Luna, Fofo, foreo, bobbery, Amsterdam, beauty, skin, routine, analyse, gadget, mooie, huid, beautysome, app

Black Friday bij Foreo

PERSBERICHT

Wat begon als een onschuldig consumenten discount event in de USA is uitgegroeid tot het belangrijkste retail moment van het jaar, zegt EMEA GM van FOREO, Anel Puzic. “Omdat de huidverzorgingstrend nog steeds een opwaartse lijn vertoont verwacht FOREO dit jaar wereldwijd meer dan 200.000 beauty-gadgets tijdens Black Friday te verkopen.”

Foreo

Tijdens Black Friday in 2018 was het aantal bezoekers van de FOREO website 2100% hoger dan op een normale dag. Dit jaar verwacht FOREO een stijging van 3500% meer bezoek op de website. In 2014, het jaar dat FOREO startte, werden er tijdens het Black Friday weekend 1.000 beauty-devices verkocht, dit aantal steeg naar 5.000 in 2015. Vorig jaar was het aantal gestegen naar 60.000 FOREO apparaten tijdens het Black Friday weekend.

Black Friday, Foreo, deals, verkoop, korting

Black Friday

“De vraag en bekendheid van Black Friday groeit ieder jaar. Driekwart van de wereldbevolking ken de term Black Friday kent en maar liefs 47% doet een aankoop tijdens Black Friday. Tijdens Black Friday staan de tech-producten hoog op de lijstjes van de verkopers en dat zien we ook terug bij de verkoop van beauty-tech producten. Wereldwijd is de gemiddelde uitgave tijdens Black Friday €166.86, de producten van FOREO passen sluiten dus goed aan bij het uitgavenpatroon van dit event. De strategie is om hoge kortingen te geven zodat het merk binnen het bereik van zoveel mogelijk consumenten komt. “Omdat FOREO alle producten 100% handmatig inpakt, wordt er dag en nacht gewerkt om de bestellingen op tijd te verzenden”, voegt Puzic toe.

Foreo, beauty, gadget, deals, black Friday

Verkoop toppers

De FOREO data-analyse van het winkelgedrag van de klant in 2018:
In vergelijking met normale dagen is er een verkoop toename van 2100% tijdens Black Friday.
De omzet is 6,66 keer hoger op Black Friday.
Meer dan 85% van de shoppers waren mobiele shoppers die gemiddeld 8 minuten op de site doorbrachten.
Desktopgebruikers zijn 17,5 minuten op de site en dit zijn slechts 10,7% van alle gebruikers.
Tijdens de Black Friday periode was het aantal wekelijkse gebruikers meer dan 1.800.000, in vergelijking met de normale 270.000 wekelijkse bezoekers.
Vanaf 10 november zijn de pagina weergaves verdubbeld doordat de consument de FOREO-producten al bekijken. Dit gaat door tot de Black Friday zelf, waar de pagina weergave verviervoudigde, in vergelijken met een normale dag
De Top Black Friday spenders op foreo.com waren:
Vrouwen (25-34)
Vrouwen (18-24)
Mannen (25-34) samen met vrouwen (35-44)
Landen met de grootste bezoekersaantallen aan foreo.com:
Rusland
USA
Italië

Alle Black Friday deals vind je op www.foreo.com vanaf 28 november tot en met 6 december 2019.

Like
1

Laat een reactie achter!