

  Klinkt goed!

Laat een reactie achter!