Bio Slim, afslanken, drankje, bioslimming, fatburner, slank, vrouw, man, vetverbranding, kuur, 10 dagen, yustsome, 2a

Bioslimming 10-daagse kuur

Niet elke vrouw heeft de aanleg om slank te zijn, maar gelukkig zijn er hulpmiddelen. Zo ontdekte ik Bioslimming een 10-daagse kuur die je stofwisseling een boost geeft. Zeker nu de overgang voorbij is, merk ik dat het afvallen nog steeds niet echt vlot verloopt. De kilo’s vliegen er niet af en ik moet mij echt flink inzetten…

Bioslimming

Klinkt het je bekend in de oren? Dat kan kloppen omdat Bioslimming bekend staat bij bekende Nederlanders, maar ook diverse Hollywood sterren maken gebruik van de Bioslimming salonbehandelingen.

Wat is het geheim?

Wat wij willen is in een hele korte tijd een mooie megazachte, glanzende en prachtige huid. Vooral op plekken die moeilijk aan te pakken zijn en waar vet en vocht zich altijd ophopen zoals de maagstreek, de onderbuik, op de billen en bovenbenen. Hier willen we onze huid verstevigen, dit door aanmaak van collageen (op langere termijn) te stimuleren… hoe doen ze dat dan?

Pakking met verschillende gels

Bioslimming werkt met een pakking van hele goede stoffen die van buitenaf je huid indringen. Dit kan natuurlijk alleen als je de huid wakker schud! Dit is een methode waarbij je met verschillende gels die boordevol plantaardige stoffen (caffeīne, etherische oliën, algen extracten en thermische stoffen zowel warm als koud) zitten stevig wordt ingemasseerd en in afwisseling mag ontspannen en ‘afzien’.

Met afzien bedoelen ze de hele ijskoude gel die je huid na een heerlijke verwarmende massage echt een kick geeft. Wakker worden en aan het werk… en dat duur zeker nog 24 uur na die beroemde behandeling die de sterren ook ondergaan.

Photo by Monika Kozub on Unsplash
Bio Slim, afslanken, drankje, bioslimming, fatburner, slank, vrouw, man, vetverbranding, kuur, 10 dagen, yustsome, 1
Bio Slim, afslanken, drankje, bioslimming, fatburner, slank, vrouw, man, vetverbranding, kuur, 10 dagen, yustsome, 1

10-daagse kuur

Als je geen tijd hebt om naar een salon te gaan voor een Bioslimming behandeling kun je het eens proberen met de 10-daagse kuur van dit merk.
Door de opgehoopte  gifstoffen in het lichaam zal ​de stofwisseling vertragen wat vaak de oorzaak is van toename in het gewicht, zwellingen / vochtophoping, puistjes, etc.

Bioslimming drink heeft een detox en afslankende werking en is een natuurlijke vetverbrander.

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het heel simpel… je hoeft alleen maar 25ml in een glas water te doen en dat op te drinken (eerst goed schudden voor gebruik).
En dan? Ja dan beginnen de hoge concentratie plant extracten te werken… ze zorgen voor minder eetlust en drijven vocht af en daarnaast is het een vetverbrander! Woohooo!

Plattere buik

Wat ik merkte van de 10-daagse kuur? Een plattere buik. Waar ik door de warmte vaak opzwel als een michellain poppetje, merkte ik nu veel minder last te hebben van vocht. Ik denk dat ik daarom ook 2 kilo lichter ben geworden! Het werkt dus echt!

Bio Slim, afslanken, drankje, bioslimming, fatburner, slank, vrouw, man, vetverbranding, kuur, 10 dagen, yustsome, 1

Waar te koop?

Deze Bioslimming 10-daagse kuur is te koop via de eigen website. Het kost 39,95.
Het wordt afgeraden om dit langdurig te gebruiken. Na een paar kuurtjes is 2 maanden rust aan te bevelen!

Like

Laat een reactie achter!