Shoeby, fashion, Fashionover40, 40plus, blogger, stylish, fashion, mode, fashionista, zonnenbril, goedkoop, website, black, denim

Black denim & zonnebrillen

Er staat weer een nieuwe #fashionover40 voor jou klaar. Deze keer laat ik een look zien met een zwart spijkerjasje wat ik recent gekocht heb in combinatie met een zwarte chino broek.

Een jeans jasje hoef je natuurlijk niet te dragen op een jeans, het staat ook heel stylish op een toffe Tulle rok of een lekkere jogger.

Laten we maar gaan kijken wat ik gecombineerd heb.

[tx_heading style=”default” heading_text=”SHOEBY FASHION” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik liet jullie al mijn nieuwe sneakers zien van Shoeby Fashion op mijn Instagram account. Vandaag heb ik ze onder mijn Chino aangetrokken om de look wat sportief te maken.

Soms vind ik het heerlijk om op hakken te lopen, echter nu ik zo’n pijn aan mijn been heb (ja, sorry… het doet dus nu al 2 maanden pijn, fysio krijgt er ook geen grip op… ja ik krijg er blauwe plekken van) is het verstandiger om een sneaker aan te trekken.

Dus toen ik deze leuke stappers voor 12,50!!! Mee naar huis kon nemen, was ik de koning te rijk!

Eigenlijk… hahaha hier komt het, ging ik voor een jasje dat ik online gezien had. Die hadden ze niet meer en dus liet ik het vanaf magazijn komen. Dat ging vlot, na 2 dagen kon ik het passen en meenemen. Je kunt online betalen (of op rekening, wat ik vaak doe). Het jasje heeft mij slechts 14,00 gekost! Katcheng, ik was goed op dreef!

Shoeby, fashion, Fashionover40, 40plus, blogger, stylish, fashion, mode, fashionista, zonnenbril, goedkoop, website, black, denim

[tx_heading style=”default” heading_text=”BLACK DENIM” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Het spijkerjasje heeft een spetterpatroon, ik vond het super grappig het geeft een used effect. Ik kwam een vriendin tegen en zei al tegen haar… perfect als je last van roos hebt, valt nu totaal niet op! ?

Het valt gelukkig niet te kort, daar waar ik wel bang voor was. Het is van een stretch jeans, dus mijn spierballen kunnen rustig groeien.

Shoeby, fashion, Fashionover40, 40plus, blogger, stylish, fashion, mode, fashionista, zonnenbril, goedkoop, website, black, denim

Onder het spijkerjasje draag ik een zwart/wit gestreept t-shirt welke ik kocht bij de Lake Side winkel in mijn dorp. Deze was afgeprijsd voor 11,00 en dat leek mij wel een perfecte match!

Natuurlijk mijn favoriete broek eronder, de bekende Chino! Nog steeds zit deze heerlijk en ik kan hem nog aan! Oewaaah… mijn benen zijn wel dikker geworden van de spiermassa, maar toch… fijn bukske!

Shoeby, fashion, Fashionover40, 40plus, blogger, stylish, fashion, mode, fashionista, zonnenbril, goedkoop, website, black, denim

Op het shirt staat ‘Dare’… durf en ja ik kan wel zeggen dat ik steeds meer durf mijzelf te zijn. Ik ben niet perfect, zal nooit een schoonheidsprijs winnen, echter ik durf in de spiegel te kijken en te zeggen ‘ik hou van jou’.

Shoeby, fashion, Fashionover40, 40plus, blogger, stylish, fashion, mode, fashionista, zonnenbril, goedkoop, website, black, denim

Ik moet zeggen dat ik de totale combinatie een geslaagd plaatje vind. Zeker met de sneakers die ook een spetterprintje hebben. Stoer, Maar toch ook netjes. Wil ik het nog vrouwelijker stylen dan zou mijn zwart/witte Didi rokje er ook superleuk bij staan.

[tx_heading style=”default” heading_text=”GOEDKOPE ZONNEBRILLEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Recent zag ik een oproepje op facebook voor leuke zonnebrillen. Ik dacht laat ik eens reageren! En voila na wat online kletsen, kreeg ik 3 toffe brillen thuis gestuurd.

Goedkope, zonnebrillen, zon, bril, lifestyle, yustsome, fashion

De keuzes die ik maakte zijn:

CLUBMASTER | Clubmaster zonnebrillen zijn er sinds de jaren ‘50. We kunnen niet meer zonder. De originele naam is Browline Glasses. Juist, wenkbrauwbril. Het bovenste stuk montuur is dik en opvallend. Het valt precies over de wenkbrauwen terwijl het onderste deel van het montuur alleen een dun randje montuur heeft. Deze, nog steeds, bijzondere combinatie van stijlen, maakt de Club master zonnebril de enige in zijn soort. 

Trendy zonnebril tiger | Trendy, smooth en wild! Dit exclusieve model heeft een tiger front frame, blauwe pootjes en dark blue spiegel lenzen.

Fashion zonnebril mat zwart | Niet rond maar ovaal! Keer wat anders toch? Dit fashion model heeft een mat zwart frame en dark blue spiegel lenzen. Laat de zon maar komen!

Mijn favoriet is de CLUBMASTER, tijdloos en ook geschikt voor heren. En weet je wat het leukste is? Ze kosten maar 7,00 per stuk!

#dofollow

[otw_shortcode_button href=”https://www.goedkopezonnebrillenshop.nl/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-black” target=”_blank”]Goedkopezonnenbrillenshop.nl[/otw_shortcode_button]

#gekregen

Dit artikel bevat een do-follow link, ik wil hier eerlijk met jullie over communiceren.

Logo2

Like
  Marije
  15 Mar 2018
  5:03am

  Je jasje is geweldig! En van je zonnebrillen wist je al dat ik ze geweldig vond ?

   YuStSoMe
   15 Mar 2018
   7:28am

   Dank je! Vooral die DIVA bril van gisteren!

  chucky1012
  15 Mar 2018
  6:33am

  Mooie outfit!
  Prachtig en zo vrolijk ??
  Toffe zonnebrillen.
  Het staat jou zo goed.

  Xoxo

   YuStSoMe
   15 Mar 2018
   7:27am

   Dank je wel!

  Nancy
  15 Mar 2018
  7:16am

  Hoe kom jij toch altijd aan die gave bargains? Geweldig zeg! Ook ben ik fan van de chino, staat erg mooi!

   YuStSoMe
   15 Mar 2018
   7:27am

   Ja, het is bijna mijn 2e sport!

  Joyce Elise
  20 Mar 2018
  11:44pm

  Wat een ontzettend leuke outfit en de zonnebrillen staan je super leuk!

Laat een reactie achter!